Hvorfor Office Walls Crumbling i 2015

Med næsten 70% af alle kontorer, der omslutter denne åbne grundplan, antager vi, at det virker, men er det virkelig? Billedkilde: Edn Design

Arbejdssteder er på farten - bogstaveligt talt. Vi har set trendstarten i vores daglige kontorliv i nogen tid nu, men det ser ud til 2015 kan være året for det komplette kontoroverblik. Det oprindelige åbent kontor koncept blev opfattet i 1950'erne af et hold i Hamburg, Tyskland - de troede det ville lette kommunikationen.

Med næsten 70% af alle kontorer, der omslutter denne åbne grundplan, antager vi, at det virker, men er det virkelig? Nogle resultater viser ellers. Der er så mange åbne kontorkoncepter, som arbejdsgiverne nu omtales - nogle mere interessante og kreative end andre.

Så lad os se på top office layouts for 2015 og hvorfor de arbejder - og hvorfor de har nogle medarbejdere kører og gemmer sig i deres kabine:

Så lad os se på de øverste kontorlayouter for 2015 og hvorfor de arbejder - og hvorfor de har nogle medarbejdere, der løber og gemmer sig i deres kabine: JAC Interiors

Det åbne kontor

Her er konceptet bag smuldring af kabinets vægge: Åbne kontorer skal forbedre arbejdsgangen og kommunikationen. Lyder rimelig ret? Måske ikke.

Denne artikel i Digiday bemærker, at moderne, hip agenturer omfavner denne åbne kontor trend. De citerede forbedret kommunikation, samarbejde og arbejdshastighed som grunde til at rive ned disse irriterende kabinebarrierer.

De bemærkede også, at agenturledere oplevede positive fordele og øget produktivitet som følge af dette skift. Men hvad med privatlivets fred? Hvad med at lave fortrolige telefonopkald og lignende? Lad os se, hvor åbent dette koncept virkelig er at ændre, samtidig med at medarbejderne på kontoret holder indholdet.

Åbne kontorer skal forbedre arbejdsgangen og kommunikationen. Lyder rimelig ret? Måske ikke. Billedkilde: Hammer Architects

Downfalls Of The Open Office Trend

Google ordene "åbent kontor" og du vil se, at resultaterne på første side er alle overskrifter som "Hvorfor Open Office skal dø", "Hvorfor Open Office har mislykkedes" og "Ofre for Open Office Pushing Back". Yikes! Det er nogle ret dramatiske overskrifter for noget livligt.

Det ser ud til, at ikke alle er åbne for dette out-of-the-box office-koncept. Her er de største nedfald, som de fleste citerer:

  • En Forbes-artikel nævner, at åbne kontorer tillader bakterier at strømme frit, hvilket gør medarbejdernes sundhed skadeligt
  • Produktivitet og jobtilfredshed er nede på grund af manglende privatliv
  • Der er ingen plads, der virkelig er din
  • Bremset kreativitet, fordi alle øjne er på dig
  • Forskellige arbejdsstiler genkendes ikke

Det ser ud til, at ikke alle er åbne for dette out-of-the-box office-koncept. Billedkilde: Arbejdsdesign

Nogle vægge kan være bedre end ingen

Som en tilbagevenden af ​​medarbejdere klager over at føle sig for åben, kombineret med klager over for meget støj, er der en ny trend, der skabes - at finde et godt medium. Ja, det ser ud til, at alle løb for at ødelægge disse kontormurer, men nu vil nogle af dem tilbage. Moderne kontorsdesign forsøger at opnå et godt medium uden at genopbygge alle barrierer.

Selvom et Microsoft-informationsteknologit hold helt har slået trenden og valgt lukket døre, men med åbent sind. Væsentligt, når de har brug for at samarbejde, ruller de simpelthen deres stole ind i gangen og har åbne chats. Når de er færdige, ruller de tilbage til deres private kontor.

Derefter er der i stedet for at køre din stol overalt, der nye kontormuligheder i horisonten, der kombinerer komfortable udbrudsområder med læder hvilestole, hvor personalet kan sidde og samarbejde godt. Dette åbne koncept er afbalanceret med private telefonrum og mødelokaler med lukket dør. Det ser faktisk ud til nogle vægge er et must i det moderne kontor.

Dette åbne koncept er afbalanceret med private telefonrum og mødelokaler med lukket dør. Faktisk synes det at nogle vægge er et must i det moderne kontor. Billedkilde: CCS-Arkitektur

Hvorfor Open-Office tendens er her at blive

På trods af alle op- og nedture i åbent kontorudvikling ser det ud til, at det er her at blive på en eller anden måde. Det luksuriøse hjørnekontor bliver handlet ind for en mere lige håndsatmosfære.

Da de, der i øjeblikket arbejder i et helt åbent miljø, har lært, er det ikke altid let og bestemt ikke altid behageligt. Alle har brug for deres eget arbejdsområde, og mange har brug for et roligt tilbagetog at sidde og tænke uden at overhøre deres kollega diskutere middagsplaner på telefonen.

Ja, åben kontortrend er sandsynligvis her for at blive, men designere holder sig bevidst om muligheden for at nogle lukkede døre er påkrævet.

Open-office-trends er sandsynligvis her for at blive, men designere holder sig til tankerne for muligheden for at nogle lukkede døre er påkrævet. Billede Kilde: Oliven-Av

År 2015 er gearet til at være året for kontoroverhaling, med flere og flere kontorer ind i et åbent koncept. Som vi har vist her er der nogle faldgruber (især når det gælder privatlivets fred), men på en eller anden måde er et mere åbent koncept her for at blive.

Arbejder du i en kabine eller et åbent kontor? Vi vil gerne høre at tage på, hvad der virker bedst for dig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar