Hvordan en træmure kan påvirke et rums indretning og atmosfære

Alle ved, at træ er et godt materiale til at tilføre varme til rum og for at få dem til at føle sig hyggelige og indbydende, alt sammen uden at minimere deres elegance. Spørgsmålet, der naturligt hidrører fra, er, hvordan kunne eller burde du bruge dette materiale i dit eget hjems interiørdesign og indretning? En af mulighederne er relateret til vægge, mere præcist til trævægs accenter eller noget, der grundlæggende sætter dette materiale op på en væg. Vi er altid bedre til at forstå ting ved at se på eksempler snarere end bare at tale om dem, så vi har forberedt en flok for dig også at tjekke ud.

The Stone Wall Fish Camp er et kompleks af søhuse beliggende på kanten af ​​Lake Martin i Alabama. De blev designet af Jeffrey Dungan Architects i rustik stil, og de forsøger med deres design til at fange og for at maksimere den rolige og afslappende atmosfære, der definerer hele dette område. Topografien og synspunkterne tjente som inspirationskilder til det indre og udvendige design af hvert søhus. Vi er især interesserede i interiøret, mere præcist i de trævægspaneler, der blev brugt her for at skabe en rustik og varm atmosfære. Alt dette træ ser smukt ud i kombination med sten og metal.

Dette rustikke hus fra Jackson, Wyoming har en meget interessant historie. Dens ydre er lavet af sten, der kommer fra det, der plejede at være en Hutterite mejeri- og malkestation tilbage i 1860'erne-1880'erne. Strukturen blev adskilt og flyttet her, hvor JLF Architects samarbejdede med Big D Signature for at skabe dette ret charmerende hjem. De vejrtrengte sten giver det en masse karakter og trævæggene giver interiøret en meget hyggelig stemning.

The Lazy Heart Ranch er en smuk og indbydende bolig beliggende i Bozeman, Montana. Der er meget om det, som vi gerne vil, med udgangspunkt i dets position på stedet, orienteringen og det faktum, at den får mest ud af de synspunkter og landskabet der omgiver det. Ranchen blev tegnet af Brechbuhler Architects, som brugte en palette af enkle og rene materialer, der skulle tilslutte strukturen til omgivelserne og skabe et stærkt forhold mellem indendørs og udendørs. En flise gangbro fører til indgangen og inde i kan du bemærke en masse træ bliver brugt i hele, herunder på væggene. Genanvendt tømmer og staldtræ bruges i forskellige former, hvilket giver rummene en masse karakter.

Selvfølgelig er rustikke indretninger de eneste der kan gøre trævægge ser charmerende ud. Selvom det ikke er, at almindelige træpanelvægge også kan se fantastisk ud i moderne og moderne rum. Et eksempel er en villa i Nantong, Kina, som indeholder et børns soveværelse med en unik wrap-around træ accent væg med indbygget belysning. Træet dækker væggen og en del af loftet og skaber en god kulisse for sengen. Det blev gjort af PRISM Design.

En lignende designstrategi blev brugt af OM Architecture til soveværelset af denne moderne bolig i Kiev, Ukraine. Ideen her var at skabe en indretning, der minder om en hytte og for at opnå det, indbygger designerne en træmurefunktion i soveværelset. Strukturen dækker faktisk en del af gulv og væggen og tjener som en slags ramme til sengen (platform og hovedgærde).

Trævægge ser godt ud, når du fremhæver dem med LED-lys. Du kan se det i designet skabt af Archiplastica til dette stilfulde og moderne soveværelse. Den geometriske accentvæg er midtpunktet for hele rummet. Det er dækket af træpaneler med forskellige former og proportioner, og linjerne mellem dem er synlige takket være det skjulte LED-belysningssystem.

Ved renovering af en lejlighed i Montreal blev designeren Anne Sophie Goneau udfordret af den eksisterende struktur og udseende af rummet, så beslutningen om at nedrive nogle af strukturerne blev lavet. Dette hjalp med at udstille mursten og stålelementer, som var præcis hvad designeren ønskede. Dette hjalp med at genoplive den oprindelige arkitektur i 1887-bygningen og give lejligheden en autentisk men samtidig moderne udseende. Trævægge som denne blev introduceret som en måde at afbalancere råbeton, stål og de hvide overflader.

Ant Farm House har helt sikkert et usædvanligt navn. Inspirationen hertil kom fra den nye organisation og proportioner af rummene. Xrange Architects blev konfronteret med udfordringen med at bevare et allerede eksisterende hus af indfødt sten og for at gøre det, mens de også opdaterede ejendommen, byggede de et nyt lag på 80 cm med 177 cm mellemrum rundt strukturen og skabte i grunden et hus omkring huset. Det nye indre rummer således et sæt små og smalle vertikale rum, der minder om vejene i en myrkoloni, dermed navnet. I stedet for at forsøge at skjule disse rums smalhed og usædvanlige højde, valgte arkitekterne at fremhæve dem med kølige designfunktioner som denne trævæg.

En særlig kølig anvendelse af træ på vægge og lofter kan ses i designet af Ahmanson Founders Room, som er et rum beliggende på første niveau af underjordisk parkering på The Music Center i LA. Det blev designet af Belzberg Architects, og projektets hovedmål var at skabe et varmt og afslappende rum i tilknytning til musikcentrets fællesarealer på arrangementskvelder.Arkitekterne brugte Douglas fir tømmer og fiberplader til at skabe de skulpturelle væg- og loftpaneler og skabte perforerede mønstre, der giver pladsen et raffineret udseende.

Mens nogle af de projekter, der præsenteres hidtil, er absolut imponerende, dramatiske, er det ikke vores mål, at du skal gå ud, når du bruger træ i indretning. Når det er sagt, så tjek hvor enkelt og charmerende denne træ accent væg skabt af AMW Design Studio er. Vi elsker den måde, den er dekoreret med indrammet kunstværk og med dekorative elementer.

MoreINSPIRATION
  • Vælg Wood Accent Walls til en varm og eye-catching indretning
  • En mursten - altid en charmerende indretning i ethvert rum
  • Åben lejlighed bruger træ til at definere dens indvendige rum

Der er mange forskellige indstillinger, hvor du kan regne med en træ accentvæg for at skabe et behageligt og indbydende humør, og spisestuen er en af ​​dem, som bevist af denne elegante moderne indretning skabt af Amek. Den træpanelagtige accentvæg kontrasterer smukt med kunstværket, der vises på den, men også med det stribede tæppe og det lyse trægulv.

Mange kontorfaciliteter er i dag fokuseret på at skabe et behageligt og indbydende arbejdsmiljø for medarbejderne, og det betyder ofte, at det er hyggeligt, muntert, hyggeligt og designligt. Arkitekterne ved Metaforma Group har designet et sådant rum i Poznan, Polen. Det indre, de skabte, domineres af varme træcentre, pastelfarver og naturlige teksturer og finish.

Overvej sit navn, Heavy Metal Residence har et overraskende varmt og hyggeligt interiør. Trævæggen i soveværelset er et godt eksempel, der understøtter denne observation. Boligen er beliggende i Joplin, USA og er designet af Hufft Projects. Navnet er afledt af, at huset har en stærk industriel æstetik, der har en udvendig indpakning i perforerede stålplader.

Hvis du kan lide træets udseende på vægge, men du er ikke så begejstret for ideen om en egentlig trævæg, er der et trick du kan bruge. Vi taler om tapet eller skræl-og-stick vægdekaler, der efterligner træets udseende. Ideen kommer fra momtastic og du kan se her, hvordan en sådan accentvæg kunne se ud.

Denne fede lappemuren væg og hele rummet for den sags skyld var et DIY projekt lavet på et budget. Trævægspanelerne kommer fra paller og blev malet i forskellige nuancer af grå, blå og sort for at matche rummets overordnede farvetema. Få mere at vide om projektet om projektkunst.

Det er vigtigt, at trævæggen passer naturligt og smukt ind i rummets sammenhæng, fordi ellers det skiller sig ud og ikke på en god måde. Måske kan du finde inspiration i denne eklektiske stueindretning designet af Ana Donohue Interiors. Indretningen er ret travlt, og der er mange pattens og farver accenter spredt overalt i lokalet, og alt sammen kommer pænt sammen inden for skallen af ​​træpanelvæggene.

Men hvad med moderne og moderne interiør? Du har allerede set et par eksempler på, hvordan en træ accentvæg kan passe ind i en sådan indstilling, og vi har et par mere, end vi vil dele med dig, herunder dette dejlige soveværelse, som har en vidunderlig udsigt over træbjælkerne. Accentvæggen hjælper med at forme indretningen og skabe en visuel forbindelse mellem soveværelset indvendigt og omverdenen. Dette design blev udført af Cornerstone Architects.

I tilfælde af dette sociale område designet af Simmons & Co Det virker som om møblerne forsvinder ind i væggene og gulvet og danner en hyggelig træskal. Det skyldes for det meste, at træ blev brugt til alle disse overflader. Selvom der er nogle forskelle mellem træpanelvæggene og alt andet lavet af træ, er de små og ubetydelige.

Nogle gange er det ok at begrænse brugen af ​​træ på en enkelt del af en mur som omgivelsen af ​​en traditionel pejs. Denne strategi blev brugt i denne stue af Bardes Interiors, og resultatet er ret charmerende. Træfarvningen er flot og lidt neutral, sconces er små og delikate og pejsen har en temmelig simpel ramme.

I dette hjemmekontor hjælper brugen af ​​træ på væggene med at skabe en behagelig og behagelig atmosfære uden at rummet bliver lille og klaustrofobisk. De store vinduer hjælper også med det også. Den overordnede farvepalette drejer rundt om nyanser af brun og belysningen er også meget hyggelig.

En god designstrategi kan også være at indføre en træakentvæg ind i køkkenet. I dette tilfælde formåede indretningsdesigneren Jessica Helgerson også at bruge accentvæggen til at fremhæve tagets tone og skabe en stærk men behagelig kontrast mellem væggen og de elementer der omgiver det, møbler inkluderet.

Træ er normalt ikke blandt de materialer, der almindeligvis anvendes i badeværelser. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tilføje en træakentvæg til et sådant rum. Faktisk ville en sådan designfunktion virkelig skille sig ud på en cool og interessant måde. Nysgerlig, hvordan det ville vise sig. Tjek dette rustikke badeværelse skabt af Pearson Design Group.

En anden interessant strategi kan være at bruge træ i vid udstrækning på mere end blot en accentvæg. Det ville ikke nødvendigvis vise sig så godt, hvis værelset er lille, men tjek denne åbne stue designet af Nguyen Architects. Det er praktisk taget indpakket i træ og det ser fantastisk ut.

I slutningen af ​​dagen er det bedst at afbalancere varme og hygge med friskhed og åbenhed, og det er præcis det, som dette midten af ​​århundredes soveværelse gør med sit design.Den subtile tonehøjde i loftet, den træpanelagtige accentvæg, det neutrale grå gulv, de store vinduer og skydedøre og de funky accentfarver bidrager alle til en overordnet stilfuld og meget smuk indretning og en meget behagelig stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar