Træ kaffe tabel - Fra minimalistisk til vidunderligt indviklet

Det er overflødigt at sige, at træborde er meget almindelige og meget alsidige. De skylder dette til træets naturlige egenskaber, som er et varmt og elegant materiale, der kan gøre pladsen smuk. Desuden er træ også et meget alsidigt og fleksibelt materiale, der passer til enhver stil. Et træ sofabord kan tage mange forskellige former, så lad os kigge på nogle, der fejrer materialets naturlige skønhed på de mest interessante og stilfulde måder.

Et træstubbord er et perfekt tilbehør til et hyggeligt læserhjørne. Det kan også se smukt ud i et soveværelse, hvor det kan bruges som natbord.

Kombinationen mellem en solid top og hårnål ben gør denne tabel skiller sig ud på en ret interessant måde. Designet er lidt rustikt. Toppen er lavet af masser af tynde træplader indeholdt i en cirkel fastgjort med en metalring.

Live kantborde er i en helt anden kategori. De er altid unikke og altid interessante. Denne trio af tabeller er et rigtig godt eksempel. De kan hver bruges som et enkelt stykke eller sammen som et sæt.

Hvis du vil have noget iøjnefaldende for din stue, skal du overveje et sofabord skulptureret ud af en træstamme. Tillad det at fremvise sin historie og skønhed og gøre det til centrum for rummet.

Er ikke dette drivvedbord lige vidunderligt? Hvilken bedre måde at bruge alle disse unikke træstykker på, end det? Du kan forsøge at gøre noget lignende til din stue eller til at bruge ideen som inspiration til noget andet.

Et skulpturelt sofabord som dette ville helt sikkert gøre en erklæring, uanset hvor du beslutter dig for at placere den eller den type indretning, der omgiver det. Tidløse designs er de bedste.

Hvis du foretrækker noget enklere og lidt mere undervurderet, vil du måske nyde mere et rundt sofabord, der ser sådan ud. Du kunne vælge et design, der består af fire skiver, der passer godt sammen til bordet.

Nogle sofabord er så smukke, de kunne nemt fordoble som stilfulde skulpturer til stuen. Denne særlige er et dejligt eksempel. Dens bølgende form og indviklingen af ​​alle de små detaljer gør dette til et enestående møbelstykke.

Træskiveborde er også charmerende. Men det er ikke den eneste smukke måde, hvorpå du kan bruge en skive. For eksempel lave nogle brugerdefinerede og unikke hylder eller stable dem for at lave en lagerplads.

Spil med stilarter og vælg et sofabord, der er minimalistisk og elegant, men også kompleks og iøjnefaldende. Et dejligt ægteskab af stilarter, hvor moderne enkelhed møder rustik charme.

Et rustikt træ sofabord kan også se sådan ud. Den geometriske top er lidt traditionel med et moderne twist, mens basen er skulpturel og unik, egenskaber der kunne beskrive mange stilarter. Men som en helhed har denne tabel helt sikkert en masse rustik karakter.

Designprincippet, der ligger i bunden af ​​dette iøjnefaldende bord, er enkelt, men resultatet er simpelthen fascinerende. Bordet er lavet af en flok forskellige træstammer og grene, der er sat sammen som stykker af et puslespil.

Uregelmæssige former er karakteristiske for nogle virkelig interessante møbler, der ofte ses i moderne og moderne interiør. Uregelmæssighederne i denne sag er ikke opfattet som fejl i designet, men snarere som detaljer, der forbedrer dets skønhed og unikhed.

Nogle gange er et simpelt og diskret design det bedste valg til en indretning, der ikke er meningen at skille ud, men snarere at være behagelig og indbydende. Overvej et geometrisk sofabord til en sådan stue.

MoreINSPIRATION
  • Forvirrende glas sofabord
  • Det moderne, minimalistiske og elegante Beface sofabord
  • Unikke Butterfly Coffee Table

Mens dette sofabord er simpelthen betagende, mangler det det praktiske, som enklere modeller har. Et design som dette er meningen at skille sig ud og gøre en erklæring. Det er faktisk en skulptur mere end det er et bord.

I hvert fald, hvis du foretrækker en stor flad top, hvor du kan hvile din drink, et magasin og andre ting, er der masser af løsninger. Dette er en af ​​dem: et skulpturelt levende kantbord.

På samme måde er dette træ og metal sofabord et praktisk valg til mange stuer. Dens design er enkel, men det gør det ikke kedeligt. Faktisk er bordet langt fra at være kedeligt, da det har nogle stærke designfunktioner.

Hvor underligt ville det være at have et sofabord med et canyonlignende hul, der splitter sin top i to sektioner? Det ville helt sikkert være et meget grafisk udseende for dette møbel.

Dette kan virke som et bord lavet af to sektioner, der passer sammen som stykker af et puslespil, men det er faktisk ikke tilfældet. Mens de to moduler helt sikkert supplerer hinanden, er de ikke perfekte matcher, og det giver dem mulighed for at bevare sin individualitet.

Vi finder dette sæt af tabeller til at være rigtig funktionelle og alsidige. De kan hver især fungere som individuelle tabeller, men de kan også bruges som et sæt, når toppen skal forlænges, eller hvis et mere grafisk udseende er foretrukket.

Kontrasten mellem solid og tung træplade og tynde metalben ligger i bunden af ​​dette design. Det er en detalje, der gør bordet skiller sig ud og ser let ud.

Formen på denne tabel er lidt underlig.Det er ikke et ovalt bord i sig selv, da det har en lige kant, men det er ikke det eneste interessante karakteristiske. Dens top ser ud til at være et stort træ skive, dermed den lille kløft mod midten og levende kant.

Det er et nyt udseende til et bord. I betragtning af formen, størrelsen og det overordnede design er det let at forudsige alsidigheden af ​​et sådant stykke. Uanset om du bruger det som et sofabord, sidebord eller som natbord, vil det altid levere lige så meget charme og funktionalitet.

I nogle tilfælde er toppen af ​​kaffebordet det der skiller sig ud, men dette særlige design er det modsatte. Det er den base, der helt sikkert bliver fokuspunktet for designet. Det ser ud til, at bordet understøttes af en hel række træcylindre, der alle peger ned.

Når du bygger et træskivebord, vil resultatet altid være anderledes. Det skyldes, at hvert stykke træ og hvert træ det kommer fra, er unikt. Så vær sikker på, at du vil have et en-of-a-kind møbler stykke til din stue.

Det manglende hjørne af denne bordplade er ikke en ulykke. Designet er tilsigtet, og det kunne ikke være mere charmerende. Selv om det er et smukt underligt udseende, betaler det til tider at fokusere på stil snarere end rå funktionalitet.

Reclaimed wood sofabord er altid interessant. De holder meget historie og de trækker nyt liv i stykker af træ, der allerede har levet deres liv én gang og nu får en ny chance.

I betragtning af hvor mange forskellige muligheder der er, når det kommer til træborde, ville det være klogt at tage dem alle i betragtning og finde ud af, hvilken type der passer bedst til dit hjem. Hvis du virkelig kan lide en stil, men det stemmer ikke overens med din stue, måske kan du søge på et andet område.

Nogle designs er rene og enkle, andre er indviklede og komplekse, og der er også dem, der er så usædvanlige, at du ikke rigtig kan placere dem i en kategori. Find ud af, hvad din stil er og gå til den.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar