Hvidhed og enkelhed i en Stockholm lejlighed

Dan's lejlighed er til salg, så hvis du bor i Stockholm, og du er glad for hvidhed, dermed enkelhed og elegance, er det din chance! Et andet aspekt, som kan være interessant for dig, er beliggenheden, tilsyneladende i den blok, hvor Millenium-filmene var whiteness skaber ikke blot en rolig og rolig atmosfære, men det giver også indtryk af et bredere rum.

Faktisk er lejligheden lille, men det imponerende er tegnet og det faktum, at det ikke er overfyldt. Hvis du tager højde for det faktum, at det er som det bedste Scandi hjem, betyder det hvidt, og du indser, at du bare kan dreje det præcis som du vil. Der er nogle stænk af farve fra sted til sted, som den orange modulære sofa det animerer stedet.

Sandsynligvis det mest oplagte aspekt er tilstedeværelsen af ​​nogle berøringer af naturen rundt om i huset, uanset om de er på væggen ved indgangen eller på gulvet, hornene, giver skildpadden en personlig bemærkning til hele flade. Træstykker, blomster, guitar gør alt mere behageligt og indbydende.

MoreINSPIRATION
  • Hvidhed af et loft af Gary Hutton
  • Enkelhed og mangfoldighed i en stilfuld lille lofts lejlighed
  • Den nordiske enkelhed og spansk energi mødes i en moderne Barcelona-lejlighed

Køkkenet er moderne udstyret og huset generelt har alt hvad du behøver på det sted, hvor du bor. Malerierne på væggen, de farverige puder i sofaen har deres rolle at berige en generelt rolig og afslappende atmosfære, der synes at fortælle en historie som ingen anden. Dan lejlighed er blandt de slags lejligheder, der gør dig klar over, at enkelhed er nøglen! {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar