DIY Industrial Wire Basket

Jeg var for nylig på jagt efter en industriel komponent (læs: wire kurve) til et værelse i mit hjem, men blev lidt frustreret over de begrænsede muligheder. Hverken kurvene var den rigtige størrelse / dimensioner (oftest tilfældet), eller de var ikke den rigtige stil, eller de manglede karakter og charme. Indstillingerne syntes også lidt dyrt for mit budget. Det var fastslået, at industristil-trådkurve ikke er egentlig alt det komplicerede, og jeg kunne tilpasse den størrelse og form, jeg ønskede ... for pennies, virkelig.

Hvis du er på markedet for en industri-type wire kurv eller to, her er en let at følge vejledning om at skabe din egen. Materialerne er enkle, og processen er let, og det vil nok tage dig godt i løbet af en time for at skabe dit eget perfekt størrelse mesterværk. Sådan er det.

DIY Niveau: Begynder

Nødvendige materialer:

  • Trådnet, indhegning eller enhver form for skærgetråd (f.eks. Bruger 2 "x3" trådgrænser)
  • Tin snips, eller metal cutters eller nippers
  • Målebånd, beskyttelseshandsker og tænger

Før du begynder, skal du vide de dimensioner, du vil have, at din færdige trådkurv skal være. Dette eksempel viser, hvordan du opretter en kurv 8 "d x 14" w x 8 "h, selvom disse målinger selvfølgelig kan tilpasses til dine specifikke behov.

Flad din rulle af hegn, og måle din første længde. Dette vil være: højde + bredde + højde.

Bemærk: Du skal faktisk bruge dine dimensioner til at træne ud med din trådafskærmning, så der er en "færdig" kant langs din kurv. Sæt ledningerne udenfor denne målte længde (i dette tilfælde 8 + 14 + 8 = 30 ") direkte ved siden af ​​den vinkelrette ledning.

Derefter skal du klippe bagsiden af ​​din hegn på det sted hvor højde + dybde + højde er. Igen skal du sørge for, at målingen ender med en solid ledning.

Snip dine ledninger langs denne måling (i dette tilfælde 8 + 8 + 8 = 24 ").

Du skal nu have et rektangel (eller firkant) med alle sider af solid wire.

Det er på tide at oprette den egentlige kurv. For at gøre dette skal vi skære ud af hjørnerne af dit ledningsskærmrektangel. Mål i den ene kant den højde, du vil have din færdige trådkurv til at være (i dette tilfælde 8 ").

Lav et bord direkte over dette sted for at hjælpe dig med at skabe en ren 90-graders bøjning i ledningen.

Skub kablet tæt på siden af ​​brættet for at skabe en skarp vinkel.

Gør dette til den anden side af din kurv; måle din højde (i dette tilfælde 8 ") ind fra den modsatte ende, læg dit bord og bøj ledningerne langs brættet.

Du bør have en form for U-formet trådgitter nu.

Drej din U-formede side sidelæns, og mål din højde (i dette tilfælde 8 ") ind fra den ene ende. Det skal bemærkes, at disse målinger ikke behøver at falde direkte på en fast tråd; de kan "flyde" midt i hegnene og være helt okay.

Tag dine tin snips og skær ledningen 1 "længere ud af din måling (fx hvor de røde pile er i dette billede, IKKE hvor tin snips er). Så for eksempel, hvis du målte 8 "i fra slutningen af ​​din formular, ville du snu ledningerne ved 7" ind fra enden. Dette giver dig mulighed for at have 1 "ledning til at forbinde til den anden side i hjørnet af din wire kurv.

MoreINSPIRATION
  • DIY Wire Basket Shelf
  • DIY Multipurpose Fabric Basket
  • 15 kreative måder at bruge tråd rundt om i huset

Skær kun ledningerne på selve siden; Skær ikke ledninger langs bunden af ​​din wire kurv, selvom det er en ledning, der er ved hjørnet.

Nu er det tid til at skære ledninger langs hjørnet af din kurv, indtil du når dit højde-minus-1 "(i dette tilfælde 7") mærke. Hvis dette sker ved at falde langs en solid ledning, skal du klippe på ydersiden af ​​ledningen. Fjern den del af ledningen, du har klippet ud.

Gentag for det modsatte hjørne.

Placer dit bord på dit højde mærke (i dette tilfælde 8 "mærket) ind fra siden af ​​din kurv.

Bøj ledningerne for at skabe siden af ​​din kurv.

Vend din kurv over, og fortsæt med at trykke på bøjningsbøjningerne for at skabe 90 grader vinkler.

Juster dine kurv sider sammen. Bestem hvor, på begge sider af hjørnet skal trådene mødes.

Bøj de fremspringende ledninger på hjørnet fælles punkt. Jeg har konstateret, at det er bedre at fejle på siden af ​​at lade en lille ekstra længde før bøjningen, fordi ledningsforbindelsen naturligvis vil trække ledningerne lidt strammere.

Sæt enderne af dine udragende ledninger tæt rundt om forbindelsespunkterne. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er en lille ekstra ledning stikke ud; Disse punkter bliver trimmet senere. Brug tænger, når det er nødvendigt for at få trådindpakningen tæt og tæt.

Gentag for begge sider af din wire kurv. Du er næsten færdig, og det begynder virkelig at tage form, ikke? Ser godt ud!

Gentag målingen og snips og wraps for den anden side af din kurv.

Brug tin snips til at rydde op nogle stykker af wire stikker ud.

Smid nogle håndklæder (eller hvad som helst) ind i din nye industrielle trådkurv, og du er færdig!

Hvis du leder efter et stykke at føje til den industrielle vibe (eller oprette den fra bunden) af ethvert rum, herunder badeværelset, er denne DIY wire kurv bare den ting.

Dette er faktisk den perfekte størrelse (valgt strategisk) for nemt at huse to eller tre foldede badehåndklæder.

Nogle gange (ofte) er de enkleste stykker dem, der pakker det mest visuelle slag. Trådkurve, kasser eller kasser er bare et sådant kraftstykke.

Og hvis du kan lide udseendet af denne DIY industrielle wire kurv på disse klumpede flydende hylder, kan du lære at lave flytende hylder selv her! (Hint: De er ikke så hårde som de kan synes.) Nyd!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar