20 smukke eksempler på laminatgulv til dit køkken!

Du kan være lidt bange for at tage springet. Det ser ikke så godt ud, da det ikke er "rigtigt" træ, eller du kan føle at du billigt dit hjem. Glem alt det! Træ laminatgulve kan være lige så smukt af trægulve, og de har deres helt egen pro-liste også. Tjek disse 20 smukke eksempler på træ laminatgulve og hvordan det kan glinke og skinne i hele dit køkken!

1. Traditionel

Se, hvor smukke dette traditionelle køkken er! Og det fremhæves af træ laminatgulve, der efterligner hardwood designs ganske godt, tror du ikke?

2. Vintage

Kigger ind i dette rum finder du en lys, vintageføde, der er toppet pænt med disse laminatplader. Med sin teksturerede illusion passer den virkelig ind i visionen.

3. Chic

Både smarte og feminine, dette køkken brister med en glødende, smuk stil. Og det skyldes både det moderne hvide kabinet og bordplader, men også det lette trælamineret gulvvalg.

4. Moderne

Der er en smule af en moderne kant blandet ind i dette køkken design, og det skyldes delvis det mørke gulvvalg - som spiller pænt med de ultrachicke og kantede, svarte frysere.

5. Cottage

Selv indenfor du er hytte-stil køkken, kan træ laminatgulve skabe den rigtige form for fundament - ligesom vi er vant til hårdttræ gør.

6. Industrielle

Industrielle hintede rum kan også bruge den rigtige form for gulvbelægning. Og dette grå-blandede laminat hjælper virkelig med at glatte ud og skabe dybden af ​​køkkenet vi ses her.

7. Tidløs

Der er noget virkelig tidløst om dette overordnede køkkendesign - med sin sort / hvide ordning er det ingen overraskelse. Og ja, de tidløse modearter kan blandes med et gulvvalg, der kunne være lettere på tegnebogen.

8. Eklektisk

Eklektisk stylede køkkener har også brug for detaljer. Og ja, hvad du ser her er laminatgulve og det passer godt sammen med de genvundne træprojekter i hele rummet.

9. Elegant

Inde i dette køkken finder du en elegant og moderne elegance, der venter på dig. Og du vil også finde et af de mere unikke laminat valg med denne hvide "Bruce" stil.

10. Kontrast

MoreINSPIRATION
  • 20 hverdagslaminatgulve inde i dit hjem
  • Hvad er det bedste gulv til et køkken?
  • Sådan Rengør Laminat Trægulve Uden At Gøre Skader

Der er en kunstneri, du finder i designet af dette køkken, og fokuset på den vision ligger i kontrasten mellem dette lyse, laminatgulvvalg og

11. Feminin

Swoon over dette feminine og frie køkken! Selvfølgelig er vores fokus på, hvordan trælaminatgulvene også tager form i dette område, men vi kan ikke lade være med at kaste sig over sin overordnede stil.

12. Funky

Hvide skabe, ekstra mørke gulve og en pop funk med en Aztec-stilløber, vi elsker designet af hvert hjørne af dette køkken. Det er en smuk blanding af indvendige genrer.

13. Grand

Igen finder du et mere struktureret laminatvalg i dette store og mere luksuriøse design. Vi elsker, hvordan de har brugt nogle rustikke-inspirerede detaljer, men det tager ikke væk fra det rige af det hele.

14. Små

Med mindre mellemrum, prøv design, der tilføjer ekstra interesse. Ligesom chevron designen du ser her, vil du tilføje dybden og stilen du har brug for for at udfylde den rigtigt.

15. Artsy

Der er en kunstig finish her, og vi tror, ​​det starter med lysarmaturen og slutter i den rene palette, vi ser nedenunder. Denne ashy, laminat gulv valg er også en unik!

16. Mandlige

Her finder du et smukt eksempel på, hvordan et mere naturligt tonet gulv kan fylde rummet pænt. Selv inden for flere maskulin, urbane design.

17. Familie

Tjek dette familie-stil køkken, der er fyldt med funk og stil. Laminatgulvene passer godt sammen med de over casual men fashionable vibes.

18. Rengør

Du kan endda finde laminat i et design, der fremkalder en mere naturlig følelse. Vi elsker den ekstra smule tekstur, det tilføjer til dette skarpe og rene køkken.

19. Trendy

Tjek disse mørke, grå trælamineret gulve, der fremhæver denne super rustikke og trendy køkkenplads. Det virker helt sikkert for dem, der vil have en smule maskulin kant sprinklet omkring deres rum.

20. Futuristisk

Der er noget virkelig urban og futuristisk om dette køkken. Og den fremadrettede energikilde indeholdt nogle lette trælaminerede gulve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar