Hvide hus med farveaccenter

Hvide Interiører er altid et populært valg blandt husejere, da det er et meget fleksibelt tema og giver ejeren mulighed for at dekorere huset på en unik måde. Fra ydersiden kan dette hus virke meget generelt, men interiøret er helt sindsløst. Husets interiør har det fælles hvide farvetema, men det skiller sig ud fra det sædvanlige, da stænk af farver gennem forskellige aspekter har været forbundet med temaet for at skabe et elegant men moderne hus.

Hvert hjørne af huset har en anden farvetone blandet med den neutrale hvide farve. Grøn farve sofa og liggestole er blevet brugt i stuen sammen med grønne skær glasvarer stykker. Køkkenet og spisepladsen har røde farver ved hjælp af rødt kunst på væggen og røde retter.

MoreINSPIRATION
  • Hus med turkis farve accenter
  • Moderigtigt hus med pletter af farver
  • Interessante sort og grøn farvekombinationer, der anvendes i indretning

Sorte trapper fører et til det andet niveau af huset, som har soveværelse og børns soveværelse. Regnbuefarver som rød, blå, grøn og rav er blevet brugt passende i børnenes soveværelse for at skabe et lyst rum til børnene. Badeværelset er faktisk meget flot, da sorte fliser er blevet brugt til at designe rummet. {Fundet på mixr}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar