Vidunderlig skole konvertering i Boston

Hvad var engang en skole er nu et fantastisk ejerlejlighedskompleks i Boston, Massachusetts. Designet af Touloukian Touloukian Inc. Disse smukke 16 boliger i loftet stil ejerlejligheder er det perfekte sted at underholde familie og venner.

Den historiske restaurering af Lawrence School, bygget i 1856, giver dig en fantastisk mulighed for at nyde et eklektisk design, der kombinerer både traditionelle og moderne elementer. Arkitekterne bragte også lidt af det industrielle udseende med det afdækkede kanalværk, der krydsede loftet.

De valgte at holde nogle af de gamle elementer i bygningen og fremhæve sine kvaliteter ved at forlade udsatte mursten i indretningen og bruge lange vinduer, der bader huset i naturligt lys og tillader også betagende udsigt. Desuden har lejlighederne et åbent gulv design, der gør stedet føles større og mere luftigt.

MoreINSPIRATION
  • Kunstakademi i Singapore
  • Old Victorian School konverteret til moderne loft i Southwest London
  • Contemporary School of Nursing for St Angela College i Sligo

Blandt deres mange gode træk har disse rum nu moderne køkkener og badeværelser, nye trægulve, malet ståldæk og ny elevatoradgang. Du kan også se en neutral farvepalet, der giver pladsen en blød, lys føler, møblerne bliver afskrækket af de mørke toner af træ og mursten.

B Street Lofts er smukke og inspirerende steder at rejse din familie. Arkitekterne brugte bygningen på en god måde og fandt en måde at give dig noget tilbage.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar