Vidunderlige Hus. Ett af Torsten Ottesjö

En af de ting, der imponerede mig, da jeg har besøgt Sverige, var mængden af ​​fisk, der blev forbrugt. Hvis du tager højde for Sveriges geografiske position, bliver denne ting forståelig. Det er et land, der har adgang til Nordsøen, så et af de vigtige erhverv i befolkningen er at fange fisk eller arbejde på både. En af deres yndlingsfisk er sild.

Den fælles ting, der vedrører Hus. Ett og en sild er fiskens form. Hus. Ett er et vidunderligt svensk skogsmikrohus designet af Torsten Ottesjö, der har form af sild. Den udvendige form ser ud som en fisk i bevægelse, og træet efterligner perfekt sin hud.

MoreINSPIRATION
  • Et hus inspireret af The Old Fish and Boat Storage
  • Verdens dyreste hus eksisterer ikke
  • Afslappende Luksus Vandfald House af Andres Remy Arquitectos

Dens indvendige rum er smalt, men der er mange elementer, der skaber en lys og fuld af lys atmosfære som gulv til loft vinduesruder, der findes i begge kanter af huset eller træindretningen.

Selvom du måske tror at det er et rum, der ikke er for godt, vil forfatteren af ​​denne skabelse modsætte dig. Han blev inspireret af bil og startede ud fra tanken om, at nogle mennesker elsker deres bil mere end deres hus, så det var konklusionen, at folk føler sig mere komfortable og mere tiltrukket af de rum, der synes tættere på deres størrelse end de store.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar