Zeitraum Friday Lounge Chair

En anden meget frisk skabelse præsenteret på Salone del Mobile 2012 i Milano er denne stol. Mine første tanker, da jeg først kiggede på denne stol, tog mig til mit specielle sted, hvor jeg kunne slappe af og genoplade mine batterier og lytte til nogle gode gamle melodier. Denne stol vil nok være det specielle sted for en person, der også søger det ultimative sted for afslapning. Jeg kan nemt sige, at jeg ser meget gravid mærker af sofistikering og klasse i dette design.

FRIDAY har en fantastisk træramme, en bagside af skindlæder og design minder om et mønsterskår. Bløde behagelige puder kompletterer vidunderligt fjærhandlingssystemet, der giver fremragende komfort designet til at vare for evigt. De, der skabte dette, fokuserede ikke kun på stil, men fokuserede også på funktionalitet og alsidighed.

MoreINSPIRATION
  • Lounge Chair Cup af Eric Degenhardt
  • Magnolia lounge stol ved Artifort
  • Alfresco lounge stol med pude

Derfor måler FRIDAY loungestolen 78 cm. B x 63 cm. H x 84 cm D, og ​​den er tilgængelig i et stort udvalg af skove, læder og pude stoffer. Zeitraum Company har designet et produkt, der meget nemt kan være det centrale stykke i en mere minimalistisk indretning eller et møbel, der kan fungere vidunderligt i et rigt interiør, der fokuserer på modernisme og kvalitet. For jeg ved ikke, hvorfor jeg foretrækker naturlige materialer, og som vi kan se her, udføres der gode ting ved hjælp af naturlige materialer og en lille smule fantasi.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar