Træ og metal WM-serien af ​​Tim Webber

Som navnet antyder, er WM-serien en samling af møbler fremstillet udelukkende af træ og metal (W og M). Det er en smuk samling med stykker, der deler samme minimalistiske stil og moderne udseende. Kombinationen af ​​materialer er meget enkel og almindelig, men ikke altid brugt i denne eksklusive blanding.

WM-serien blev designet af New Zealand-baserede Tim Webber. Han besluttede at skabe en meget simpel samling af møbler stykker. De deler meget rene designs og enkle former med et overordnet dristigt og slående udseende. Hele projektet var en udforskning af samspillet mellem to af de mest anvendte materialer i møbeldomænet. Disse materialer er træ og metal. De supplerer hinanden smukt. Metalet har styrke og kraft, mens træet har tekstur, varme og forbindelse med naturen.

MoreINSPIRATION
  • Klassisk træ og metal ur
  • The Levels lave bordserier af Dan Yeffet og Lucie Koldova
  • Komfortabel "Soft Block" Pude Serie af Torafu Architects

Træ og metal er to kontrasterende materialer, der alligevel klarer at supplere hinanden smukt. WM kollektionen omfatter flere typer møbler og belysningsstykker. Designeren brugte disse materialer til at skabe originale objekter udviklet over tid, der brugte folks faktiske erfaringer med forskellige typer af genstande. For at gøre stykkerne både strukturelt og visuelt attraktive, er de blevet færdige med fed pulverlakeret farver, der forbedrer kontrasten og gør stykkerne endnu mere iøjnefaldende. Hvert element fokuserer på en enkelt farve og udforsker dens egenskaber.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar