Rummeligt enfamiliehus i Slovenien bygget på et kompakt 33 kvadratmeter fodspor

Stigende nordvest for Ljubljana, i Škofja Loka, illustrerer dette enkeltfamiliehus kreativitet under pres. Tre store huse viser det moderne enfamiliehus en smart gulvplan, der spredes over et kompakt 33 kvadratmeter fodspor på et skrånende sted og når op for at finde mere plads. Foretrukket af 3biro Architects for en ung familie med små børn, har det hyggelige hjem et stort åbent dobbelt højde opholdsstue nedenunder og et tilsluttet køkken.

Fotograferet af Miran Kambi?, Huser enfamiliehuset arbejdsområdet på nederste etage, hvor faren har sit kontorlokal. Dette rum er også hvor børn hænge ud efter skolen. Det forbinder med det udendørs, hvor det store overhæng gør det muligt for børn at lege udenfor uanset vejrforhold, og far kan holde øje med dem. Den højeste etage var reserveret til private områder, der øger bevidstheden om det udendørs i nærheden og inviterer familien udenfor. Brugte armeret beton til at forme kælderen og en kombination af tømmerrammer og tværlamineret træ til at designe de øverste etager, hvor arkitekterne klædte hjemmet med beskyttende bølgepapircementplader.

Den overordnede appel styrker en varm, familiær atmosfære, mens hjemmet pryder sig med et tømmerudvendigt udseende, der rummer det ind i omgivelserne. Hvordan finder du det?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar