Vinter vægmalerier Bring magien af ​​sæsonen indendørs

Vinteren kommer, og med det hyggelige aftener brugt af pejsen og rastløse dage med forberedelse til jul. I mellemtiden dominerer dæmpede nuancer af grå, hvid og blå landskabet.

PIXERS besluttede at hylde sne og frost i sin samling afvinter vægmalerier. Denne dejlige serie har bjergudsigter og nærbilleder af vinterens naturlige fænomener.

"Vi skabte hyperrealistiske vægmalerier med fotos af fantastiske vinterlandskaber, der minder om naturen ser ud om vinteren. Levende farver giver plads til dæmpede nuancer af bjerge, der er dækket af sne, frosne kviste og lysegrå himmel, "sagde designerne hos PIXERS.

Muralerne kan omdanne et almindeligt værelse til en fredelig vinterflugt - især i områder, der ikke får noget (eller lidt) snefald. PIXERS er også gode til dem, der kun ønsker udseendet midlertidigt, takket være en speciel understøttelse, der gør det muligt for dem at blive repositioneret.

For mere inspiration skal du tjekke disse sommer- og efterårsmonterede vægmalerier, udgivet på Freshome et øjeblik tilbage [Billeder og informationer fra PIXERS]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar