Everday Chores, der vil holde dit hjem rent

Nogle gange er alt hvad du skal gøre, enkle opgaver hver dag for at holde dit hjem rent og rent. Fra køkkenet til badeværelset, hvis du laver et punkt at tage fem til ti minutter ud af hverdagen for at lave nogle pligter, så bliver dit hjem holdt rent hver dag i ugen!

1. Fej gulvene.

Gør et hurtigt feje af dine gulve med den mest trafik. Fra køkkenet til stuen, ramt dem alle med en kost eller vakuum, så ingen snavs og støv begynder at rodne.

2. Fold tæpperne.

Sørg for, at alles senge er lavet, og kaste tæpper i stuen er foldet og kastepuderne ligger lige så. Denne nemme opgave vil helt sikkert gøre hele huset mere organiseret.

3.Rør overflader.

Efter middagen eller om morgenen efter at du har børstet tænderne, skal du tage en vaskeklud eller et papirhåndklæde for at tørre støv, snavs og selvfølgelig alle bakterier ud. Lysolservietter arbejder perfekt til dette job.

4. Sæt alt tilbage.

Rengør som du går, hver dag. Forlad ikke et rum rod eller fuld af ting, du skal sætte i et andet rum. At gøre dette til en vane hjælper dig ud uge og uge ud. Dette er absolut nødvendigt i hjemmekontor og køkken!

5. Genbrug og affald.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rengøres dit hjem for at slippe af med kvaler
  • Holde huset rent hver uge: et skema
  • 10 rum du glemmer at rengøre og hvordan du rengør dem

Tag skraldespanden ud! Vent ikke til sidste øjeblik for at tage skraldespanden ud i alle badeværelser og i køkkenet, så vil du føle lysere, når du stopper med at prøve at sprede alt i en overfyldt skraldespande.

6. Skat told.

Hold op med opvasken på en daglig basis. Lad dem ikke ligge i køkkenvasken hele ugen. Læg opvaskemaskinen efter behov, og sæt skålene væk!

7. Støv, når det ses.

Hvis du ser støv på forfængelighed eller på en lampeskærm, skal du gøre det. Lad ikke det opbygge og gøre mere af et job for dig selv søndag eftermiddag.

8. smid det udgåede

Hver gang du åbner køleskabet, skal du være opmærksom på etiketter. Kast bort udgået mad, når det skal være og ikke kun i løbet af din månedlige køkkenrensning.

9. Gå gennem mailen.

Stop med at hente al posten på køkkenbordet. I stedet går gennem dig, når du henter det. Eller i det mindste arkiver papirerne og åben alt ved slutningen af ​​dagen.

10. Tøjvask organisering.

Opret ikke bunker. Selvom du ikke laver en belastning hver dag, kan du i det mindste have alt sorteret og adskilt for at gøre tøjvaskdagen jævnere og hurtigere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar