Hvorfor droner er fremtiden for designfotografering

Droner ændrer den måde, vi ser designfotografering på. Billede Via: Rick Ryniak Arkitekter

Tanken om droner gør folk nervøse og forståeligt nok. Tidligere har tale om denne pilotfri teknologi udelukkende været forbundet med luftrapporter og stealth missioner. Disse dage bruges imidlertid droner til bestemt mindre militaristiske opgaver.

Nu er det tid for droner at få en makeover. Da de bliver mere og mere tilgængelige, modtager dronerne i den private sektor anerkendelse for de fremskridt, de bringer til designfotograferingsområdet.

Giv artiklen nedenfor en gang over. I den beskriver vi nogle af de fremskridt, som droner bringer til fotografering, som vi ser det i dag. Uanset om du er en ejendomsmægler, der søger at give dine ejendomme en kanten eller bare en arkitektur-entusiast, der kigger for en højdepunkt i en-of-a-kind skud, vil vi vædde på, at du vil elske de fordele, som droner har at byde på.

De hjælper synspunkter som disse bliver mere og mere almindelige. Insight Photography International Inc

Hvad er en drone, alligevel?

Strengt taget kan ordet "drone" bruges til at referere til ubemandede fly, der kan flyve selvstændigt eller uden menneskelig kontrol. Denne teknologi styres ofte af et GPS-system eller en anden lokaliseringssoftware og bruger kameraer til at give seerne på jorden med realtidsbilleder. Disse billeder giver typisk synspunktet om at flyve i droneens cockpit.

Droner blev oprindeligt udviklet som militær teknologi. De har været i brug over hele verden siden begyndelsen af ​​1900'erne til overvågning, søgnings- og redningsopgaver og solidaruddannelse

Nu har deres brug dog forgrenet sig ganske lidt. Fast ejendom selskaber har set dem som en mulighed for at sætte deres lister adskilt fra resten ved at tilbyde millioner dollar udsigt Filmsæt har brugt dem til at få dem svært at genskabe etablering skud og nogle par endda beder dem om at give top-notch bryllupsfotografering.

Disse fyre kunne blive et stadig mere almindeligt syn inden for de næste par år. Billede Via: Drones For Hire

De tillader hidtil usete arealudsigter

Læsere af Freshome og andre designwebsites er uden tvivl bekendt med fantastiske billeder af luksusejendomme. Men har du nogensinde set på et af disse billeder og sagt til dig selv, "Jeg spekulerer på, hvordan de får et kamera helt deroppe?" eller Hvordan får de hele bygningen til ét billede? Den er så stor!

Svaret på begge er droner. Droner er mindre og lettere tilpasset end nogen anden areal fotografering setup, der er blevet set før. Som Randy Scott Slavin, en forfatter og instruktør, der er en af ​​de mennesker, der baner dronefotografibevægelsen, siger "Du kan bogstaveligt talt sætte kameraet i 3D i rummet, som operatøren kan forpligte."

Enkelt sagt kan droner gå steder hvor det ville være usikkert for mennesker at vove sig. For nylig har en drone indfanget optagelser af en levende vulkanudbrud på Island, såvel som tidligere usynlige optagelser af pukkelhvaler i midten af ​​havet.

Droner giver os adgang til nogle virkelig fantastiske areal synspunkter. Billede Via: Wallsev

De er sikrere og mere omkostningseffektive

Det var klart, at før droner blev kommercielt tilgængelige, måtte der være en måde at opnå arealskud på. Løsningen var at bruge fuldskala helikopterede kameraopsætninger. Det var overraskende, at metoden havde en række begrænsninger, der er blevet løst, da droner havde et udseende på markedet.

Her er blot nogle af fordelene:

  • Billigere: Helicams kommer ofte med mere end et par tilhørende omkostninger - en pilots løn, gas, udlejning af udstyr, osv., Der udgør meget mere end de fleste droner. Individuelle modeller kan ofte købes i størrelsesordenen $ 100 - $ 500 USD.
  • Hurtigere opsætning: En masse droner reklamerer for evnen til at få set-up og klar til at flyve om ti minutter eller mindre.
  • Greener: Den gennemsnitlige helikopter bruger ca. 129 liter brændstof pr. Time. I modsætning til, da de fleste droner drives af batteri eller elektricitet, giver de ud af nulemissioner.
  • Mindre intrusive: Tænk over det: Ingen propeller og ingen motor giver op til meget mindre støj
  • Mere manøvrerbar: Droner er i stand til at gøre strammere svinger, dykke i stejlere vinkler og komme tættere på handlingen end hellicams.
  • sikrere: Droner sendes ofte til laviner eller andre usikre områder, hvor manglende radiosignaler kan forårsage, at de fleste helikamenter mislykkes. Da der ikke er behov for en menneskelig pilot, er droner også godkendt til ekstreme temperaturer.

Droner kan modstå forhold, der ville være uegnede til flyforsøg, Image Via: Wired

De bliver mere og mere kommercielt tilgængelige

Hvis du havde forsøgt at købe en drone for nogle få år siden, ville det have været svært vanskelig. De eneste mennesker med adgang til dronefotografering var militærpersonale og filmstudier med høje budgetter til deres rådighed. I disse dage ses "hobbyist droner" stadig mere ofte.

Selvfølgelig, før du køber det er vigtigt at gøre din forskning. Nogle modeller som Heli-Max 1SQ V-Cam tager optagelser med et indbygget kamera, der ligner den slags, der findes på en smartphone. Men hvis du ville have en højere opløsning, kunne du vælge en model som DJI Phantom, som tilbyder en mount til Go Pro. Valgmuligheder på vingepanel, flyvetid og prisklasse er også tilgængelige.

Før du køber, kan du også kontrollere eventuelle drone restriktioner i dit bestemte område. Da droner stadig har militære applikationer, er der ofte regler og regler, der skal følges i den private sektor. Droner er ofte forpligtet til at flyve i en lavere højde, og i nogle tilfælde skal der opnås samtykke fra dem, der vil blive fotograferet.

Som droner bliver mere almindelige, tager de stadig mere kommercielle anvendelser som ejendomsfotografering. Billede Via: Morehouse MacDonald & Associates, Inc.

Nu hvor dronefotografering er kommet på markedet, er det her at blive. Det er svært at sige, hvor brugen af ​​denne teknologi vil udvides til i fremtiden. Der er dog ingen tvivl om, at det bliver en større og større funktion inden for designfotografering, især når det kommer til arkitektoniske skud. Tjek artiklen ovenfor for en sneak peak på de fordele, som droner har at tilbyde. I løbet af få år kan du selv eje din egen.

Hvad synes du om drone fotografering? Kan du lide, at de bliver mere og mere almindelige? Fortæl os din mening i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar