Hvorfor huse bliver mindre

Et moderne hjem behøver ikke at være enormt. Der er mange gode grunde til at bo i et mindre hjem. Billedkilde: CLB Architects

Er du en af ​​de millioner, der har lav størrelse i de seneste år? Hvis du er, hvad fik dig til at beslutte at flytte ind i et mindre hjem? Var det økonomiske motiver, der fører til din beslutning, eller bare det faktum, at du ikke længere har brug for et hjem fyldt med værelser, der samler støv og aldrig bliver brugt?

Uanset om du er en første gangs købskøber eller en downsizing pensionist, er der en konkret tendens til at købe og bygge mindre boliger. Det er en kendsgerning, at huse bliver mindre. Det ser ud til, at der er en ny verdensudsigt, der udvikler. Folk kaster idealerne om større er bedre i bytte for en mere beskeden livsstil, på trods af hvad der er i deres lommebøger.

Lad os se på de mange grunde til, at folk er på vej mod mindre boliger, udveksler stor rigdom for livets lille luksus - og måske vil du opdage, at et mere beskedent hjem også er i din fremtid. Billederne alene gør dig klar over, at gode ting kommer i små pakker.

Gode ​​ting kommer i små pakker. Billedkilde: Cab Like Enterprises

Aldrende befolkning

Med håb om at gå tidligt fra sit arbejde som skolelærer besluttede Doug Immel at nedskære til 164 kvadratmeter boareal, men formåede stadig at skabe et drømmehus med katedrallofter og kirsebærtræsgulve.

Dette er udsigten for den aldrende befolkning - de ønsker at gå på pension; de har deres øjne på præmien og gør hvad som helst for at komme dertil - herunder nedskæringer. Administrationen på aldring siger, at der i 2030 vil være ca. 72,1 millioner personer 65 år eller ældre alene i Amerika. Dette er en stor befolkning af aldrende borgere, der vil se nedad, enten af ​​økonomiske grunde eller fysiske. De fysiske er hovedsagelig ønsket om et lille, trappehjem, der er lettere at komme rundt i.

Vi kan alle notere fra denne seniorbefolkning, at lære, at større ikke altid er bedre, og at livets luksus kan nydes i selv de mindste af boliger.

Livet kan være afslappende og behageligt, når du ikke har en stor pant betaling. Image Source Blansfield Builders

Økonomi

En CNN-rapport giver en praktisk grund til tendensen i nedskæring. Folk erkender, at ved at købe et stort hjem, er de følgelig levende lønseddel til lønseddel for at dække deres enorme realkreditlån. Hvem vil leve måned til måned, så de kan få et stort hus?

Finanskrisen i 2008 fungerede som et vågneopkald til mange, hvilket fik dem til at revurdere deres livsstil og begynde at drømme om en ny, mere beskeden drøm. Ødelæggende foreclosures tvang mange ud af deres hjem, men også medført et lykkeligere, mindre stresset verdensperspektiv, der var bekymret for at klatre virksomhedens stige for at realisere drømmen om det større hus, eller de hurtigere bilidealer ændrede sig og folk opdagede en ny vej til lykke.

At blive tvunget til et mindre hjem, gør dig til opfindsomhed; Du lærer at bruge små rum på fantastiske måder, og du lærer at du virkelig ikke behøver alle disse store værelser for at gøre dig glad.

Vi lærer at bruge plads i vores hjem, som vi aldrig drømte om før. Billedkilde: Kultivationsdesign

En grønnere verdensbillede

Unge mennesker kan være magtfulde agenter, når det kommer til forandring, og på mange måder bliver de udviklet med viden om deres miljømæssige fodaftryk og hvordan de påvirker den naturlige verden omkring dem.

Vi udvikler os til et samfund, der er mere bevidst om vores naturlige omgivelser og vores økologiske indgreb i verden. Med denne nyskabte bevidsthed kommer udfordringen til at leve en grønnere livsstil; Denne udfordring bliver delvis opfyldt gennem udviklingen af ​​små, miljøvenlige boliger.

Nu er det næsten almindeligt at høre om nogen bygger et grønt hjem med genvundne materialer; redde dem fra dumpsters eller nedrivning af ældre bygninger. Miljøvenlige teknologier giver os mulighed for at opbygge et hjem, der er energieffektivt og producerer mindre affald. Naturligvis opdager vi, at mindre boliger bruger mindre energi i forhold til et hjem fyldt med ubrugt og unødvendigt rum. Forestil dig, hvad den næste, yngre generation vil gøre!

Mindre boliger mindsker vores miljømæssige fodaftryk på verden. Billedkilde: JH Interior Design

Gode ​​ting kommer i små pakker

Huse bliver mindre, fordi folk er klar over, at high-end luksus og stil kan opnås i selv de mindste rum. Der er mange gør-det-selv designere, der tilbyder unikke måder at skabe et luksuriøst rum på trods af små omgivelser.

Det ser ud til, at designere har reageret på den mindre boligbevægelse, hvilket viser os, at luksus kan opnås i de mindste boliger, med lidt hjælp fra eksperterne.

Til gengæld kan dette designerrespons fortsætte med at erkende, at vi stadig kan få det hele, bare i et mindre hjem. Der er så mange opfindsomme små rum løsninger! Lad os overveje at prøve nogle i vores egne små hjem i dag!

Luksus levende er opnåelig i den mindste af hjemmet. Billedkilde: Kathleen Bost

Der er en konkret tendens til at folk køber og bygger mindre boliger.Uanset om det er af økologiske årsager, sundhedsmæssige årsager, pensionsårsager eller blot en mere designbevidst offentlig ... bevægelsen af ​​større er ikke bedre, er det her, og det ser ud til at tage afsted.

Overvej at se på de mange online kilder, der kan hjælpe med dine små rumdesignløsninger. Declutter din livsstil - du vil hurtigt se, at du ikke behøver enorme rum fyldt med ting for at være glad.

Planlægger du at nedskære i den nærmeste fremtid? Hvad er din ideelle square footage?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar