Hvid er den nye farve: stue vægge

Hvid er en ofte overset farve til vægge. Måske er det fordi mange af os, efter at have vokset op med hvide vægge i vores barndomshjem, ser hvide vægge som en dårlig undskyldning for manglende farvevalg. Men jeg er her for at vise dig, at uanset hvad din indretningsstil, der maler dine vægge hvid, bare kan være den bedste, mest chiceste mulighed for dig.

Klassisk vintage-moderne stil.

Denne svenske lejlighed trækker alle stoppesteder på charme, med klumpede trævæggebjælker og moderne gulvlampe og alt imellem. Enkelhed og god smag udstråles i rene linjer og selvbeherskelse af tilbehør.

Hvide vægge i stuen betyder bestemt ikke at holde ting uden farve og personlighed. Tværtimod, faktisk! Ved at vælge, så stikker til, en slående farvepalette, hvide vægge giver et glimrende baggrund for at fremvise og fremhæve din stil.

Når dristige mønstre og farver ikke har store farver til at konkurrere med (som det ofte er tilfældet med et stuehus farvelagte vægge), skinner de meget stærkere og lysere. Hvilket er hele punktet med at have et udsagnsstykke eller to, er det ikke?

Moderne stil.

Rene linjer og interessant arkitektur (som et stejlt vinklet loft, ovenlysvinduer og træbeskyttede vinduer og døre) er helt fantastisk med disse hvide vægge. Rummet selv, selvom det er noget kompliceret design-vis, udstråler frisk, rolig og moderne stil.

MoreINSPIRATION
  • Tilføj et strejf af farve til dit hjem ved at male væggene
  • Vælg den rigtige sofa farve til din stue
  • Panelerede vægge, et smukt alternativ i ethvert rum

Dette naturligt oplyste familievenlige opholdsstue omfatter klarhed af dæmpede toner og lige og parallelle linjer. Hvide vægge supplerer luften af ​​de glasvævede vægge og nægter at konkurrere med den minimalistiske atmosfære her.

Dette åbne koncept levende rum føles luftigt og indbydende på samme tid. Hvide vægge i hele hjemmet holder den ellers travle arkitektur, med mange hjørner og hårde kanter, fra at være overvældende eller hård. Udseendet blødgøres af interessante, men afdæmpede farver på tekstiler.

Traditionel stil.

På den formelle side af hjemmestil, med sine lister, lister og flere lister, fremstår dette traditionelle rum frisk og varm med sine lyserøde-hvide vægge. Selvom de arkitektoniske detaljer er absolut mærkbare, overvælder de ikke rummet i mere opmærksomme farver.

Dette lyse rum er ideelt til familie sammenkomster, underholdende og musik. Bleggrøn trim suppleres med de hvide vægge og dejlige trægulve. Bleggul væglister markerer højden af ​​væggene og de interessante kurver som vægge møder loftet. Selv med sine hvide vægge er stuen enkel, indbydende og tilfældigt farverig.

Elektrisk.

Sidst men ikke mindst, kan du forestille dig at lægge alle disse vidunderligt eklektiske stykker i et rum med vægge, der var noget andet end hvidt? Det ville være næsten sensorisk overbelastning. Som-er, er rummet imidlertid smarte og forsætlige.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar