10 tips til at mestre din moderne fotovæg

Moderne dekoration kan være smuk, men svært at finde inspiration, for det meste fordi mange mennesker tror, ​​at moderne betyder minimal. Det er usikkert. Moderne styling inkorporerer enkle farver, rene linjer og glatte teksturer, men der er ingen der siger, at du skal springe over væggen til at have en moderne stue. Faktisk kan man have en fotovægge, der kan øge de moderne vibes, du skal til i dit hjem. Der er endda flere måder at gøre det på. Tjek disse 10 tips til at mestre din egen moderne fotovæg, og du får se den umiddelbare virkning den har på dit rum.

En af de nemmeste måder at lave en moderne fotovæg på er at se på galleriets vægge, som du allerede har. Sæt alle dine billeder og udskriver i matchende rammer og pludselig bliver de rene og moderne. (via Design Svamp)

Når du vælger dine stykker til din fotovæg, er det nogle gange en god idé at holde tingene temmelig monokrom. Vælg en farve, og sørg for at alle dine udskrifter matcher det. Det vil tilføje interesse for dit rum uden at være for distraherende. (via ELLE)

Sort og hvid er et klassisk farveskema til moderne hjem. Hvis du er bekymret for, hvad en farvefarve vil gøre for dit rum, skal du holde alle dine udskrifter på sort og hvid skala. Du finder ud af, at du ikke løber tør for mulighederne. (via Design Chaser)

Instagram kan helt sikkert være din bedste ven, selvom dit hjem er et moderne paradis. Vælg dine foretrukne Insta snaps og få det trykt i små sort / hvide firkanter. Så sørg bare for dit hjem for en dejlig terningseffekt. (via Decozilla)

MoreINSPIRATION
  • Nem og billig DIY Fotovæg
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • Tips til oprettelse af en sammenhængende gallerimur

Hvis du sætter din fotovæg over en sofa eller et kappe, så giv dig en usynlig linje til basen og opbygge. Arrangementet selv vil være noget af et kunstværk. (via Facilisimo)

Mange moderne boliger viser enkelhed i sin bedste form, og det stopper ikke med møblerne. Indsamle billeder, der er enkle skitser og sorte linjer til din fotovæg. Disse udskrifter er perfekte til et soveværelse eller badeværelse, mellemrum du går for at slappe af. (via Pepino Home Decor Design)

Lænede sig mod en fotovæg på billedgitter? Gå efter det! Når dine udskrifter er af samme farve, kan du lag og arrangere og ændre på vilje, og det vil se godt ud, uanset hvordan du placerer dem. (via Casa Haus)

Så ofte finder du det ene kunstværk, der bare kalder dit navn. Spænde på dit yndlings abstrakte stykke og inkludere det blandt dine sort / hvide udskrifter. Jeg lover, du vil finde den slags farve, lige hvad du har brug for i stuen. (via mit ufærdige hjem)

Mange moderne hjem fokuserer på orden og funktion. Giv dig begge med en symmetrisk fotovæg. Med en mur af firkantede rammer kan du nemt udskifte og opdatere dine billeder efter behov. (via Becki Owens)

En fotovæg behøver ikke at være i galleriets vægformular, der skal kaldes sådan. Du er velkommen til at sprænge dine yndlingsbilleder eller udskrifter og hænge dem i store størrelser i din stue. Det vil resonere med den moderne enkelhed i dit hjem. (via @chrislovesjulia)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar