20 ud af æsken påskeæg udsmykning ideer

Udøvelsen af ​​at dekorere æg er gammel, men det blev populært sammen med de kristne traditioner. Malede æg markerer også begyndelsen af ​​foråret i andre kulturer. Men uanset hvorfor du valgte at dekorere æg, er det naturligt at få dem til at se så smukke og så specielle som muligt. Følgende påskeæg udsmykning ideer vil forhåbentlig tilbyde dig en vis inspiration.

Leder du efter et projekt, der er simpelt og også interessant? Så hvad med dig gør nogle ombre påskeæg i år? Det er virkelig nemt. Sæt æggene i kartonen med bunden opad og giv dem en hurtig spray med dit valg af farvet spraymaling. {Fundet på thecraftedlife}.

At lave stænk påskeæg er også let. Brug normal akrylmaling i en række forskellige farver. Derefter male individuelle linjer på ægget i et tilfældigt mønster ved hjælp af en tynd børste. Du kan også bruge markører, hvis du vil. {Found on letsmingleblog}.

I stedet for hvide æg kan du bruge brune. Brug hvidkalkmarkør til at dekorere dem, når de er kogte, tørret og rengjort. Du kan oprette alle slags søde designs og mønstre. Lav polka dot æg, stribede æg eller skriv noget sødt på dem. {Fundet på wecanmakeanything}.

Vil dine æg være ekstra naturlige i år? Hvad med at dekorere dem med mos? Det er rigtigt, du bruger faktisk mose samt lidt lim og en pensel. Du skal kun klippe ud alle slags former som prikker, hjerter, kaniner osv., Og lim derefter moset til æggene. {Fundet på baggrunden}.

Hvis du har nogle mønstrede washi tape i huset, så sæt det til god brug denne påske. Brug washi tape til at dekorere æggene. Skær båndet i forskellige former og størrelser, bland og match mønstrene og kom med originale og unikke designs til dine æg. {Fundet på dejlige}.

Naturligt farvede æg kan lyde mere tiltrækkende for nogle af jer. I så fald har du brug for æg (helst hvid), beholdere, hvid eddike, naturlig mad og krydderier til at gøre farvestof og pander. Du kan bruge rødbeder til at lave rødt farvestof, rødkål for at opnå blå, spinat til grønne, dillfrø til gyldenbrun og gurkemeje til gul. {Fundet på boulderlocavore}.

Men hvis du vil have dine æg til at være lidt mere moderne, så kan du dekorere dem med midlertidige tatoveringer. Du kan også købe tatoveringspapir og udskrive dine egne, hvis du vil. Påfør tatoveringen på ægget med en våd svamp ligesom du ville på din hud. Det handler om det. {Fundet på littleinspiration}.

Lys din dag og den for alle andre med disse inspirerende æg. Brug overførselspapir og vælg de ønskede ord og sætninger. Du kan også tilpasse dette projekt ved at vælge et tema og også bruge doodles og billeder, ikke kun ord. {Found on littleinspiration}.

Hvis du ikke har lettere, så kan du virkelig godt lide dette projekt. Du har brug for en blyant, en viskelæder og en pigmentblækpenne. Du kan udskrive bogstaver eller tekster til reference, eller hvis du er sikker på dine bogstaver, kan du bare gøre dette uden nogen henvisning. Skitse let om bordets disposition, forfine og slette efter behov, og spor derefter blyantslangerne let. Gå over dem en anden gang for at gøre brevet fed. {Found on simpleasthatblog}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Lace påskeæg
  • 5 Easy Easter Day Decor Ideas
  • Smukke og stilfulde DIY projekter for at prøve den kommende påske

Selvfølgelig kan du vælge en nemmere måde. Brug tatoveringspapir og skabeloner til at lave kalligraferede æg. Det er virkelig nemt og en rigtig god måde at personliggøre æggene på. Du kan vælge eventuelle ord og sætninger, du ønsker. {Found on ohhappyday}.

Få dine påskeæg til at være ekstra elegante og stilfulde i år ved at bruge Liquid Gold. Start med at male det midterste område af ægget. Se, da farvefarven drypper ned på siderne alene. Lad det tørre og derefter gøre den anden ende. {Fundet på linjer overalt}.

Dette er en virkelig interessant ide: at lave konstellationsæg. Du har brug for hvide æg, blåt ægfarve og metallisk skarphed. Farve æggene blå efter instruktionerne og lad dem tørre. Brug derefter skarpheden til at tegne konstellationer på dem. Du kan tilpasse dem med stjernetegn eller andre designs, du ønsker. {Found on kittenhood}.

Ønsker dine påskeæg at se søde og alle klædt op til ferien? Derefter strikke dem hver søde lille hatte eller bonnets. Tegn et lille ansigt på hvert æg ved hjælp af akvareller og en vandpen til kinderne og en skarpe til øjnene og munden. {Fundet på melmariadesigns}.

For at gøre dine æg virkelig skiller sig ud, dypp dem i neonfarvestof. Du har brug for neon mad farve. Lav et tørreholder til æggene ved hjælp af tre stykker karton stablet oven på hinanden. Placer T-stifter 1 "fra hinanden i en firkantet form. Farve æggene og kontrollere, hvor intens farven er ved at bestemme, hvor længe æggene skal hvile i farvestoffet. {Fundet på ohjoy}.

Du kan bruge blonde til at give dine påskeæg et smukt og dejligt udseende. Skær blonderintrostrimmerne og binde dem meget tæt omkring æggene. Du kan også bruge gummibånd til at sikre blonder til æggene. Derefter farves æggene som normalt. Når du fjerner blonder, vil designet blive overført til ægget. {Fundet på celebratingeverydaylife}.

En anden måde, hvorpå du kan bruge blonder til at dekorere æg, er at pakke blonder rundt om ægget stramt, drej og fastgør med en elastik og dypp derefter æget ind i farvestoffet. Hele æget har et laced design. Du kan også eksperimentere med andre lignende ideer. {Fundet på diytilwedie}.

Lav faux Pantone påskeæg.Placer dem lodret i små kopper farvestof og prøv at få farverne rigtigt. Derefter kan du skrive etiketter og udskrive dem på midlertidigt tatoveringspapir og anvende dem på æggene. {Found on howaboutorange}.

Med nogle søde små kanin klistermærker og nogle farvede sharpies kan du lave nogle vidunderlige påskeæg i år. Sæt klistermærket på ægget og begynd derefter at lave små prikker rundt om klistermærket. Start tæt sammen og gør dem længere og længere fra hinanden. Fjern klistermærket. {Fundet på sugarandcharm}.

En anden usædvanlig idé er at lave tavle påskeæg. Dybest set er alt hvad du skal gøre, at anvende sort tavle maling på æggene. Lad dem tørre og så kan du bruge kridt til at dekorere dem, men du vil. {Found on oleanderandpalm}.

Og hvis du er på udkig efter en smuk måde at vise dine dejlige kreationer på, er her en smuk idé: lav træpearl ægholdere. Du behøver bare træperler og læderremme. Det er virkelig nemt og også meget stilfuldt. {Fundet på neuerstoff}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar