35 kvadratmeter undersøgelse med minimalistisk interiør

At bo i en lille lejlighed er absolut en udfordring. Men det hele bliver lettere, hvis du ved hvordan du etablerer dine prioriteter. For eksempel skal indretningen og indretningen tilpasses rummet. du må muligvis opgive nogle af møblerne. Lad os tage et kig på denne undersøgelse for eksempel. Det har kun en overflade på 35 kvadratmeter. Det er, hvad de fleste mennesker vil overveje for små, især hvis du ikke bor alene. Men som du kan se, synes lejligheden ikke trang eller lille. Faktisk er det ganske rummeligt og det er også stilfuldt.

Du kan se, at nogle af de møbler, du normalt finder i et hjem, mangler. Der er ingen store tabeller overalt i denne lejlighed. Alt du kan finde der er tæt på dette er et par sofabord og en minibar. Det er en god mulighed, hvis du er den type person, der ikke spiser eller koker hjemme meget ofte, og hvis du ikke er vært for familie middage. Hvorfor ville du have noget i dit hjem, som du ikke bruger?

MoreINSPIRATION
  • 40 kvadratmeter lejlighed med velkendt svensk interiørdesign
  • 48 kvadratmeter lejlighed med en lys og funktionel indretning
  • En 40 kvadratmeter lejlighed med en smart og rummelig indretning af Pressenter Design

Designet og alt i det er blevet omhyggeligt udvalgt og prioriteret. Der er ingen elementer, der ikke er nødvendige, og på denne måde er masser af gulvplads blevet frigjort. I stuen er der en sort sofa placeret i et hjørne, et lille sofabord foran det og en minibar, der forbinder det med det åbne køkken.

Soveværelset er også meget simpelt: kun en seng og et hovedgærde. Hvad du måske ikke ser her er, at der også er masser af lagerplads. Hallen har fem skabe og dette tager sig af det problem. {Fundet på Fantastic Frank}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar