Luksuriøs Vancouver Residence tilbyder Grandeur og Sofistikation

Beliggende i de smukke Cantenbury Estates i West Vancouver, imponerer dette fantastiske residens med både sin storslåede udsigt og stilfulde design. Det er en høj klasse bolig med smukke udendørsarealer og elegante indendørs områder. Det åbne poolområde er perfekt til underholdning, udendørs fester eller grillmøder.

Interiøret er lige så fantastisk. Indretningen er sofistikeret med kolonner af middelhavsin inspiration, kirsebærtræsmøbler og en kombination af moderne og klassiske elementer. Familieværelset er rummeligt og meget indbydende. Det har et hyggeligt udseende med pejs og et behageligt opholdsstue. Træ og kalksten gulv i hele boligen tilføjer tekstur og elegant til hvert værelse.

MoreINSPIRATION
  • Multi-level moderne bolig med maleriske udsigt over Vancouver
  • Luksuriøs bolig ved Zoltan E. Pali fra 1654 Blue Jay Way
  • Udsøgt Moderne Residence, der tilbyder fantastiske udsigt

Der er også en kunstnerisk stemning i hele huset. Kirsebærtræmøblerne får en smuk mørk plet over tid, og dekorationerne er alle omhyggeligt udvalgt og strategisk placeret til at skabe kontaktpunkter og komplementere rummene.

Alt i alt er interiøret luksuriøst og sofistikeret, og der er en følelse af storhed hele vejen igennem. Det er bestemt ikke et almindeligt hus. Derudover er udsigten fantastisk og kan beundres fra den udendørs lounge aera såvel som indefra gennem de store vinduer og glasvægge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar