Würzburg Moderne Ferie Lakehouse

Blended perfekt med sin baggrund, er dette et utroligt moderne hus designet af Archimania på en træ-underafdeling på Pickwick-banen. Havnefronten byder på fantastisk udsigt over søen, da strukturen er delvist indlejret i det skrånende plot. Husets hovedareal er opdelt i to sektioner - offentligt og privat ved hjælp af adgangsstien. Den offentlige zone har et lavt loft og tilbyder udsøgt udsigt over skoven. På den anden side åbner den private zone op til søen og giver ejeren mulighed for at nyde den fredfyldte vandside atmosfære.

Arkitekterne brugte varme, rustikke materialer tæt på naturen, mens rene linjer og minimal interiør udtrykker klientens affinitet til moderne design.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Feriehus ved Hofman og Brown
  • Flot feriehus i Grækenland af LM Architects
  • Et tårnferiehus ligger over skoven og tilbyder udsigt over bjergene

Hovedformålet med dette projekt var at skabe et komfortabelt sommerhus med tilstrækkeligt opholds- og soveplads til at rumme en stor udvidet familie på weekendferier. Det samlede bygningsområde er 4.829 sf, der er placeret i det stejlt skrånende område, hvilket reducerer husets visuelle virkning fra street. {fundet på samtidige og archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar