Hvid Dippet Barrel Kurve

Denne kombination af tøndekurve er den perfekte løsning til at tilføje ekstra lagerplads i dit hus eller endda i en beskyttet have. Fordi tønderne er så høje, gør de det perfekte sted til at gemme ekstra indpakningspapirruller eller buketter af reed, for eksempel, men de kan bruges til at lagre alle slags objekter.

De kaldes White Dipped Barrel Baskets af en meget god grund. Bunden af ​​kurven er dyppet i hvid maling, hvilket skaber det kontrastdesign, du ser her. I nogle kulturer og samfund i hele verden plejede dypning af kurve i en malinglignende løsning at være en måde at gøre dem til vandlys. Selvom dette ikke er tilfældet, ser disse kurve stadig stilfulde ud.

MoreINSPIRATION
  • Håndlavede senegalske opbevaringskasser
  • Kurvekurve, meget alsidige og gode til opbevaring
  • 8 hurtige måder at bruge kurve rundt om i huset

Kurvene kommer som et sæt af tre og hver af dem har forskellige dimensioner. Den mindre version er 9,25 "-14" dia. x 10,75 "-15,25" h, mediumet er 11,75 "dia. x 12,75 "h, og der er også en stor version, der måler 14" dia. x 15,25 "h. De kan købes til 59,00 dollar. Det samme firma tilbyder også White Dipped Cylinder Basket og White Dipped Square Basket eller, hvis du foretrækker noget enklere og mere traditionelt, kan du vælge Rectangular Storage Nesting Basket. Vælg en samling eller kombinere dem efter dine behov.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar