Sådan dekorere et stort opholdsstue for at gøre det føles hyggeligt

Rummet kan være yderst ønskeligt i de fleste modtagelsesrum, men det kan være lidt af en udfordring at dekorere en stue, der er alt for stor til kun et par stykker møbler. Alt for store stuer kan ofte se godt ud på et fotografi, men føler at de er kolde steder at bo. Du kan dog hjælpe med at tæmme en overdimensioneret stue ved at gøre det til en mindre end den faktisk er. Og der er ingen grund til at bruge en bunke kontant på lounge møbler, som du ikke rent faktisk har brug for.

For meget ubrugte pladser kan gøre din stue til et venterum, som næppe skaber en hjemlig stemning. Ligeledes vil en stor stue, der er berømt af bløde møbler, give en spartansk-lignende følelse. I stedet for enten en fejltagelse, skal du opdele rummet med nogle avancerede designtips. Brug farver til din fordel og få mest ud af dit vægrum. Med den rigtige tilgang kan selv de største af stuer laves til at føle sig forholdsmæssige og endda hyggelige.

Vægbehandlinger.

Lysere toner afspejler lys omkring et rum, ligesom mørkere farver suger det op. Som designere ved, er det derfor, at de fleste mennesker vælger at male små værelser i hvide og bløde farver. For et større rum, som du vil gøre, føler dig mindre rummelige, vælg det omvendte. Vælg vægge farver, der inviterer og afslappende og ikke være bange for at dække hele vægge med enkeltfarver af maling arbejde. Gode ​​farver at vælge omfatte mørkere greener, bløde brune og dybe blues.

Fedt kunstværk.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man kan dekorere en stue med store vinduer
  • 15 Stilfuldt interiørdesign til store stuer
  • Sådan opdele et stort opholdsstue

En anden måde, at designere bryder op store vægge er at gå til dristige kunstdisplayer. I mindre rum fungerer en eklektisk visning af flere væghængte billeder godt. I et større rum vil en enkelt sætning med et stort billede normalt gøre et bedre arbejde. Enkeltstykker af væghængt kunstværk, der dominerer en facade, vil gøre hele værelset til at virke som om det er mere i proportioner, selvom det ikke er fyldt med stuemøbler. Alternativt kan en enkelt funktionel skulptur, som en skræddersyet skorstensrør, hjælpe med at få rummet til at virke mere hyggeligt.

Dobbelt højde værelser.

Cavernous stuer føler ikke bare sjovt på grund af deres ekspansive gulvplads. Hvis du dekorerer en stor stue, der er dobbelt højde, kan problemet forværres. Ikke desto mindre tager du samme fremgangsmåde med en dobbelt højde stue som du ville med en regelmæssig. Brug visuelle signaler, der udtrykker en enkelt etagers højde, men anvende dem fra gulv til loft. Brug illustrationer, der udvider øjelinien opad. Passe på gardiner, der dækker rummets dobbelte højde, for samme effekt også.

Centrale zoner.

Opret et værelse inden for et værelse ved at lave en central zone i en ekspansiv stue. Dette er en attraktiv idé, hvis rummet du dekorerer er åbent med andre boligarealer og modtagelsesrum. Placer et tæppe ud for en central stue funktion, såsom et ildsted. Ændringen i gulvmateriale alene skaber en ny zone. Arranger dine stuermøbler rundt på tæppet, så det føles behageligt og oversvømme området med lys. Du skal ikke bekymre dig om ekstra plads bag den centrale zone. Du behøver ikke at fylde det overhovedet.

Delere.

Bryd pladsen i dit store rum med nogle skillevægge. På den måde skaber du falske vægge, der bryder op i rummet. Dividers er en god tilføjelse til en central zone og kan få dem til at falde endnu mere hyggeligt. Boghylder er gode til at give denne ønskelige diskontinuitet, men hvad med at bruge et simpelt stykke stof, der er suspenderet mellem to zoner i stedet? Dette er en meget billig måde at opvarme en kold og super-stor lounge.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar