15 Youthful Bedroom Color Schemes - Hvad virker og hvorfor

Det kan være svært at dekorere dine børns soveværelse af en række årsager. Måske går de igennem en Pepto Bismol Pink infatuation og vil have rummet slathered i den klæbrede nuance. Måske ændrer de drastisk deres interesser og interesser hver uge. Måske deler de et værelse med en søskende, der har helt forskellige interesser.

Der er utallige grunde til at dekorere et barns eller teenagers soveværelse kan være udfordrende ... men det er ikke umuligt! Faktisk, når du rammer den perfekte farvepalet til ungdomsværelset, kan en, der begge elsker dig, dekorere dit barns rum, være en sjov bonding oplevelse. Her er 15 gode ideer til ungdommelige soveværelse farveskemaer for at få dine hjul spinding. God fornøjelse!

1. Jade Green & Fuchsia

Når du pynter et barnesoveværelse, er det ofte en god idé at bruge "farveskema" løst. Det vil sige, mens du (eller dit barn) måske har valgt to eller tre hovedfarver, kan det være meget mere interessant og sjovt at dekorere med en udvidelse af disse farver. Gå lysere og mørkere, køligere eller varmere, med nogle af dine tilbehør. Hav det sjovt med det! Denne fleksibilitet forbedrer rummets rigdom, dybde og generelle ungdommelige stemning.

2. Aqua & Gold

Et charmerende hvidt ungdoms soveværelse, komplet med matchende twin poster beds, ligger et sødt og dog luftigt fundament. Mens flertallet af paletten er blødt kromatiske hvide blandet med blegne jordnødder - venlig personlighed er infunderet med popper af blødt aqua og guld. Et barn eller en teenager i enhver alder ville føle sig lykkelig i dette muntre soveværelse. {Fundet på jvwhome}.

3. Navy & Mint

Denne farvekombination er en smuk for enhver plads, især et barns soveværelse. Navy tilføjer dybde og statlighed (og, parret med lysere hvide toner, føles slet ikke tung), mens mynte giver en sjov, frisk zing. Fordi et spektrum af "farvepersonaliteter" er repræsenteret med disse to farver, er kombinationen perfekt til børnene unge og gamle.

4. Grå og Rød

Forskellige nuancer af varm grå hjælper en ungdoms soveværelse til at føle sig varm, indbydende og visuelt interessant. Det er et perfekt springpunkt for en industriel følelse i soveværelset. Et par popper af dæmpet rødt, som vi ser på champignonpuderne og teepee-detaljerne, hjælper soveværelset til at føle sig "levende" uden at knuse. Vi elsker vægt på naturen her - dyr, naturlige teksturer, træstykker. {Fundet på robstuartinteriorsnyc}.

5. Brown & Orange

Måden at gøre denne traditionelt mørke og dystre farvekombination udmærket i et ungdoms soveværelse, er at udnytte masser af mønstre og variationer i nuancerne selv. Hold tingene interessante med forskellige former, størrelser og højder, ligesom dette ekstra høje hovedgade mod et fabelagtigt mønstret tapet.

6. Fersken & Guld

Mens farvefersken kan forårsage en lille knæskramningsreaktion på 90'erne nostalgi, er blødheden en dejlig måde at dekorere et ungdoms soveværelse på. Yngre børn vil sætte pris på dens beroligende virkninger, og ældre børn (for det meste teenagepiger) vil nyde sin ikke-helt-rosa, subtile femininitet. Og uddrag af guld tilføjer blot glam. Hvilket barn føler sig ikke specielt og vigtigt med en smule skinnende metallisk i hendes liv, er der soveværelse? {Fundet på justdestinymag}.

7. Kelly Green & Grey

MoreINSPIRATION
  • Pretty and Youthful Playroom Color Schemes
  • 20 Fantastiske Soveværelse Farve Ordninger
  • 10 farveskemaer til et mousserende nytårsaften

For det mere moderne barn er et soveværelse med masser af moderne stykker bare det samme. Mens mediet tonet træ grunde rummet, infusioner af blødgrå låne det en slank og moderne atmosfære uden at være hård. Og fed Kelly Green i strategiske doser, som på en stor geometrisk tæppe, giver masser af personlighed "pop." {Fundet på swohlnerdesign}.

8. Pasteller & Kobber

En lyserød væg i en god naturgurv og masser af pasteller i sengetøj og soveværelse tilbehør giver en meget sød plads. At kaste i voksne kobberdetaljer, som f.eks. Vedhængsljuskronen og sengen, gør det muligt for soveværelset at overgå med barnet, da hun (og hendes seng) vokser. Ligeledes er dette rum rettet mod et lille barn, men jeg kan nemt se farverne morphing i ung voksenliv med mere modne stykker.

9. Navy & Neutrals

Navy er en interessant farve, fordi den er så alsidig. Dens dybde bringer ud af raffinement, men dens nærhed til primærblå udstråler ungdommelighed. Dette gør det til et glimrende valg for et ungdoms soveværelse, især drenge. Navy tilføjer visuel interesse og farveinfusion til et ellers trætonet neutralt rum, og parringen er ganske venlig og funktionel.

10. Pink & Turquoise

For den eklektisk-kærlige pige er dette funky, sjove rum en perfekt tilflugt ... og samtidig kreativt laboratorium. Med masser af varierede mønstre foregår, bliver farveskemaet kontrolleret med masser af naturligt lys og hvidt rum. Sådan en hip, uafhængig stemning for 4- og 14-årige ens (og så nogle!). {Fundet på matteobianchi}.

11. Grå & Gul & Peony

Grå og gul er et farvepar, der fungerer i en række forskellige rum, og et børns soveværelse er ingen undtagelse. Farvekombinationen er populær, fordi den er den perfekte blanding af munter og moderne.Kast nogle ponytonede accenter, og du har fået dig selv et moderne rum, der har al den varme og følelsen af ​​en levetid i barndomsdrøm. Fuldkommenhed.

12. Orange, Chartreuse, & Sky Blue

En retro farvekombination, der har stået tidstesten, denne palette er meget rolig. At integrere de fedeste farver i enkle klumper hjælper med at gøre soveværelset føles struktureret og velordnet.

13. Grøn & Sort (& Hvid)

Sort og hvid er en klassisk farvekombination, der virkelig kan trækkes i enhver stil og ethvert rum. Er du overrasket over, at dette inkluderer ungdoms soveværelser? Blondt træ og mere hvidt end sort hjælper rummet til at føle sig lettere og mere ungdommeligt, mens sort tilføjer sjovt grafisk detaljer, og grønt bringer i masser af friskhed og sjov. Denne ordning ville arbejde for både drenge og piger. {Fundet på spearmintbaby}.

14. Træ og guld

Selvom dette måske ikke betragtes som en "farvepalet" traditionelt, er træ og guldfarve i et ellers hvide rum meget varmt lige nu. Den skandinaviske inspirerede palette er frisk, enkel og helt charmerende, hvilket er, hvad mange af os ønsker for vores børn. Moderne sorte sconces tilføjer også en stor lineær berøring til dette tekstilrige soveværelse.

15. Coral & Grey.

Blegegrå gør sådan en perfekt neutral partner til næsten enhver dybere farve i et barns soveværelse farveskema, hvad enten det drejer sig om drenge eller piger. Parring med koral er ingen undtagelse. Neutralt gråt sengetøj med hints af accentfarven (i dette tilfælde koral) holder pladsen rolig og ungdommelig; og vi elsker den store print tapet for virkelig at bære farvepaletten hjem i dette dejlige voksen-soveværelse. {found on amyvermillion}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar