10 farverige måder at bruge pasteller i dit moderne interiør

Tag farverige pasteller ind i dit interiør

Der er noget åh så trøstende i farver, der får dig til at føle sig hjemme og velkommen til en vens hjem, er der ikke? Gennem årene af interiørdesigntendenser farver i retro og vintage æra i 50'erne og 60'erne til fed og lys i 70'erne og 80'erne - vi har altid elsket, hvordan farve skaber en stemning, som vi alle forholder os til i vores hjem. Pastellfarver er kommet langt fra kun at dukke op i børnehaven! I dag giver de en afslappet fornemmelse for dine opholdsrum, de tilføjer en retro appel til dine køkkenapparater og er unikke moderne i neutrale malingfarver til hele dit hjem. Her er 10 farverige måder at få reacquainted med pasteller i dit moderne interiør. 

1. Genopdage appel af pastellfarver i dit hjem

Der var en tid, at baby pige pink og baby blå for drenge var de eneste måder pastelfarver var fashionable i hjem. Tidligere forbundet med kun kvindelighed og børn, fremkom pastelfarver i 50'erne og 60'erne kombineret med dristige sorte og slående kontrasterende farver for at skabe en stærk designerklæring. I dagens interiør er pasteller tilbage og på en stor måde! Uanset om du tænker på at give dit interiør en makeover eller blot at tilføje nogle pasteltyper til dine tekstiler - der er en vidunderlig fremkomst af pasteller i indretning.

Pastel køkkenapparater har lavet et stort comeback. Billedkilde: toriejayne.com

2. Pastel køkken apparater gør et godt comeback

Køkkenapparater er kommet langt fra hvide, beige og sorte farvevalg. I dag er der næsten alle farver i regnbue til rådighed for dit køleskab, komfur og ovn og endnu flere sorter til dine små bordpladeapparater som blenders og blæsere. Uanset om du elsker smukke pastellrosa køkkenværktøjer til at bidrage til oplysning om brystkræft, så mange hjemmemarkeder gør det, eller foretrækker du en opskaleret gasbrænder, professionel grade komfur / ovn - alle er tilgængelige i dit valg af smukke pasteller fra aqua og lavendel til pink og buttery gul. Pastellfarver er en fantastisk måde at omdanne dit kedelige, farvede køkken til en inspirerende.

3. Afslappende interiør er perfekt til pastellfarver

Der er noget, der er så afslappende om lyspaletens lysere nuancer til dine rum, som du vil flygte fra verden ind. Badeværelser, soveværelser og opholdsstuer er ideelle til at bruge bløde farvede tekstiler, sengetøj og dekorative indretning i dit rum. Hvis du stadig ønsker at holde en mere maskulin kant til dine private lokaler, overvej at blande mørkere farverige hårde overflader som trægulve og mørkere farvefliser og bordplader for at skabe lige balance mellem de to farvespektrum.

Reupholster møbler med nye pastelfarver og mønstrede stoffer

4. Oprettelse af et sommerhus udseende med pastellfarver

Uanset om du elsker tilbagetrækningen af ​​Shabby Chic interiøret eller det rustikke forvitrede udseende af klassisk sommerhusstil, kan pastelfarver være en velkommen tillæg. Start med møbler du elsker i mønstre, faste stoffer eller bland dem og matche dem. Brug pastell nuancer af hvide, gule, pinks, greener og blues for at frembringe naturlige påvirkninger. Forvitret og nøddet træ kan skabe en smuk kulisse sammen med antikke fund for at bringe landets udseende ud med tilføjelsen af ​​pastellinspirationer.

5. Reupholster velkendte møbler stilarter til at indstille pastelltoner

Mange boligejere vige væk fra pastellfarver, da de ikke er sikre på, om deres hjem vil føle sig for blødt og usofistikeret. I stedet for at begynde at bekymre dig om farverne, skal du vælge møbler, som du er bekendt med. Din yndlingssofa og matchende endeborde kombineret med hints af blomster, striber eller endda polka prikkede pastelfibre vil give dit nye pastelfarmerede interiør en følelse af kendskab til dine genstoppede møblerfund!

Glem ikke parring træ med pastelfarver kan være smukt

6. Vælg de rigtige træfinisher for at komplimentere dine pastellinteriors

Pastellfarvernes nemme alsidighed er evnen til at blande med naturlige materialer som træpaneler, trægulve, rotting, seagrass og mere i dit interiør. Se efter lysere farvede skove som hvid eg, bambus, lysere ahorn og lignende sorter for at komplimentere din pastell dekor og aftaler. Hvis du vil have en kontrast i dit interiør, styrer du mod rige kirsebærtræ, der ser smukke ud med pink og ferskenfarver eller prøver mahogni eller dybbrune farvede pletter med pastellgul, blå eller grøn til en smuk kontrast.

7. Valg af dit foretrukne DIY-projekt til pastelfarveforbedringer

Uanset om du elsker at læse Pinterest for det seneste DIY-hjemsprojekt, eller hvis du har nogle ideer, er der et uendeligt antal pastelmaling inspirerede projekter derude. Fra maleri ombre maling farve - hvilket betyder en gradient farve metode fra lys til mørk, til at male en samling af gårde stole i dine yndlings pastel nuancer, vil dine egne brugerdefinerede hånd smukt. Kig igennem dit hjem og bestem det, der kunne bruge et nyt lag af pastellmaling.

Vælg dit foretrukne DIY projekt og maler dine møbler!

8.

Når vi tænker på pastellfarver, tænker vi kun på de indlysende 7-8 farver, der repræsenterer regnbuen, men i pastelltoner.Hvorfor ikke opdage hele verden af ​​dæmpede toner eller med andre ord de "grå" toner af alle farverne. Find en farvetone graf, der repræsenterer de forskellige farvemætning. Du finder en pastellversion af hver farve under regnbuen ... og så nogle! Så en dyb lilla kan have en lilla pastell version eller en dæmpet grå med lilla undertoner, der skaber en pastel som den ses nedenfor.

10. Inspirer dit design kreativitet med pastelfarver

Alle får en gnist af kreativitet fra forskellige kilder. Besøg din lokale slikbutik, producer gangbro på dit yndlingsmarked eller tag en tur gennem en botanisk have. Du vil blive overrasket over, hvordan naturlige pastellfarver er omkring os hver dag. Bestem, hvilket rum du vil tackle med nye pastelfarver og lad din kreativitet løbe vildt!

Freshome læsere hvilke værelser i dit hjem har du forsøgt at tilføje pastellfarver til?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar