10 lilla lampe nuancer til en eye-catching indretning

Lilla er farven på royalty og rigdom. Det er varmt og indbydende, men stadig meget sofistikeret og fed i design. Det tilføjer en fantastisk pop til de enkleste værelser, men også god i rum, der har masser af mønstre og udskrifter. Det er også en perfekt skygge at bruge hele året rundt, og vi mener på dine lamper. Tag et kig på nogle af de mest romantiske, eklektiske, moderne, stilfulde og inspirerende lilla lampe nuancer til at bruge denne sæson.

Hvad der er godt om lilla er, hvor ægte alsidigt det er. Det holder sig yderst godt i et moderne, moderne og stilfuldt værelse, uanset om det er et soveværelse eller et kontor. Det står sin grund i et victoriansk stil rum komplet med guld finish og delikat sengetøj. Og det ser lige så godt ud i et kollegieværelse med en flok kollegiums fornødenheder, som et mini køleskab og en bønnesækstol.

Jeg elsker virkelig hvordan kunstneriske purples kan være. På grund af deres kølige og indbydende karakter er det nemt at indarbejde dem i en stil, der ikke nødvendigvis er smuk eller "korrekt". I et rum uden regler regulerer det og forbedrer et rum, der har en masse designværdigt talent og kunstnerisk appel .

MoreINSPIRATION
  • Sådan matcher du en lilla sofa til din stueindretning
  • Sådan dekorere et soveværelse med lilla vægge
  • Color Crush: Royal Purple

Stand-up lys eller endda små små accenter, lilla passer godt over lyspærerne. Når lyset er slukket, lilla skiller sig ud og ser fabelagtig ud, og så når lyset skinner gennem det, bliver det endnu mere modigt og giver plads til rummet. Men glem ikke den aktuelle lampe. Enhver skygge vil meldes med den lilla top. En lavendel skygge med en sort stativ er lidt mere moderne, en ren lilla skygge med et gråt fundament er lidt mere eklektisk, og en dyb aubergine med en elfenbenbund er bare hvad du ville bruge til en vintage-inspireret spade.

Den der passer til din personlige stil og tema for værelset. Ren lilla er ikke den mest populære farve i den traditionelle hjemindretning verden, men der er så mange fantastiske nuancer at vælge imellem. helt til lilla til dybtrotet blomme. Hvis du er bange for lysere, lysere farver, men stadig vil have noget med drama og pizzazz, stol på os, vil du ikke gå galt med lilla. Især hvis du bruger det på din lampeskærm, hvilket bare er en skarp og pop i stedet for et helt rum dækket af farven!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar