10 grønne køkkendesigner, der er et symbol på friskhed

Køkkenet er i dag blevet mere end blot et værelse, hvor der laves måltider. I de fleste tilfælde er køkkenet blevet en del af det faktiske boligareal og nogle gange er det også forbundet med spisestuen. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige farve til køkkenet. I dag skal vi fokusere på grøn og på måder at med succes bruge denne farve til at skabe en frisk køkkenindretning.

Grøn har også været et symbol på friskhed, så du kan være sikker på, at det bliver en succes. Men du skal være forsigtig med ikke at overdrive. Først og fremmest skal du sørge for at have valgt den rigtige farvetone, fordi det er for bleg eller for lyst, at du ikke har brug for i dit køkken. Derefter bestemme hvilke dele af køkkenet der skal være grønne. Du kan male væggene grønt, eller du kan skabe en farvekontrast ved kun at male vægge af vægge.

MoreINSPIRATION
  • Læserprojekt: Grøn køkkenplade og hvide skabe
  • Crystal Modern Kitchen Designs af Scavolini
  • Hvilken farve skal jeg male mit køkken

Møblerne er også meget vigtige. Du kan f.eks. Skifte mellem grønne og brune stykker, eller du kan forsøge at finde et sæt, der allerede er indarbejdet i denne farve uden at gøre det virke tvunget. Hvis du også vil fremhæve, at dette er et lyst og rummeligt værelse, kan du også bruge masser af hvidt. Det vil også hjælpe, hvis du har store vinduer, eller hvis køkkenet åbner til en terrasse eller gårdhave for eksempel.

Et frisk køkken behøver ikke nødvendigvis at være alt grønt. Du kan også bruge denne smukke farve til dekorationer. Vedhænget kan være lyst grønt f.eks. Gulvet, kabinetterne osv. Du skal bare være kreativ. Du kan også bruge grøn til at genskabe et stykke naturligt og komme op med et tema køkken. For det skal du bruge din fantasi og tilføje mønstre, teksturer og former, der vil hjælpe dig med at nå dit mål. Uanset hvilket tema du vælger, vil farven grøn altid hjælpe dig med at skabe en frisk og smuk indretning. {Pics from bhg}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar