Hvorfor mænd har fremragende dekoration smag

Mænd har meget at tilbyde, når det kommer til at dekorere. Billedkilde: Nate Berkus

Har denne titel dig til at krabbe dit hoved? Du læser det rigtigt, mænd har fremragende udsmykning smag. Vil du have bevis? Nå, denne artikel vil få dig til at indse, at nogle af de mest historiske og indflydelsesrige designs blev etableret af mænd.

Udvendigt og indvendigt har mænd tilføjet et spændende touch til design, der ikke bør glemmes eller overses. Faktisk ser det ud til, at designverdenen i 2014 har lagt det røde løber til mandlige designere og byder dem velkommen med vidt åbne arme til det, der plejede at være en overvejende kvindelig verden. Ja, mænd er blevet etableret som arkitekter i århundreder, men mandlige designere var en mindre almindelig begivenhed i fortiden.

I dag ser vi mænd, der tilbyder designtips og rådgivning gennem tusindvis af tv-shows, magasinartikler og blogs. Den bedste del af dette? Det ser ud til, at mænd har meget at tilbyde med hensyn til indretning / udvendig design. Se på mænd som Nate Berkus, der har etableret et velkendt mærke for sig selv alle via deres designindsigt. Ja, mænd tilbyder absolut et helt nyt perspektiv i designverdenen - et perspektiv, som fortjener en diskussion.

Lad os dykke lidt længere ind i dette mandlige designfænomen ...

Hvad gør en mand til en stor interiørdesigner? Billedkilde: Jenkins Baer

Er alle mandlige designere arkitekter?

Ranker har opført nogle af de mest indflydelsesrige mandlige designere (både levende og afdøde), som har haft en betydelig indflydelse på designverdenen. Disse mænd kommer fra alle verdens hjørner og har varierende livserfaringer, som påvirker deres design.

Nogle af mændene på denne liste er dem, du sikkert har hørt om før, som den berømte og indflydelsesrige arkitekt, Frank Lloyd Wright, hvis unikke perspektiv moderniserede arkitekturens verden. Men kommer alle mandlige designere fra arkitekturens verden? Mens nogle måske tror det, ser det ud til, at mange nuværende mandlige designere har varierende påvirkninger, bortset fra arkitektur, der driver deres lidenskab.

Ligesom kvindelige designere er mænd blevet drevet mod designverdenen på grund af miljøet de voksede op i; en flair for kunstneriet; en kærlighed til kulturen; en vision; en rumlig indsigt, at andre ikke besidder osv. ... Det er vidunderligt, at vi lever i en verden af ​​lighed, hvor alle kan forfølge deres lidenskab og forkaste alle tidligere stereotyper.

Dette er et værelse designet af Daniel Liebermann, der lærte med Frank Lloyd Wright. Billedkilde: Dwyer-Design

Mænd har unik vision

Uden fodring i en stereotype er det stadig et kendt faktum, at mænd tænker anderledes end kvinder. De fleste mænd er strateger, planlæggere og 'dommerens'. Det forekommer kun indlysende, at man med denne færdighedssæt vil blive trukket ind i designverdenen.

Design er fyldt med 'doers', tænkere, planlæggere og mennesker med enestående indsigt, så mænd passer perfekt til munden. Hvis man ikke har en vision, så kan de ikke blive designer. En person med vision har fantasi og en sensorisk modalitet, der er afgørende for design og dekoration.

Selvfølgelig har mange kvinder denne vision, men den mandlige hjerne er også tilbøjelig til at fungere på denne måde, det er simpelthen i deres DNA. Lad os se lidt længere ind i den mandlige hjerne og hvorfor det gør mænd til flotte dekoratører ...

Mænd tilbyder en unik vision i designverdenen. Gulvtæppet i dette værelse er designet af Karim Rashid. Billedkilde: Baxter Design Group

Mænd er logiske

For det meste er mænd ret logiske skabninger. De fleste mænd forsøger at følge K.I.S.S. princip: hold det simpelt dumt Med denne tankeproces kan nogle af de mest fantastiske hjeminteriør skabes, og ulogiske fejl undgås.

Tænk på et køkkenlayout. Du vil have nogen, der er meget logisk at designe dit køkken, ville du ikke? Du vil have en person, der er en rumlig tænker; en der irriterer logistikken om, hvordan et rum skal fungere.

Selvfølgelig har kvinder også disse færdigheder! Men de fleste mænd udmærker sig ved logisk og rumlig tænkning, hvilket gør dem til en ideel pasform i designverdenen. Hvorfor er mænd så store rumlige tænkere? Læs videre for at finde ud af mere.

Mænd har meget at tilbyde designverdenen. Dette værelse har design af Karim Rashid, en berømt mandlig designer. Billede Kilde: Ny Mood Design

Mænd er inderligt rumlige tænkere

Går det tilbage til jakten og samlingen; da mænd var nødt til at kende deres vej rundt rumligt uden et kort? Videnskaben er ikke sikker, men det virker som oftest end ikke, mænd er rumlige tænkere.

En web-MD-artikel forsøger at forklare videnskaben bag den mandlige tankeproces med deres undersøgelse, der viser, at mænd bruger et helt andet område af deres hjerne, når det kommer til rumlig begrundelse - den venstre hippocampus - en kerne dybt inde i hjernen, der ikke aktiveres i Kvindernes hjerner under navigationsopgaver.

Kvinder er rumlige tænkere, men bruger et helt andet område af deres hjerner til at gøre det. Denne medicinske videnskab kan vise, at mænd har noget unikt at tilbyde, når de rumligt designer et rum.

Den mandlige hjerne er ledet til at tænke på en unik rumlig måde. Billedkilde: David Howell Design

Kvinder kan ikke argumentere - mænd har et unikt indblik i at tilbyde designverdenen. Med deres dygtige evne til rumligt at planlægge et rum har deres logik og unikke vision-mandlige designere en vigtig rolle, når det kommer til at designe et værelse.

Måske åbner dørene i designverdenen sig bredere for mandlige designere, fordi vi lever i en mere moderne tid, der forskyder stereotyper og åbner deres ører for alles mening. Eller måske mænd, der oprindeligt studerede arkitektur, er klar over, at de har endnu mere at tilbyde hvad angår indretning.

Uanset årsagen, lad os nyde både de mandlige og kvindelige designere, som tilbyder deres unikke færdigheder og oplevelser. Hvis du har en mand i dit liv, der elsker design og elsker at skabe sit eget unikke billede, så vær venlig at dele med os. Kender du en mandlig designer? Hvilke unikke evner fører han til pyntbordet?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar