12 Værktøjer, hver eneste ejer skal have

Der er visse ting, som ethvert boligejer skal have. Et godt eksempel ville være et sæt værktøjer. Du ved aldrig, hvornår du har brug for dem, og det er bedst at få dem i stedet for at låne eller købe dem på stedet. Så lad os se, hvilke er disse grundlæggende værktøjer.

1. Skruetrækker.

De fleste lysskifter kræver f.eks. En fladskruetrækker. Så det ville være smart at have mindst en. Da størrelse også er vigtigt, kan du starte med et sæt af tre. På denne måde ved du, at du vil være forberedt på de fleste situationer.

2. Tryk på måling.

Målebåndet er et uundværligt værktøj til ethvert hjem. Det hjælper dig med at finde ud af, hvor og om du kan placere forskellige objekter, og det giver dig også mulighed for at beregne gulvplaner og møbelstørrelser. Du skal altid måle først og købe senere.

3. Niveau.

Få dig et niveau, og du kan glemme at estimere, hvorvidt en overflade er niveau eller ej. Gætte er ikke en eksakt videnskab, og det bør ikke være noget at arbejde med, især når vigtige ting står på spil.

4. Utility kniv.

En nyttekniv er en meget nyttig genstand, og den tjener på mange forskellige måder. Du kan bruge den til at åbne bokse, trimme kanterne af tæppet eller fjerne malingen rundt om vinduerne. Det er noget, du sætter pris på endnu mere, når du har det.

5. Hammer.

En hammer kan hjælpe dig på så mange måder. Det er et af de grundlæggende værktøjer, som enhver bolig- og boligejer skal have. Brug det til at vedhæfte et maleri på væggen, for at fjerne eller pound negle eller endda tage en mur ned. En hammer vil vare dig en levetid og mere.

6. Putty kniv.

MoreINSPIRATION
  • 5 måleværktøjer, der er afgørende for træbearbejdning
  • DIY Metallisk Håndteret Haveværktøj
  • 10 værktøjer til den moderne håndværker

Du kan ikke engang forestille dig, hvor nyttig en kikskniv kan være. Det vil hjælpe dig selv før du flytter ind i dit hus. Brug den til at fjerne tør maling fra vinduerne, fra fliserne og gulvet og naturligvis til spredning af kitt, pasta og spackle.

7. Tænger.

Tangen kan hjælpe dig ikke kun ved reparation af ting, men også med hverdagens arbejde. Når du ikke kan trække eller bøje noget, eller når du har svært ved at fjerne noget fra væggen og andre steder, vil tangen gøre det for dig.

8. Justerbar halvmålsnøgle.

Dette er et værktøj, der ikke er så almindeligt anvendt som tangen eller værktøjskniven, men det kan gøre dit liv så lettere, når du har brug for det. Drej skruen for at justere åbningens størrelse, og du kan tilpasse den til en hvilken som helst sekskantet møtrik. Det er her tangen ville være ubrugelig.

9. Wire stripper.

Hvis du har brug for at skære en ledning, vil sakse eller kniv ikke hjælpe dig. Faktisk vil de kun gøre tingene værre. Til dette har du brug for en wire stripper. Den har et blad til at skære ledning og flere indskæringer til at score isoleringen omkring dem.

10. Ladder.

Når du vil male dit hus eller udskifte en pære eller når du skal gå på loftet, kan du bruge en stol eller en afføring, men det er ikke det samme som at have en stige. Det er meget sikrere og meget mere praktisk.

11. Strømboremaskine.

En kraftboremaskine er ikke noget, du bruger hver dag, men når du skal bruge det, og du ikke har det, bliver det kompliceret. Det gør alt meget lettere og kræver mindre indsats. Det er et værktøj, som du helt sikkert vil sætte pris på at have, og at andre mindre forberedt, så vil du sandsynligvis nødt til at låne.

12. Elektrisk ledning.

Der er mange situationer, når du har brug for en ledning. Uanset om du skal bruge højopløsningsværktøj udendørs, eller du bare har brug for det i huset, er elkablet absolut noget, nogen burde have i deres hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar