Simple Stay Awhile - Wire Key Holder DIY

Hold dig et stykke tid, og lær at lave denne enkle trådnøgleholder! Jeg elsker hjemindretning, der har et sødt ordsprog på det, ligesom denne trådnøgleholder for at minde mig om at blive et stykke tid. Det er det perfekte sted at hænge dine nøgler op, når du går gennem din dør. Dette projekt ville også gøre en fantastisk husopvarmning gave til en ven!

Tråd er så fleksibel, det gør det muligt at skabe denne trådnøgleholder! Hvis du er inspireret, kan du lave et par forskellige ledeskilt med forskellige ordsprog. Du kan også bruge dette til at holde smykker eller små pyntegenstande, ì mulighederne er uendelige!

Fortsæt med at læse nedenfor for at finde ud af, hvordan du gør dette ophold et stykke nøgleholder.

Materialer:

  • Bøjelig ledning
  • Tænger / wire cutter
  • Stencil

Instruktioner:

Jeg begyndte ved at lave en stencil af hvad jeg ønskede mit tegn at sige. Du kan enten tegne dette for hånd eller skrive noget på din computer og udskrive det. Sørg for at bruge en cursiv skrifttype, da alle bogstaver skal forbindes.

Tag den ene ende af din tråd, begynde at folde og løkke den for at danne dine breve. Dette er ligesom at skrive i kursiv med wire, bare gå langsomt og brug tænger efter behov. Min tråd var slags tyk, så jeg kunne ikke gøre skarpe drejninger. For "Äuspace" mellem ordene forlod jeg lige et langt lige stykke wire og gik så lige ind i a.

MoreINSPIRATION
  • DIY Kobber Wire Heart Photo Holder
  • DIY Simple messing Toiletpapirholder
  • DIY Halloween Wire Word Block Art

Når du er færdig med at danne dine breve, skal du klippe enden af ​​ledningen med din tang / wire cutter. For at lave små kroge for at holde nøgler på din nøgleholder skal du afskære et stykke ledning omkring 3 inches lang. Fold dette i halvt og bøj derefter den øverste del lidt over. Krøl de to kanter ind i sig selv.

Du kan nu vedhæfte nøgleholderen overalt til ordene.

Hæng din nøgleholder op, sørg for, at vægten er lige så, når du lægger nøgler på den, vandt den ikke til den ene side. Jeg foreslår at hænge det ved S og E.

En anden dag, et andet simpelt hjem DIY! Grib dine nøgler og hæng dem op og bliv lidt! Lad os vide i kommentarerne nedenfor, hvad der siger, at du ville lave en ledning!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar