Vinstativer og barer fremstillet af genbrugspaller

Som du ved er træpaller ekstremt alsidige og kan bruges til en række forskellige projekter. En af de mest almindelige anvendelser for dem er at dreje pallerne ind i en vinplade. Det er en meget enkel transformation, hvilken type projekt du kan gemme til en gratis week-end. En række forskellige designs og ideer er til rådighed, og vi har indarbejdet nogle af dem i denne serie inspirerende eksempler.

Vinbar.

Vi skal starte med dette meget interessante projekt, der repræsenterer en vinbar fremstillet af træpaller. Ideen er meget enkel. Tag kun en eller to paller afhængigt af dimensionerne på bordet, du beslutter dig for at bruge som base, og læg dem over dugen. Opbevar flasker indeni og brug overfladen som et almindeligt bord. {Fundet på thepoorsophisticate}.

Vin Rack.

Dette er et andet meget praktisk palle vinstativ design. Afskær pallens nederste sektioner, fjern de øverste brædder, skær gennem mellempladerne og skær derefter en dekorativ kant. Sand ned stykkerne og skru de øverste brædder ind igen. Tag derefter en holder til brillerne og læg den i bunden af ​​racket. {Fundet på virginiasweetpea}.

Alkohol rack.

I tilfældet med dette genbrugspallestativ er omformningen endnu enklere. Stativet er meget alsidigt og kan også bruges til opbevaring og visning af blade eller noget andet. Denne brændes med en propanbrænder for at tilføje et mere rustikt tryk til dets design. {Fundet på etsy}.

Vægdæksel.

Dette er et mere uddybende projekt, der kræver mere end blot en træpallet. Pallerne blev skåret i størrelse og derefter stablet oven på den anden for at dække en hel væg. Det er en flot designide for en vinkælder, men også for et moderne opholds- eller spisestue.

Flaskeholder.

Til dette design behøver du ikke nødvendigvis at bruge en palle. I betragtning af dens dimensioner ville et par stykker skrot ved fungere fint. Racket kan holde tre flasker vin, placeret i en vinkel og sidde vandret for en mere interessant visuel visning.

Enkelt rack.

Omdannelsen af ​​en træpall med det formål at gøre det så ligner ikke meget tid eller kræfter. Du skal blot lægge et bord på bunden og en øverst for at holde flaskerne og brillerne, og du er færdig. Du kan også plette eller male det.

Hjørne.

MoreINSPIRATION
  • DIY vægmonterede vinstativ fremstillet af palle
  • 5 DIY trævinstativer med rustikke design og unikke egenskaber
  • Det enkle og praktiske Blomus vinstativ

Denne vinstativ er også lavet af en træpalle. Som du kan se, er det snævrere end flertallet af det, vi har præsenteret hidtil. Det er et perfekt eksempel for at vise dig præcis, hvor alsidig en palle kan være, og hvor mange variationer du kan oprette med det.

Et andet rack.

Et sådant vinstativ kan laves af en palle og lidt ekstra krydsfiner. Stativet er 43'' højt og det er let at placere imod en mur i spisepladsen, køkkenet eller ethvert andet rum, du finder passende. Men det skal være sikkert knyttet til væggen, så spring ikke over denne del.

Lofthængende.

Hvis du ikke har plads til en vinplade på tælleren eller på væggen, så er der en anden løsning: hæng den fra loftet. Denne rack er lavet af stykker fra en træpalle, og det har endda kanaler udskåret på siderne, som giver dig mulighed for at opbevare briller.

Halvpallet.

Dette er et andet meget nemt at lave vinstativ. Det ser ud til, at det er lavet af, hvad der tilsyneladende er kun en halv palle. Det er stort set bare til størrelse og malet sort. Det er ret højt, så det skal forankres til væggen. Du kan også bruge den til andre formål.

Huller i.

Dette er en træpall, der er let tilpasset til at skabe et vinstativ. Plankerne blev sat tættere sammen, og der blev der lavet huller i hver enkelt. Rækkerne er lineære for bedre support og balance. Du kan lave så mange huller som du vil, og dette vil bestemme antallet af flasker du kan vise.

Glas og vinstativ.

Når du laver en vinplade fra en træpalle, skal du bestemme, hvordan du viser den. Denne fra eksempel har et bord som base. Tællerrummet bruges til visning, mens det faktiske rack er både praktisk og smukt, også et fint glasstativ. {Fundet på etsy}.

Moderne pallestativ føler.

Hvis du hellere vil forenkle pallenes design og gøre lidt mere moderne, så er det bedst at bare skille pallen og derefter komme med et helt nyt design. For eksempel er denne en meget enkel, men den er også meget praktisk.

Hylde.

Denne vinstativ er også lavet af en træpall, så den har et miljøvenligt design. Den har en fin brun finish, og den kan rumme op til 9 standardflasker og 8 briller. Du skal blot montere den på væggen i dit hjem og nyde dette rustikke, men enkle og moderne udseende. {Found on etsy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar