Wood & White: Grounding the Clouds

Der er en grund til, at adjektiver som "woody" og "earthy" har smækket sig ind i indretningssættet. Jeg synes, det er fordi naturlige elementer (dvs. træer!) Synes at være den fælles menneskelige equalizer. Hvem kan ikke sætte pris på skønheden i en stille skovklædt glen, en solnedgang over træer, en afsondret skovbrune skov, skyggen af ​​en hviskende pil? Den store udendørs er et misundelsesværdigt sted at være.

Det er en grund, det ser ud til, at vi ofte efterspørger evnen til at bringe udendørs, godt indendørs. En anden grund er fordi der ikke er nogen ressource, der ligner træ til jorden, for at udjævne det med sin naturlige ujævnhed for at optimere den behagelige yin og yang.

Bemærk i det følgende billede: Hvid er den primære farve i rummet (selv trægulvet er blevet malet hvidt), hvilket giver det en følelse af luftighed og udvidelse. Alligevel er træet fremhævet på alle tre store øjenhøjder og i tre forskellige former (det rustikke bord, den klumpede runde spejlramme og loftbjælkerne) for at holde rummet ude af køleskab, hvad med alle vinklerne og rum.

MoreINSPIRATION
  • Bænk Udhugget Ud af Træ til Udendørs
  • Sådan indbygges loftsbjælker i din stil
  • 20 oplysende hvid-og-træ rum

I rummet nedenfor understreger brugen af ​​træ den rækkefølge, der findes i den naturlige verden, og bevæger sig i gradienter fra mørk på jordoverfladen til lys hvid på himleniveau. (Og en fabelagtig aqua-grøn dør imellem de to, der vinker som Caribien vandet ...) Træets mørke balancerer forsigtigt resten af ​​rummet i lyset; uden begge, ville dette køkken enten føle sig som et solløst fangehul eller en ubehagelig masse af farveløshed.

Det sparsomme hvide-hvide rum (nedenfor) udstråler stille enkelhed. Det mørke, slidte trægulv forstærker rummets karakterfølelse og hjælper også uhyre med at definere det, både visuelt og stilistisk.

Rummet nedenfor synes at være designet til at integrere besøgende direkte i naturen. Med loft-til-gulv og væg-til-væg vinduer, parret med visuelt fraværende dampstole, er vores absolutte fokus rettet mod grunde udenfor. De rustikke bjælker i loftet, simpelt og gammelt træbord og trægulve tjener som en sømløs overgang til det store udendørs. Bemærk, at det anvendte træ er medium til mørkt, der tjener som et baggrundsgrundlag for stabilitet, samtidig med at man opmuntrer til naturcentrerede musings.

Så meget femininitet er pakket ind i rummet nedenfor - fra den blomstrede tapet til de delikate sconces til den tynde "indramning" af hvert lag - at det ville bogstaveligt talt flyde væk uden en jordforbindelse. Den tunge møbler-esque mellemtonede træ forfængelighed giver en perfekt balance i form og farve på resten af ​​dette rum.

Ved anvendelse dårligt og omhyggeligt er træ i værste fald en praktisk perfekt jordforbindelse i ethvert rum ... i bedste fald er det et rums absolutte højdepunkt og perfekt tegnsætningstegn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar