Hvorfor essentielle olier er afgørende for dit hjem

Æteriske olier har en overflod af anvendelser til hjemmemiljøet, hvilket gør det sundere med dets helbredende dufte. Billedkilde: Rose og Partners

Kan du lugte det? Den friske luft flyder med hints af skarp citrus blandet med kanel & nelliker undertoner, forfriskende dine sanser - og muligvis gøre dig og dit hjem sundere?

Det er tid til at komme til vores sanser, vores lugtesans, det er. Mens aromaterapi har eksisteret i årevis, taler vi ikke om at brænde nogle få stearinlys, men vi taler om æteriske olier og alle deres væsentlige anvendelser i vores hjem.

Når vi undersøgte dette emne, blev vi overrasket over alle de anvendelser, æteriske olier har i hjemmet - og det handler ikke kun om at gøre dit hjem lugt smukt. Disse små, viskøse, flydende dråber passerer duftprøven og synes at rumme muligheden for rent faktisk at helbrede dit hjem! Sådan er det:

Disse små, viskøse, flydende dråber passerer duftprøven og synes at have mulighed for rent faktisk at helbrede dit hjem! Sådan er det. Billedkilde: Shed Built

Hvad er æteriske olier?

I ordbogens betydning af ordet er æteriske olier koncentrerede hydrofobe væsker indeholdende flygtige aromforbindelser fra planter. Brækket i layperson sprog, er det en planteolie, der indeholder essensen af ​​planten eller duften af ​​planten.

For det meste er disse olier blevet brugt til overfladiske formål som scenting parfume, sæbe, kosmetik og røgelse. Men der er dem, der historisk har hævdet de medicinske fordele ved disse olier, lige fra krav om rydning af acne hele vejen for at helbrede kræft. En særlig historiker, Alain Touwaide hævder, at der er arkæologiske beviser "... at både røgelse og myrra blev brugt som medicinske stoffer i antikken; bruges som helbredende hjælpemidler i spedalskhed og tandpine ".

Disse krav er stadig op til debat, men en ting er forvisset - interessen i disse olfaktoriske olier synes at gå ud over lugt, og dens stigning i popularitet viser, at verden har "fanget duften".

Interessen for disse olfaktoriske olier synes at gå ud over lugt, og dens stigning i popularitet viser, at verden har "fanget duften". Billedkilde: Anna Braund

Sådan bruges æteriske olier i dit hjem

Der er tusindvis af nyttige websteder, der indeholder en række roller, som æteriske olier kan spille i hjemmet. Et websted angiver effektiviteten af ​​olier i rengøringsmidler, en anden til at holde musene i bugt, og en anden bruger dufte til at holde hendes familie sund.

Med alle de ledige valg, hvor starter du? Vi foreslår at du starter lille og prøv bare nogle få af de mere kendte olieekstrakter som citron, appelsin og lavendel. Disse olier har været kendt (og er ret testet) for at hjælpe med at rengøre og aromaterapi i dit hjem.

Der er mange æteriske olieproducenter, der tilbyder startpakker til dem, der virkelig ønsker at dykke i næse først.

Der er tusindvis af nyttige websteder, der indeholder en række roller, som æteriske olier kan spille i hjemmet. Billedkilde: JC-Design

Den desinficerende kraft af æteriske olier

Bortset fra duftende smukke, har æteriske olier nogle fantastiske rengøringsevner. Her er nogle af de mere populære rengøringsmetoder, som oil officiando's beskæftiger sig med at rengøre deres hjem:

  • tea tree olie er blandet med vand; Hæld i en sprøjteflaske og brug som desinfektionsmiddel på toiletter, dræn osv.
  • citronolie påført brusere forhindrer sæbskumopbygning
  • Bland lavendel og citrongræsolie og brug til at rense vinduer

Som du kan se, skal du rense dit hjem og holde din familie sund, ikke behøver at involvere mange hårde kemikalier. Denne Wiki Hvordan websted viser dig hvordan man laver en rengøringsmiddel til alle formål med lavendelolie, citronolie og vand.

Bortset fra duftende smukke, har æteriske olier nogle fantastiske rengøringsevner. Billedkilde: Porcelanosa

Går grøn

Taler om barske kemikalier. Mange indser ikke mængden af ​​toksiner, der flyder i hele deres hjem. Næsten alt indhold i dit hjem har en form for kemisk udslip-tæpper, møbler, rengøringsmidler, isolering, gipsvæg, maling osv. ...

En artikel i Atlanterhavet kalder dette en "stille pandemi", idet det bemærkes, at daglig eksponering for eksponering faktisk ødelægger hjernen hos ufødte børn og at bestemme, at 41 millioner IQ point er blevet tabt kollektivt blandt amerikanere på grund af eksponering for almindelige toksiner som bly, kviksølv og pesticider.

Måske bør dette være et vågne op for os at anvende en mere grøn tilgang til levende - og se på måder at bruge æteriske olier i stedet for giftige rengøringsmidler. Her er et godt link til at hjælpe dig med at gøre dit hjem grøn med æteriske olier.

Mange indser ikke mængden af ​​toksiner, der flyder i hele deres hjem. Billedkilde: LBC Lighting

Det ser ud til at æteriske olier burde have plads i hvert hjem. Ikke kun lugter de godt de kan lindre mængden af ​​giftige rengøringsmidler, som du bruger i dit hjem, og muligvis eliminere nogle toksiner i hjemmet. Gå lidt grøn og prøv nogle af disse dufte i dag.

Er du foran trenden og allerede 'på duften' af kraften af ​​æteriske olier?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar