Vinopbevaringstårn af Jacob Marks

Enkelt, elegant og funktionelt, Linground Tower er et møblement, der smukt supplerer en række decors. Det har et minimalistisk og alsidigt design, der gør det perfekt til mellemrum som stuen, men også til spisestuen, soveværelset og endda køkkenet. Den har en symmetrisk struktur og en smuk finish.

Linground Tower er lavet af valnødtræ med staklaminerede valnøddørflader, som er en brugerdefineret mulighed. Den har tre praktiske hylder på topvolumenet og tre mere på bunden. Nederste kabinet har udtræk skuffer. Både den øverste og den nederste del af kabinettet har også en åben sektion med to og hhv. Tre høje og smalle opbevaringsrum, perfekt til vinflasker. Denne smukke enhed er en del af Lineground Collection designet af Jacob Marks. Han formåede at kombinere et smukt design med fint håndværk for at skabe dette stilfulde møbel.

MoreINSPIRATION
  • Amara Storage Tower For Vinelskere
  • Metal opbevaringsskab til badeværelset
  • Catalina Walnut Tower Bookshelves

Designet af denne enhed er minimalistisk og ret streng. Det er et tegn på designerens stil og kompenserer med fine finish og opmærksomhed på detaljer. Den er lavet af 100% solidt træ og har en stærk, robust og holdbar konstruktion. Den har mørtel og tømmersnedskab og agiftfri kommerciel kvalitet finish. Kabinets overordnede dimensioner er 90 H x 18 W x 18,5 D.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar