Hvide spiseborde til en smuk spisestue interiør

At vælge det rigtige bord til din spisestue er ikke let. Der er mange elementer, du skal tage i betragtning, inden du træffer en endelig beslutning. Du skal først finde ud af, hvor præcis det skal placeres, og så skal du finde ud af dimensionerne. Stilen er også meget vigtig. Du skal også tage højde for alle de mindre detaljer som farve, tekstur og finish. Et farverigt spisebord kan være et meget stærkt fokuspunkt for indretningen. Men hvide borde er lige så iøjnefaldende.

Et hvidt spisebord er simpelt og kan virke som et meget almindeligt og uinspireret valg. I virkeligheden er det et meget mere dristigt valg end du tror. Ved at vælge hvid som farve betyder du, at du er klar til at fremvise dit bord i al sin skønhed. Et hvidt bord skiller sig ud, især i en indretning domineret af mørkere toner. Det kan være en forfriskende og meget smuk tilføjelse til spisestuen.

MoreINSPIRATION
  • 13 grunde til, at sorte spiseborde arbejder i enhver indretning
  • Farverige stole - en fantastisk måde at tilføje dynamik til spisestuen
  • Den elegante Kendall spisestue møbler samling

Men med bordet kommer også andre bekymringer. Et hvidt bord er ret simpelt, især hvis det har et minimalistisk design. Så du vil måske bruge dristige, farverige stole til at supplere det og give det mulighed for at fremvise sin enkelhed og renhed. Du kan para det med røde stole til et dristigt udseende eller med en anden levende farve til et forfriskende og elegant billede. Du kan også finde andre måder at gøre det integrere i indretningen uden at blande ind. Her er et par eksempler på denne måde.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar