Sådan Wallpaper et rum med et Chevron mønster

Det er svært at sammenlægge tapetets historie, fordi det er så skrøbeligt og let at erstatte, og dog betragter vi chevronmønsteret en klassiker. Meget få gamle stykker har overlevet, og de kan nu ses i museer. Der har været divergerende oppinions fra starten. Nogle betragtes som tapet for at være attraktive, rene og holdbare, mens andre beklagede det faktum, at det erstattede andre metoder til vægindretning. De første tapet design havde gentagne mønstre, og det er delvis, hvorfor vi ser på sildben eller chevron mønstre som værende tidløse og klassiske. Lad os undersøge nogle af de måder, hvorpå chevron tapet kan bruges i indretning i disse dage.

Entryway.

Vi starter med indgangen, fordi dette er det område, der skaber et første indtryk af et hjem. Her kan Chevron-mønstret tapet bruges til at skabe balance i den forstand, at den kommer som et klassisk element i en indretning, der indeholder en række kontrastoplysninger.

Alligevel er der også mulighed for, at tapetet i lyset af kombinationen af ​​farver skiller sig ud og overtager indretningen. For eksempel er den sort / hvide kombination virkelig kraftig.

Stue.

I tilfælde af stuen er mulighederne mange. En Chevron-mønstret tapet som den her afbildet er subtile og elegante, der minder om det sildbenemønster, der ofte bruges på gulvet.

Men mønsteret kan også bruges til at fremhæve en bestemt del af væggen eller indretningen, og farverne kan være lige så subtile som dem, du lige har set. Det er bare et spørgsmål om at gøre et element skiller sig ud, selvom bare en lille smule.

Ofte er det pejsvæggen der fremhæves. Derfor kan chevron tapet bruges til at gøre dette område skiller sig ud ved at gøre det i kontrast til den omgivende indretning, f.eks. Ved at bruge lyse farver, der står i kontrast til en mørk farvet væg enhed. {Fundet på laurauinteriordesign}.

Den sort / hvide kombination er tidløs og meget alsidig, så en væg eller en del af en væg dækket af sort / hvid chevron tapet kan være et fokuspunkt, uanset hvad den valgte stil er.

For en mere moderne stemning, brug store chevron striber. Mønsteret vil have en kraftig visuel effekt, men det vil også skille sig ud med sin enkelhed. {Fundet på apartmenttherapy}.

Soveværelse

I soveværelset kan for meget mønster og for mange travle udskrifter gøre værelset mindre velkommen og afslappende. Så hvis du bruger chevron tapet, vælg enkle og subtile farver.

Du kan vælge at matche farve på chevron striber til den af ​​de andre vægge i soveværelset. På denne måde vil der være kontinuitet og flydende i rummet, og selvom den tapede væg vil skille sig ud, vil overgangen være glat. {Found on lovejoydesigns}.

En anden mulighed er at tilføje et strejf af din valgte accentfarve og derefter gentage det i hele rummet. Den turkise stribe på væggen vedrører de andre turkiselementer i rummet. {Fundet på jlcustominteriors}.

Eller du kan bruge din accentfarve på andre måder og tillade den chevron-mønstrede væg at forblive enkel og neutral. Vi nyder virkelig de tykke striber i hvide og grå og den måde de interagerer med polka dots og blomster. {Fundet på de andre tekster}.

For et legende og afslappet udseende behøver striberne ikke være perfekte. Faktisk, kig efter chevron tapet, der indeholder denne slags barnlige design med striber, der synes at have et frihåndsdesign. {Fundet på bkids}.

Hjemmekontor.

Fordi chevron striber er så alsidige og har dette klassiske, tidløse udseende, er de et godt valg til hjemmekontoret. Tag f.eks. Denne accentvæg. Det har en rigtig interessant tag på chevronmønsteret.

Da du sidder på dit skrivebord mest af tiden, er det bedst for væggen foran dig at være dækket af tapet, så du kan se på det og beundre det. {Fundet på koralinteriors}.

Køkken / spisestue.

MoreINSPIRATION
  • 10 måder at vise Chevron tapet i dit hjem
  • Få Chevron Stripe
  • Hvordan man forpligter sig til Chevron-mønsteret

Der er ikke meget plads til tapet i køkkenet, medmindre du selvfølgelig har åbne hylder i stedet for vægmonterede skabe. I så fald ville noget chevron-mønstret tapet faktisk se rigtig interessant ud. {Found on mydesignchic}.

Hvis køkkenet er åbent, eller hvis det også indeholder et spiseplads, overvej at have en væg dækket af tapet, helst væggen tættest på spisebordet. Det ville være en måde at fremhæve dette rum på. {Fundet på habitardesign}.

Selvfølgelig er der ikke brug for en hel mur. Du kan lave en erklæring selv med en lille del dækket af chevron tapet. Men husk på, at svage farver ikke vil hjælpe så sigte mod dristige kontraster.

Planteskole.

Sikker på, bør stuen være beroligende og afslappende, så det er bedst at undgå travle udskrifter og mønstre. Men chevron striber er ganske enkle, og hvis du også bruger en blød pastelfarve, ser de godt ud. Overvej blå som accentfarve, da det er kendt at skabe en beroligende og fredfyldt stemning.

Alligevel betyder det ikke, at chevron-tapetvæggen skal være blå. Faktisk kan du skifte farverne på væggen. Tapetet kan have en hvid og grå kombination, og de tilstødende vægge kan være lyseblå eller anden farve. {Fundet på projektlæreri}.

At give stuen en pastellindretning er ikke et must.Børn har også brug for kontaktpunkter, så du kan vælge tapet, der har en mere levende kombination af farver, og som måske også bruger kontrast til at skille sig ud. {Fundet på projektlæreri}.

Plus, du kan også spille med mønsteret lidt. Dette er ikke det klassiske chevronmønster, men det ser interessant ud, især med den mørkeblå baggrund. {Fundet på stylemepretty}.

Stair risers.

Bortset fra at bruge chevron-mønstrede på væggene, er der mange andre måder, hvorpå du kan inkludere det i dit hjem indretning. For eksempel dekorere trapperørerne med dette smarte mønster. {Fundet på simpledwellings}.

Brug vinyldekaler på trapperørerne til mindre synlige og slående kontraster. Det er en strategi, der ville fungere godt for trapper med en naturlig træfinish.

Vægkunst

En anden alternativ måde at bruge tapet på er i form af vægkonst. Overvej at bruge chevron-mønster tapet til at skabe interessant og enkel væg kunst til områder som soveværelse eller hjemmekontor. {Fundet på ballpointandpen}.

Eller måske vil du gerne lave noget specielt til soveværelset, der er designet til at fremhæve hovedgavlen eller endda erstatte det. {Found on aaronandmelissawaldrum}.

Små opdateringer.

Der er mange små projekter, som du kunne bruge tilbagevendende tapet til. For eksempel dækker bagsiden af ​​hylderne med chevron-mønster tapet for at skabe en interessant baggrund for alle de elementer, der vises der.

Eller brug din resterende tapet som skuffefods. Giv din makeup skuffe en makeover og omorganisere det. Tapetet vil give et meget mere stilfuldt udseende, hvis det også har et smukt mønster. {Found on iheartorganizing}.

Sådan ser skuffen ud, hvis du også skal bruge accentfarven på tapetet på nogle andre dele af skrivebordet.

Dette er et super simpelt projekt. Tag en ramme, noget tapet og spray maling og lav en smart skærm og opbevaringsenhed til din neglelak. Du bliver nødt til at tilføje nogle tynde hylder.

Dekorer bagsiden af ​​dine opbevaringscubbies med chevron tapet for at få enheden til at skille sig ud lidt. Det er nok for en lille del at være synlig for effekten at være interessant og iøjnefaldende. {Fundet på thedecorfix}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar