Hvidt indretning i London

Som navnet antyder, er dette et fantastisk roligt hus i London med det sofistikerede tema af hvid farve. Hvert hjørne af huset, der starter fra trappen, soveværelse, børns sengeværelse, stue og endda køkken bærer kølige nuancer af hvidt. Hvert aspekt er godt detaljeret og er simpelthen fascinerende. Den hvide farve kommer ud mere, fordi et hint af forskellige farver er blevet brugt til detaljerne af ting, for eksempel er de hvide spisestole blevet komplimenteret med naturligt træbord og trykte farvede puder på hvidfarvet sofasæt.

Selv om du måske tror det ville være kedeligt at have kun hvidt i dit hjem, er disse billeder et bevis på, at alt er muligt med lidt fantasi, og resultatet er langt fra kedeligt.

MoreINSPIRATION
  • Elegant London indretning
  • Smukke London interiør design hus
  • Elegant Brook House Interior Design i London

Hvidhedens vægge og gulve afbrydes fra tid til anden af ​​nogle farverige detaljer, der gør hele projektet til en succes: En meget veldesignet og kreativ pude med ordet LOVE på det skrevet i røde bogstaver, tilfældige røde bogstaver på vægge, smukke billeder med børn og lavet af børn overalt. Faktisk synes huset at være skabt til en familie med mange børn, eller som elsker børn meget, og hvilket andet symbol kan bedre vælges til at beskrive et barn, hvis ikke renhed repræsenteret af hvidt?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar