Farverig lejlighed med hvid baggrund og eklektisk kunstværk

At se en lejlighed så munter som Furnished Void er meget forfriskende. Dette er et hjem, der har lidt af alt og gør mest muligt ud af alle dets funktioner. Beliggende i Barcelona, ​​Spanien, blev lejligheden renoveret i 2016, og det var da dets udseende ændret sig helt.

Renoveringen var et projekt af Egue y Seta, et studie, der designer rum og oplevelser og bruger teamets kreativitet til at skræddersy unikke projekter baseret på hver enkelt kundes specifikke behov, fra idé til færdiggørelse.

Ikke alle renoveringer er lige så dramatiske som denne. Et rum, der plejede at være forældet, intetsigende og manglende enhver form for personlighed, blev et meget frisk og inspirerende hjem fuld af farve og karakter. Det mest mærkbare er den stærke kontrast mellem de hvide vægge og alle de farverige dekorationer og møbler.

Designerne valgte en pletfri hvid baggrund for alle de elementer, de ønskede at fremhæve. Dette skaber udseendet af et stort og åbent rum og gør det nemt at oprette stilfulde kontaktpunkter gennem farve. En vigtig rolle i det overordnede udseende af lejligheden blev spillet af klientens fireårige søn, der infunderede hvert værelse med farve og gav lejligheden et sjovt og legende udseende.

MoreINSPIRATION
  • Eklektisk lejlighed med en forskellig farvepalet og en afslappet indretning
  • Farverig konceptuel lejlighed af Anna Marinenko
  • En renoveret 40 kvadratmeter lejlighed med farverigt interiør

Den lille men interessante samling af møbler er fagligt udstillet på nøgleområder og suppleret med alle mulige quirky accent stykker. Den monokromatiske og skarpe baggrund er som et blankt lærred til alt herinde.

En turkis sofa i stuen, en rød stol i arbejdsområdet, et sæt dristigt farvede retter på køkkenhyllerne eller nogle farverige strøelse er alle iøjnefaldende små ting brugt i hele lejligheden. Væggene er ikke altid helt hvide. Det lejlighedsvise gule eller grønne rektangel er malet på en afslappet måde.

Det ser ud til, at gul og turkis er de to vigtigste farver, der bruges i lejligheden, selvom der er masser af andre nuancer, der skiller sig ud lige så meget. På trods af de mange farver, der bruges som accenttoner, er den overordnede indretning meget velafbalanceret.

Farvens kontraster er stærke, men ikke forstyrrende. Deres rolle er at skabe kontaktpunkter og skabe et nyt, afslappet, levende og legende udseende.

Ikke alle accentfunktioner er barnlige. Lejligheden er også indrettet med klassiske stykker moderne kunst og en interessant samling af bøger. De giver værelserne en mere voksen karakter uden at kollidere med resten af ​​de sjove elementer. De kraftige stænk af farve kommer i forskellige former, og de overvælder aldrig rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar