10 af de hotteste grønne teknologier

Dette fantastiske hjem omfavner naturen på en meget grøn måde. Ud over det spektakulære er der mange enkle måder at introducere grønne teknologier på i dit hjem. Billedkilde: Ken Wyner

Det er ingen hemmelighed, at den energi, du bruger i dit hjem, tilføjer hurtigt. Mellem opvarmning, køling, elektricitet, vand og alt imellem er det let at blive forfærdet over, hvor meget energi der går i hverdagen.

Tilføj familie, venner og kaos af en travl tidsplan i mixen, og energiforbruget har tendens til at være en stigende faktor. Heldigvis er der masser af muligheder derude for at gøre energibesparelse en simpel del af din daglige rutine og indarbejde miljøvenlige værdier i din livsstil. Her er 10 af de hotteste grønne teknologier at overveje.

Køkkener er en stor kilde til spildt energi. Billedkilde: Aristokraft

1. Vandopvarmning / brug

Når det kommer til vand, sker en stor del af energiforbruget, når den opvarmes. Prøv et solvarmeanlæg og lad solen lave noget af det tunge løft til dig.

Hvis det ikke skar det, skal du overveje at investere i et tankløst vandvarmesystem. Fordelen er, at du kun opvarmer det vand du har brug for, og ikke mere. Denne mere bæredygtige levevis giver perfekt mening.

Du ville ikke tro, hvor meget vand du spilder i dit badeværelse. Billedkilde: Thyme og Place

2. Grøn energi

En tagvind generator er ikke kun til kommercielle bygninger. Flere virksomheder fremstiller og installerer vindmølleaggregater til boliger, og de kan generere op til halvdelen af ​​dit hjems energibehov. Passer til størrelse, de gør det samme job, som de ville for et stort kompleks, og du får alle de energiforbrug, der følger med det.

Hvis det meste af din energi og elproduktion kommer fra opvarmning og køling af dit hjem, overvej at installere dobbeltrude vinduer. De er designet til at holde i varme og bevare en kølig atmosfære. Når du arbejder på at være grøn, går det lidt langsomt lidt isolering.

Hvis dit hjem har mange vinduer, overvej at installere dobbeltrude vinduer. Billedkilde: Betty Wasserman

3. Grøn Gulv

Selvom det måske ikke kommer til at tænke på første, når du går for et grønt udseende, overvej bambus gulve. Bambus er en meget fornybar naturressource, som også er holdbar og fugtfast.

På samme måde skal du redde et træ ved at erstatte trægulve med Fiberon kompositgenbrug. Lavet af genanvendt plastik, overfladen ser naturlig ud og gør også fremragende udendørs gulvbelægning.

Hvis du vil være endnu mere grøn, overveje at undgå træ helt og vælge polerede beton gulve, garanteret at give dit hjem en moderne flair.

Gå grøn med dit gulv. Denne dejlige etage er beton. Billedkilde: Gladu Design

4. Grøn Tagdækning

Mens de kan virke som den grønne standard, er solpaneler langt det største aktiv for ethvert grønt hjem. Installationsomkostninger opstår hurtigt, da energiregninger reduceres drastisk over tid.

Hvis du er på udkig efter en mere naturlig æstetisk tilgang, skal du prøve en have på taget. Dette indebærer en faktisk haven patch over toppen af ​​miljøvenlige tagdækning for at fordoble effekten. Det er det bedste fra begge verdener - vokser nogle grønne og sparer nogle grønne.

Solpaneler på dit tag kan spare en masse energi og er værd at investeringen. Billedkilde: NZ Builders

5. Bæredygtig Udsmykning

Skyd den grønne sjove faktor op i en hak ved at indarbejde inspirerende hjemmedesign og indretning i din miljøvenlige indsats.

For eksempel er installation af et regnvandsopsamlingssystem en fantastisk måde at genbruge vand til brug for vanding af planter eller skylning. Dette sparer en enorm mængde ledningsvand og fuldender regncyklusen på en effektiv måde. Endnu bedre, kan selve høstsystemet konstrueres af genbrugspapir og kan fordoble som planter for at vise blomster.

Eller du kan indarbejde naturlige elementer i dit hjem som kviste, pinecones og ekko. Hvad er bedre end at bringe udendørs i og får fri indretning?

Det er nemt at dekorere dit hjem på en bæredygtig måde med blomster fra haven. Billedkilde: Hartley and Hill

6. Smart Electronics

Smart elektronik er beslægtet med robotter, der slukker lyset, når du forlader rummet. Hvis du ikke kan huske at frakoble apparater, når de ikke er i brug, men ønsker at holde dit hjem et miljøvenligt fristed, overvej at tage en smart energikabel ud.

Disse praktiske enheder slukker faktisk apparater, der ikke bruges efter en vis tid, og kan reducere din elregning drastisk hver måned. Lad teknologien arbejde på vegne af din grønne indsats, og forlad dit hjem hver dag og vide, at selv når du er væk, arbejder du mod energibesparelser og effektivitet.

Disse køkkenlamper er fantastiske, men ville det ikke være rart at have en gadget, der husker at slukke dem, når de ikke er i brug? Billedkilde: Rocco Borghese

7. Grøn Vanding

Hvis du har en blomsterhave, eller endda bare planter omkring dit hjem, så skal du overveje en regn tønde. Det sparer på din vandregning og hjælper med at spare vand til mere vigtige formål, såsom brusere og vask.

Alt du behøver er en stor tønde, som du kan sætte udenfor. Da det regner, samler tønde regnvand, som derefter kan bruges til vanding af dine planter. Hvis du vil fylde din regnbeholder endnu hurtigere, sæt den under undersiden af ​​din rende.Du kan også installere et tryk for at gøre det lettere at få vandet ud.

Genbrug regnvand i din landskabspleje, såsom denne store dam. Billedkilde: Rugoraff

8. Grøn opvarmning

Bortset fra solpaneler er der andre måder at spare både penge og miljøet på når man skal opvarme dit hjem. Disse omfatter en geotermisk varmepumpe.

Den oprindelige pris er lidt højere end en traditionel varmekilde. En jordvarmepumpe vil dog reducere omkostningerne på lang sigt og spare planet Jorden. Desuden er denne type varmesystem meget mere støjsvage end en traditionel. Læs alt om fordele og ulemper ved disse varmepumper for at se om man er værd at investere.

Denne moderne pejs er spektakulær, men glem ikke at se på jordvarmepumpe teknologi til at varme dit hjem også. Billedkilde: Acucraft

9. Green Flushing

Dit toilet er en kilde til en masse vandaffald - tænk på det som penge ned i afløb. Faktisk bruger dit traditionelle toilet faktisk mere vand end nogen anden armatur i dit hjem.

Du kan skære dit vandforbrug i halvt ved at skifte toilet. En dobbelt lavspoletoilet giver dig mulighed for at vælge, hvor meget vand du bruger hver gang du spyler, sparer vand og sænker vandregningen.

Overvej at installere en dobbelt lavspolet toilet i dit hjem for at spare meget vand. Billedkilde: UK Badeværelser

10. Grøn ledelse

Hvis du har prøvet en eller flere af disse muligheder, men stadig er bekymret over, at du bruger for meget energi, bør du overveje energistyringsteknologi. Dette system giver dig en skærm, som lader dig vide, hvad der i dit hjem bruger mest energi, enten stikkontakt via stikkontakt eller med et helt energistyringssystem til hjemmet.

Alle de indsamlede oplysninger sendes til din computer, som derefter fortæller dig, hvad der skal ændres, hvis noget. Nu er det smart teknologi!

Et hjem energiledelse vil fortælle dig, hvad i dit hjem bruger mest energi. Billedkilde: M-Arkitektur

Mens nogle af disse muligheder er enkle, involverer andre installering af udstyr, som vil arbejde for at spare på energi, selv når du ikke er hjemme. Lad være med at blive afskrækket af omkostningerne ved disse større genstande; grønne energibeskatningskreditter kan udligne en stor del af den oprindelige udgift, der følger med at gøre vigtige grønne ændringer i dit hjem.

Disse er 10 af de hotteste og mest tilgængelige grønne teknologier på markedet lige nu. Vælg og vælg dem der er bedst for dig, eller invester i dem alle, og se dit hjem gå fra energidrikker til energibesparende på ingen tid.

Hvad er din yndlings grønne teknologi?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar