Inspirerende Wine Bottle Crafts Delt af kreative DIY entusiaster

Glasflasker er beregnet til genanvendelse, og der er en uendelig måde, hvorpå det kan gøres. Derfor valgte vi kun at fokusere på vinflaskehåndværk. I dag viser vi, hvordan du kan omfordele gamle glasflasker til unikke dekorationer og tilbehør til dit hjem. For mange af disse projekter har du brug for en flaske cutter, som faktisk er et smukt praktisk værktøj til at have omkring, når du bliver kreativ. Med dette kan du omsætte flasker til vaser på ingen tid. Vi har også mange kølige og inspirerende ideer, som du kan gøre uden at ændre flaskeens struktur eller form på nogen måde. Men nok med spoilerne. Lad os komme til det.

Først skal vi vise dig, hvordan du skal skære glasflasker, hvis du skal gøre det som en del af et projekt, du kan lide. Det første skridt er at fjerne etiketten fra flasken ved brug af varmt vand, opvaskemiddel og en grov svamp. Lad flasken tørre helt. Bestem, hvor du vil have udskæringen, juster glasskæreren og rul flasken på bladet og mål en linje hele vejen rundt om det. Sæt flasken i en gryde kogende vand og hold den der i ca. 30 sekunder. Fjern flasken og dryp noget køligt vand på det målte område. Dette bør hjælpe glasbruddet. Efter det skal du tage noget sandpapir og glatte ned langs kanten.

Ved hjælp af tavle maling kan du give en enkel glasflaske en permanent etiket, så du kan bruge det senere som en brugerdefineret beholder eller som en vase. Vores videovejledning fortæller først at male hele flasken i en farve, som du kan lide, men du kan springe over dette trin, hvis du ønsker at lade dele af glasset blive udsat. Det vigtige er at bageolde et område og male det med nogle lag af tavle maling. Lad det tørre, fjerne båndet og tilpasse etiketten med en besked.

Hvis du vil, kan du kombinere flere glasflasker i et smukt centerpiece. For det skal du lave en træholder. Det kan du gøre ved hjælp af fire små stykker træ. Du skal samle dem i en ramme og lave nogle huller i øverste sektion, så flaskernes hals kan passe igennem. Brug lim til at fastgøre træstykkerne og maler eller pletter rammen. Når malingen er tør, kan du tilføje flaskerne. Nu har du en smuk flaske centerpiece, som du kan tilpasse yderligere, men du vil.

Du kan gøre mange flotte ting ved hjælp af genbrugsglasflasker, herunder nogle søde beholdere til hjemmelavede stearinlys, som du kan tilbyde som gaver eller vise rundt i dit hjem. Dette er helt rigtig nemt. Du skal bare score flaskerne med en kniv og derefter sikkert bryde glasset langs den linje. Du kan gøre dette hjemme ved hjælp af en vandbadteknik. Når flaskerne skæres, skal du glatte ned i kanterne med sandpapir og derefter fylde beholderne med voks og væger. Vi fandt dette projekt på Lovelygreens.

Hvis du har tid, kan du lave en lille smule forskning om, hvordan du knytter knuder til at lave smukke macrameprojekter, så du kan bruge den viden til at dekorere nogle tomme glasflasker. Du behøver ikke meget for dette projekt: bare nogle garn, mod podge, en limpistol, kurve og noget at sætte i flaskerne, når du er færdig, som blomster, sand eller alt andet du har i tankerne. Tjek Cameocottagedesigns for mere inspiration.

Hvis du kan finde et par små glasflasker med en chance, kan du binde dem i en flok for at lave en sød klynge af små vaser. Det er en ide, vi fik fra Neuerstoff. Det er helt enkelt. Rens først flaskerne og fjern deres etiketter. Derefter arrangere fem af dem i en blomsterformet klynge og luk nogle lædersnor omkring dem. For at gøre ensemblet mere robust, kan du lægge en dab på lim på flaskerne og sikre dem sammen.

At vende vinflasker ind i bordets midterstykker er en af ​​de nemmeste ting, du kan gøre. Du kan simpelthen slippe af med etiketterne og sætte nogle blomster i flasken og kalde det en vase, eller du kan bruge lidt ekstra tid på at dekorere flasken, så det virkelig ser ud som et smukt centerpiece. En af mulighederne er at sprøjte maling flasken, når du har slettet etiketten og klæbemidlet. Frakke i tre lige lag af maling (det er normalt hvad der kræves for at få en solid farve). Så kan du, hvis du vil, bruge kridt eller en kridtmarkør til at skrive et nummer af hvert centerpiece. {fundet på inspireret af dette}.

Må ikke disse hængende vaser se godt ud? Som du kan se, er de ikke mere end genanvendte glasflasker, hvilket betyder at du kunne gøre noget lige så smukt til dit eget hjem. Start med at rengøre flaskerne (du har brug for tre i alt). Så tag et reb og en varm limpistol og knyt en knude rundt om halsen på en af ​​flaskerne og fastgør den på plads med lim. Fortsæt derefter at pakke rebet rundt om halsen og lægge lim, indtil du har et godt og sikkert sæt af sløjfer. Derefter kan du gøre det samme for den anden og tredje flaske og lade en smule reb ind imellem dem, så de kan hænge af hinanden. Få mere at vide om dette på ohohblog.

Vi elsker at tilpasse simple, daglige genstande ved hjælp af maling, så vi er meget spændte på at vise dig, hvordan du omdanner glasflasker til stilfulde vaser ved hjælp af denne metode. Du kan gøre det samme med krukker. Ud over glasflasker eller krukker skal du også bruge glas eller keramik maling, pensler og tape. Der er mange forskellige strategier at vælge imellem.For eksempel kan du tegne noget på flasken (frihånd) eller du kan bruge tape til at markere et geometrisk mønster. {fundet på gardentherapy}.

Da vi nævnte at bruge maling og tape til at gøre almindelige glasflasker ser elegante og stilfulde ud, skal du tjekke alle disse flotte striberede designs, som vi fandt på homeyohmy. Disse er glasflasker, der er tilpasset og omdannet til søde vaser. Hver har en anden farve, og de ser vidunderlige ud i grupper. Du kan også eksperimentere med andre mønstre, hvis du vil.

En lille smule spraymaling kan gå langt. Nysgerlig hvordan kan du bruge den til at gøre glasflasker til vaser? Vi har allerede vist dig et par ideer, og vi er nu tilbage med en flok neonfarvede ombre vaser, der ser udsøgte ud. Vi fandt dem på skræddersyede bruden. For at gøre noget lignende har du brug for glasflasker af forskellig form og størrelse, neonfarvet spray maling og en avis. Tjek instruktionerne for detaljer.

En lignende, men lidt lettere metode indebærer at dyppe glasflasker i maling. Det er en ide beskrevet detaljeret om sayyes. Processen er ekstremt enkel. Tag en glasflaske, tag etiketten ud og rengør den grundigt. Tag derefter et tykt gummibånd eller et stykke tape og afgræns et afsnit nederst. Dip det område i maling og lad det tørre. Fjern båndet eller båndet og nyd din nye og unikke vase.

Har du nogensinde brugt papirmagasiner til at dekorere hverdagens genstande. Det er meget nemt, og du kan lave nogle rigtig interessante og smukke ting ved hjælp af denne metode. Tag f.eks. Nogle papirpapirstykker, belæg dem med lim på den ene side og fastgør dem til en ren og tør glasflaske og forsegl dem derefter med mere lim. Lad limen tørre og påfør et frakke eller to klare akrylspray. Nu har du nogle dejlige flasker, som du kan bruge på forskellige måder rundt om i huset. {fundet på craftiments}

Som det viser sig, er glasflasker meget alsidige og kan omdannes på alle mulige kølige måder. Du kan endda bruge et par af dem til at lave et unikt jakkerstativ. Ifølge instruktables kan du lave noget som dette ved hjælp af tre tomme glasflasker og et skrot stykke træ. Den vanskelige del er at sikre disse elementer sammen, og du kan helt sikkert blive kreativ når det kommer til det.

Er du ikke træt af at skulle konstant vandre dine planter? Du kan løse dette problem og spare tid i processen, hvis du tænder en flok glasflasker i selvvandende planter. De er gode til små planter, så du vil stadig tage sig af de større, medmindre du kan finde find større flasker, du kan bruge på en lignende måde. Her er hvad du skal gøre: klipp toppen af ​​vinflaskerne, sand kanten for at gøre den glat og derefter fylde dem med jord og tilsæt planterne. Placer plantagerne halsen ned i en krukke delvist fyldt med vand. Vi fandt denne seje idé på småprojekter.

Vidste du, at du kan opcycle en tom glasflaske i en fugl feeder? Det er ikke engang så svært. Klip bunden af ​​flasken, bore to huller tæt på kanten, på begge sider, slip ned ad kanten for at gøre det glat og lim derefter en plade til at afsætte flasken. Hæld frø og andre ting, som fugle kan lide at spise i flasken gennem halsen og hæng den nye fugleder i et træ eller på din veranda. {fundet på thegardenroofcoop}.

Da den nemmeste ting du kan gøre med en glasflaske, bliver den til en vase, viser vi dig nogle flere metoder, som du kan bruge til at give flasker en stilfuld makeover til dette formål. Lad os først se, hvordan du kan lave ombre sprøjtmalede flaskevaser i efterårets farver. Det er noget, vi fandt på BRIT. Start med at rense flaskerne, fjern etiketterne og derefter male dem alle hvide. Når den hvide maling er tørret, skal du male den mellemste sektion orange og derefter den nederste gule.

For projektet på seevanessacraft er der ikke behov for nogen form for maling. I stedet bruger du jute-streng, en varm limpistol og noget bånd. Start på toppen af ​​flasken, læg en dab af varm lim på fælgen, og pakk derefter garnet rundt om flasken, og tilføj mere lim, da du dækker mere overflade. Fortsæt, indtil du når bunden. Fastgør slutningen af ​​jute til flasken med lim. Brug derefter bånd til at binde en sød lille bue rundt om flasken eller lave to vaser og binde dem alle sammen i en klynge.

MoreINSPIRATION
  • DIY Paint Dipped Vinflaske Vaser
  • Innovative vinflaske hængende planter
  • 5 kreative vinflaskeopbevaringsideer

Glasflasken viste på savedbylovecreations ser ret interessant ud, men det er ikke dets originale design. Det startede som en ren, klar glasvinflaske. Så blev det lidt efter lidt omdannet til denne kølige beholder. Processen involverede frostet glasmaling i turkis og hvid og en kosmetisk svamp. Hvis du vil lave noget lignende, skal du starte i bunden af ​​glasset og let anvende turkisfarve med svampen. Derefter blandes det gradvis med lidt hvid maling, da du går fremad mod toppen.

Puffy maling kan være ret sjov at arbejde med, som vist på jaderbomb. Når disse blot var mousserende vandflasker, men nu er de smarte og farverige vaser. Det er alt takket være puffy maling. Du kan bruge den samme metode til at dekorere dine egne glasflasker. Når du har valgt de farver, du vil bruge, skal du begynde at sætte prikker med bløde maling på flaskerne, i ethvert mønster, du ønsker.

Disse flaskevaser på creativejewishmom er dekoreret med tissuepapir. De blev først primet og malet, og når malingen var tør, blev tissuepapiret limet på. I slutningen blev mod podge påført vævet med en børste for at forsegle den på plads. Hvis du kan lide ideen, kan du gøre dette til et sjovt diy-projekt for børnene.De kan enten dække hele flasken med tissuepapir eller bare dele af det.

Må ikke disse kyst-tema flaske centerpieces ser udsøgte? Vi elsker, hvordan smarte og stilfulde de er, så vi viser dig, hvordan du laver noget, der ligner dig selv. Du skal bruge glasflasker af forskellige størrelser, glasmaling, limpistol, dowel stænger, skaller og koral og nogle garn. Knytnæve, rengør og far derefter flaskerne ved at hælde lidt maling i og derefter hvirvle den rundt. Mens de tørrer (det skal tage en dag eller to), måles låget på flasken og limes et stykke koral til det. For flaskerne, der har kurver i stedet for låg, lav et hul i korken, lim en del af en dowel til en skal, og sæt det synlige dowel stykke ind i korken og lim det på plads.

Tale om kyst-tema decors, tjek dette stilfulde projekt featured på sadieseasongoods. Det er en vintage mælkflaske kurv fyldt med malet flaske vaser. Flaskerne blev malet ved hjælp af to metoder. Den ene involverede nogle havglas spray maling og den anden nogle ætsning effekt maling. Alle flasker blev derefter overtrukket med klar polyurethan spray for at bevare den frostige maling. Kurven blev dekoreret med burlap bånd.

Hvis du ikke ønsker at gå igennem alle problemer med oprydning af flasker i vaser selv, kan du finde nogle færdige på etsy. Denne famkhouse-stil vægmonterede vasesæt ser virkelig chic ud, og hvis du vil, kan du selv lave noget som dette. Du behøver bare glasflasker, nogle skrotstykker af træ og nogle metalbeslag. Du kan male flaskerne, hvis du vil, eller du kan forlade dem, som de er, og tag kun mærkerne ud.

Vend glasflasker ind i billedrammer. Ja, det kan du faktisk gøre. Tag en flaske, rens den og fjern etiketten, hæld derefter nogle små og små skaller ind i flasken. Rul derefter billedet og skub det ind i flasken. Skub det ned og åb det lidt op, så det støber rundt om glasset, eller hvis det er mindre, så står det lige op i sand og skaller. Vi fandt denne ide på diynetwork.

Du kan tilpasse glasflasker, der passer til enhver lejlighed. For eksempel, for at fejre 4. juli, kunne du lave noget patriotisk. Tag nogle glasflasker og far dem rød eller blå. Så tag nogle stjerneskabeloner og mal en flok små hvide stjerner på flaskerne. Du kan også tilføje nogle små prikker, der kan ligne fyrværkeri. Brug flaskerne som centerpieces. {fundet på themelrosefamily}

Her er noget sødt, du kan lave til jul. Disse er Coca Cola flasker omdannet til små juletræer. Dette blev gjort ved hjælp af grøn maling, en varm limpistol, mini-trædekorationer og et par andre ting som pompoms, klokker og buer. Mal flaskerne grønt og lim derefter alle de søde ornamenter på dem, som du ville på et miniature juletræ. Tjek alle detaljer om dreamalittlebigger.

Projektet viste på thewickerhouse er ikke bundet til nogen bestemt lejlighed. Det er noget du kan gøre, når du vil. Disse glasflasker er blevet malet hvide og så sider ud af gamle bøger blev skåret i forskellige søde former og derefter limet på flaskerne. Du kan lave alle slags smarte bogsider, såsom sommerfugle, blomster eller insekter.

Ved blot at skære bunden af ​​en glasflaske, kan du omdanne det til et lysdæksel. Det er en ide, vi fik fra etsy. For at skære flaskerne skal du tjekke detaljerne i starten af ​​artiklen. Det bør ikke være for svært, hvis du følger instruktionerne og bruger de rigtige værktøjer.

Husk at genanvendt glasflaske fugl feeder vi viste dig før? Det var et ret simpelt diy projekt. Hvis du kan lide udfordringer, har vi noget andet, du måske vil prøve. Vi fandt denne tutorial på mommayyougathome. Det viser dig, hvordan man laver en fugl feeder, der ligner et sødt lille hus. Du har brug for en vinflaske, noget træ, et par skruer, negle eller en hæftepistol, ståltråd, en L-krog og 2 skiver.

Hvis du nogensinde vil opleve nogle glasflasker i en vindklokke, viser vi dig en nem vejledning, som vi fandt på wikihow, og som er relateret til det. Det involverer glasflasker, en glasskærer, kurve, skruetanker, metalkæder og perler, skaller og andre ting, der kan bruges som dekorationer på en vindklokke.

En anden ting, du kan slå en gammel glasflaske ind i, er en tiki-fakkel. Til det har du brug for en flaske, en smule bomuldsstreng, salt, borsyre, nødder og spændeskiver og brænder. Først gør du wicket. Kombiner en spsk salt med 2 spsk borsyre og en kop vand. Bland godt og hæld det derefter i en krukke. Sug bomuldsstrengen i denne blanding i mindst 12 timer. Lad det tørre. Nu er du klar til at lave lommelygten. Vælg en brænderbit nok til at dække flaskenes munding og fortsæt med at tilføje mindre og mindre, indtil den sidste åbning er lille nok til at holde wicket på plads. Fyld flasken halvvejs med fakkelvæske. {fundet på greenlivingideas}

Kan du ikke finde en anstændig parabol sæbe flaske? Lav tur egen. Du har brug for en olivenolie flaske, klæbende stencil vinyl, en cutter, glas ætsning creme og en pensel. Du skal først lave stencilen. Påfør derefter et tykt lag glasethsekrem på stencilen, og sørg for, at den kun dækker bogstaverne. Lad det sidde. Følg anvisningerne på flødeflasken eller brug din oplevelse. Måske kan du bruge beskrivelsen på unsophisticook som inspiration.

Bortset fra at bruge glasflasker til at lave vaser og andre enkle dekorationer, kan de også bruges i mere komplekse projekter. For eksempel kan du bruge nogle flasker til at lave en brugerdefineret hyldeenhed som den, der vises på instrukser. Flaskerne holder træhyllerne adskilt og giver enheden et unikt udseende med masser af karakter.

En anden interessant ide er at gøre en lysekrone ud af repurposed glasflasker. Det er ikke så nemt som at lave en vase, men ikke så svært som du sandsynligvis forestiller dig. Følg instruktionerne på diynetwork omhyggeligt, og alt skal fungere fint.

Vi slutter med et stort projekt: en væg lavet af genbrugsglasflasker. Det er helt sikkert en meget interessant ide, som kan tilpasses til verandaer, haver og endda indvendige rum, hvor væggen kan være en rumdeler. Ideen kom fra upcyclegardenstyle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar