10 grunde til at ophæve dit hjem kunne være en dårlig ide

Før du beslutter dig for at øge dit hjem - veje alle muligheder

Når du spørger de fleste boligejere, hvordan deres drømmehjem ligner i deres hoved er det som regel et stort hjem beliggende på en spredt ejendom med mere plads end nogen familie kunne bruge, ikke? Hvis du forsøger at finde dit drømmehus, eller bare planlagt at øge fra dit nuværende hjem, pas på de udfordringer, der går sammen med at eje et stort hjem. Fra øgede forsyningsselskaber, vedligeholdelse og budgettering bekymringer, se på disse 10 grunde til, at upsizing dit hjem kunne være en dårlig idé. 

1. Upsizing dit hjem kan føre til spildende udgifter:

Har du nogensinde bemærket det større område, du skal fylde mere, føler du, at du skal fylde det? Dette gælder også ved opstigning til et større hjem. Vurdere behovene for at have et større hjem. Hvis du kun vil have et større hjem, der skal fylde med flere møbler og flere "ting" - kan du indse, at det fører til spildende udgifter. I stedet for at bruge penge til et større hjem, at penge kunne bruges på ferier, fritid, college uddannelse og selvfølgelig dine besparelser!

Et større køkken kunne føre til mere energiforbrug

2. Et større hjem vil kræve mere vedligeholdelse:

Hvis du er et boligejer, der ikke nyder hjemme vedligeholdelse, vil forstørrelsen blive større til et større hjem. Større boliger kræver mere vedligeholdelse af udendørs arealer, rengøring af værelser på interiøret, sæsonbetonet vedligeholdelse af mekaniske systemer som opvarmning og luft, og det kan være dyrt og tidskrævende. Hvis du vil ansætte nogen til at gøre dette for dig, kan det være nyttigt, men husk det, når du overvejer at opgradere til et større hjem.

3. Din vandforbrug kan betydeligt stige:

I denne grønne æra for at forsøge at bevare jordens ressourcer er vand i spidsen for bevarelsesindsatsen. Opgradering til et større hjem kan føre til højere vandforbrug i dit køkken, badeværelser, vaskerum og udendørs hjem med kunstvandingssystemer til landskabspleje. Hvis du beslutter dig for at opgradere til et større lavforskydningsvandskraner til hjemmet, til vandbesparende inventar til dit køkken og bad, og ved hjælp af genvundet vand og andre grønne anstrengelser til at vandre din landskabspleje.

Større badeværelser og køkkener kan føre til mere vandforbrug

4. Et større hjem bruger mere elektricitet til at fungere:

Inline med vandbevarelse er energiforbrug et andet grønt initiativ, som verden forsøger at gøre en bevidst indsats for at bevare. Større boliger kræver mere strøm til strøm - belysning, apparater, mekaniske systemer og generel elektronik i hele hjemmet. På samme måde som vandbesparende armaturer, skal du installere energieffektive apparater, pærer og tale med din familie om at slukke for lys og elektronik, når de ikke er i brug.

5. Opgradering til et større hjem kan medføre problemer med at sælge dit hjem i fremtiden:

Mens ingen kan forudsige fremtiden, kan opgradering til et større hjem i områder, hvor boligmarkedet er ramt negativt, påvirke din evne til at videresælge dit hjem i fremtiden. Især i større byer, hvor rummet er til en præmie - se til mellemstore hjem, der kunne være lettere at appellere til et bredere homebuyer publikum. Når det er på tide for dig at sælge, skal du sørge for, at du ikke gør en af ​​disse fælles salgsfremmende fejl.

Renovering af dit nuværende hjem kan være mere fordelagtigt

6. Renovering af dit nuværende hjem kan være mere omkostningseffektivt:

Mange husejere kan ikke lide deres nuværende hjem og tænke opgradering til et større hjem kunne gøre hele forskellen. Afhængigt af dine grunde til at flytte, kan en renovering være en mulighed, der giver værdi til dit nuværende hjem og sparer dig penge og hjertesorg i det lange løb. Hvis du vil have et større køkken eller et opgraderet badeværelse, overvej at tale med en entreprenør for at se, om renovering kan være en bedre løsning.

7. Større skabe kan resultere i mere tid spildt:

Tro det eller ej flere boligejere klager over spildt tid at finde tøj til at bære hver dag og resultere i at være for sent til arbejde, få børnene til at være sent i skolen mv. Mens større skabe kan se tiltalende ud fra mængden af ​​tøj, de holder, så er de også kan resultere i længere tid at søge efter tøj, tilbehør og mindre tid at komme ud af døren til tider om morgenen!

Større skabe kan bidrage til at spilde mere tid på at blive klædt om morgenen

8. Upsizing dit hjem til dine børn?

For mange boligejere kan virkeligheden af ​​at få mere hjem til flere børn være sandt eller kunne være en undskyldning for at have et større hjem. Selvom der ikke er noget, der hævder, at flere familiemedlemmer har brug for et større hjem, er det også rigtigt, at et mindre eller mellemstore hjem, der bruger kreative rumbesparende metoder som køjesenge, hems og fælles organisationsløsninger kan virke lige så godt - og vil lære dine børn at dele deres rum mere effektivt med andre.

Kreativ brug af børns soveværelse kan spare dig for at opstå

9. Større udendørs underholdende rum er dyrere at vedligeholde

Den store sprudlende græsplæne, gårdhave og porches, der strækker sig omkring palatiske hjem, er smukke at se på, men det kan være et monster at vedligeholde! Før du forstår dit hjem til underholdende formål, se dit nuværende hjem til ideer til forbedringer i hjemmet til dit dæk, gårdhave, landskabspleje og andre områder.For mange husejere kan prisen på en landskabsparkering, en rutinemæssig yard / haveprofessionel, en pool professionel og udendørs vedligeholdelsesbesætning være dyrere end du kunne forestille dig.

Upsizing til et større udendørs hjem kunne være dyrt

10. Living "House Poor" kan være et stressende hjem liv

Mens du kan elske udseendet af smukke store boliger i dine foretrukne hjemdesignmagasiner og blogs, kan din tegnebog tænke anderledes. Living "House Poor" betyder, at dit hjembudget er nok til at betale de månedlige realkreditregninger, men ikke nok til at nyde en god livskvalitet bortset fra det. Levende måned til måned eller "lønseddel til lønseddel" for at betale dine andre regninger kan være stressende, og upsizing til et større hjem kan skabe et hjem liv, der er mindre end behageligt at bo i. I stedet vælger et hjem, som du har råd til komfortabelt og uden ekstra økonomisk stress.

Freshome læsere fortæller os dine forslag til at vide, hvornår upsizing et hjem ikke passer til din familie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar