Hvorfor grøn arkitektur er den perfekte investering for dit hjem

Bæredygtighed er en investering, som giver mening for din families fremtid og økonomi. Billede Via: Abramson Teiger Architects

Vi ønsker alle at hjælpe miljøet - eller i det mindste vi ved, vi burde - men når det kommer til at implementere bæredygtige praksis, virker opgaven ofte for skræmmende. Specielt grøn arkitektur har fået det uheldige ry for at være for svært og kostbart at implementere i dit eget hjem.

Denne antagelse kunne imidlertid ikke være længere fra sandheden. Vi viser dig, hvorfor omfavnelse af grønne levende kan bare være den smarteste investering, du kan gøre.

Læs videre for at finde ud af, hvordan bæredygtig arkitektur vil forbedre din livskvalitet, samtidig med at du sparer penge og selvfølgelig hjælper miljøet. Der er virkelig ingen ulempe ved denne. Når du har set fordelene nedenfor, bliver du kløe for at tackle dit CO2-fodaftryk.

Ikke alle bæredygtige hjem er ultramoderne. Dette traditionelle udvendige er LEED-certificeret. Billede Via: William Johnson Architect

Bæredygtighed sparer dig penge

Lad os blive virkelig ærlige i et sekund: Budget er alles bundlinje. Mens bæredygtig levevis er pæn i teorien, vil den ikke være attraktiv for den gennemsnitlige boligejer, medmindre det også er rentabelt. Heldigvis er det bæredygtigt at leve en af ​​de hårdeste økonomiske beslutninger, som din familie kan gøre. Se på besparelsen nedenfor:

 • Hurtig tilbagevenden af ​​investeringer: McGraw Hill Construction's Green Outlook 2011 viste, at ROI på grønne strukturer forbedredes med 19,2% i gennemsnit for eksisterende byggegrønne projekter og 9,9% i gennemsnit for nye projekter i forhold til deres traditionelle kolleger.
 • Sænket leveomkostninger: Efter at de oprindelige omkostninger er blevet tilbagesøgt, foreslår World Green Building Council, at energibesparelser spænder fra $ 4- $ 16 pr. Kvadratfod, og besparelser i vandforbruget kan gå så højt som $ 2 pr. Kvadratfod.
 • Øget videresalgsværdi: En nylig undersøgelse fra Earth Advantage Institute viste, at energieffektive boliger solgte for 8% mere end ikke-certificerede boliger.

For at spare endnu flere penge skal du lave dine lektier, inden du starter nogen forbedringer i hjemmet. Skubbet til at gå grønt har ført til mange skatteincitamenter og byggekostnadsrabatter på bæredygtige projekter. Undersøg firmaerne grundigt og sørg for at spørge dem, hvilke fordele de har at tilbyde.

Installation af nogle få solpaneler reducerer dine varme- og køleomkostninger drastisk. Billede Via: Bertram Arkitekter

Grønne bygninger er sunde

Hvad hvis vi fortalte dig, at investering i et bæredygtigt hjem var en nem måde at holde din familie glad og sund på? Nå, det er sandt. Grønne bygninger kan prale med renere levende miljøer, der har en positiv indvirkning på din families sundhed og trivsel.

Luftkvaliteten er enorm med hensyn til sundhed. Som vi bruger bygninger, er mindre end ønskelige forurenende stoffer - forme, kulilte, dampe fra kemiske rengøringsmidler - opbygget i luften. Overeksponering af disse elementer har ført til en stigning i hovedpine, træthed og allergier.

Da grønne bygninger tilbyder forbedret ventilation og bedre isolering fra yderelementer, er symptomer på dette "sygbyggesyndrom" mindre almindelige. Faktisk fandt en undersøgelse fra Boston Housing Authority, at beboere i grønne bygninger var 47% mindre tilbøjelige til at rapportere sygdom, selv under højsæsoninfluenza.

Som en ekstra bonus har den samme kraftige insolation været kendt reducere temperaturudsving og støj udefra. Det er et skridt i retning af at skabe et behageligt og fredeligt miljø, som din familie fortjener.

Bæredygtige boliger har tendens til at have tonsvis af naturligt lys, da det er en stor kilde til vitamin D. Image Via: WA Design

Du vil forbedre miljøet

Der er et gammelt ordsprog, der går, "Vi arver ikke jorden fra vores forfædre. Vi låner det fra vores børn. " Når du tænker på det, skal vi alle fokusere på at implementere strategier for et renere miljø, der vil vare lang tid.

Dette skub skal starte så hurtigt som muligt. Den seneste konsekvensrapport fra det mellemstatslige panel om klimaændringer var særlig dyster. Det viste sig, at klimaændringerne ikke længere er bekymrede for fremtiden - det er her. Det værre er, at nogle af dens virkninger er irreversible, især med hensyn til stadig mere alvorlige temperaturer, hurtigt stigende havniveauer og udryddelse på grund af skovrydning.

Men bæredygtig arkitektur har fundet vej til at bekæmpe disse ændringer ved at implementere systemer for at holde vores energiforbrug til et minimum, skabe ren energi fra vedvarende ressourcer og genbruge byggematerialer, der ellers ville blive affald.

Et grønt hjem reducerer energibesparelser, mens der genindføres affald. Billede Via: Window World

Sådan begynder du at leve grønt

Okay, så vi har overbevist dig om at give grøn arkitektur en seriøs tanke. Store! Nu bliver spørgsmålet "Hvordan starter jeg endda noget som dette? " Vi har det dækket. Nedenfor er en liste over komponenter, som grønne boliger normalt har. Du er velkommen til at bruge den som et hoppepunkt.

 • Tilstrækkelig insolation gennem hele strukturen
 • En alternativ strømkilde som solpaneler eller en vindmølle
 • Ventilationssystemer designet til optimal opvarmning og afkøling
 • "Low-Flow" VVS-inventar
 • Energieffektive vinduer, apparater og belysning
 • Et indsamlingssystem til regnvandsstrømning
 • En brugbar have eller grøn plads
 • Landskabspleje, der kræver minimal vandaffald
 • Når du bygger, fokusere på mindre boliger, der tilbyder mere effektiv udnyttelse af rummet
 • Brug af lokale, genanvendte materialer i bygning og design

Selvom du ikke er på plads til at lave et stort hjemrebyggeri lige nu, er der masser af ting, som alle kan gøre for at reducere deres affald - og deres nytte koster øjeblikkeligt. Sluk lys og elektronik, når du ikke bruger dem, forplig dig til at genbruge og reducere brugen af ​​affaldsmaterialer, ansætte en energirevisor for specifikke anbefalinger om, hvordan du gør dit hjem lidt grønnere. Dette er et område, hvor hvert lille trin gør en forskel, så hvorfor ikke prøve det?

Skær ned på affald ved at vælge mindre grundplan. Billede Via: Birdseye Design

Grøn arkitektur har et ry for at være trendy. Det er en af ​​de ting, der ses som seje, når man tænker på det store billede, men mindre end praktisk når det kommer til at implementere funktioner i dit eget hjem. Denne antagelse kunne imidlertid ikke være længere fra sandheden. Embracing bæredygtig bygning har vist sig at spare penge, forbedre sundheden, og selvfølgelig hjælpe miljøet. Med fordele som dem er det kun fornuftigt at se på bæredygtighed som en stor investering.

Vil du overveje bæredygtighed næste gang du arbejder på forbedringer i hjemmet? Hvis du allerede har, hvilke funktioner gør dit hjem mere miljøvenligt? Del dine råd med os i kommentarerne.

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar