Hvidpearl Chalet i de franske alper

Alperne byder på spektakulær udsigt og et betagende landskab, hvor du end ser ud. Af denne grund er disse bjerge det yndlingsmål for skielskere rundt om i verden hele året rundt. Den franske side af Alperne huser mange luksuriøse feriesteder, der byder på fantastiske oplevelser for deres gæster. Et eksempel på et sådant sted er den hvide perlehytte placeret smukt mellem landsbyen Val d'Isère og La Daille.

Denne fantastiske luksus beliggenhed blev designet og bygget af Philippe Capezzone, en velkendt arkitekt, ejer af det 5-stjernede Hotel Kilimandjaro i Courchevel og blev udtænkt til at svare på de mest krævende komfort og luksusstandarder. Kahytens personlige chauffør fører dig til og fra hvor som helst, eskorterer dig og dine venner, eller du kan tage den gratis bus, der betjener hele udvej.

MoreINSPIRATION
  • Chalet Grand Roche - En Juvel I De Franske Alper Komplet Med Luksus Egenskaber
  • Charmerende vinterhus i et af de ældste skiområder i de italienske alper
  • Den charmerende Petit Chateau 1850 i de franske alper

Det unikke design af denne hytte har en interessant blanding af moderne med traditionelt lokalt design sammensat af vidunderlige klassiske træpaneler og Savoyard sten sammen med mange designer møbler. Som vi kan se i disse billeder, går udsatte træbjælker smukt med alle stykker på gulvet og sætter en varm atmosfære. Ved siden af ​​de 5 en-suite værelser har 3 etagers bygning adskillige steder, hvor du kan spise, hvile, svømme og slappe af og beundre indefra de altid hvide bjergtoppe. For 18.000 til 33.000 euro om ugen kan hele dette sted være til din rådighed hele året rundt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar