5 ideer til at tilføje personlighed til din trappe

Trapper er ofte overset dele af et hjem. De ses som blot et middel til at komme fra en etage til en anden. Men det betyder ikke, at du ikke kan have lidt sjov at dekorere dem og gøre dem til dine egne. Da de ofte er små og begrænsede, kan det virke lidt svært at faktisk finde måder at dekorere disse rum på, men her er et par enkle ideer, der kan gøre din trappe mere end bare en simpel vej.

Male dem

Vil du gøre en kedelig trappe mere interessant? Gør det farverigt. Den mest grundlæggende måde at gøre dette på er at blot male det. Du kan male hele sagen en farve, male hvert trin en anden farve til en stribet eller ombre effekt, eller endda male et mønster på hvert trin.

Tilføj Wallpaper.

Hvis du vil have et mønster på din trappe, men at male det selv er ude af spørgsmålet, kan du bruge tapet i stedet. Dette fungerer bedst, når det bruges lige på den lodrette del af hvert trin. Så når du går op ad trappen, kan du se lidt pops af tapet på hvert trin som du går.

Hæng kunst på væggene.

MoreINSPIRATION
  • 5 ideer til at dekorere hjemtrappen
  • Sådan maksimerer du en trappevæg
  • Giv din trappe en festlig makeover lige i tide til nytårsaften

Måske kan du ikke gøre noget for at ændre de faktiske trin. Eller måske vil du bare have en mere subtil ændring til din trappe. Den mest almindelige og traditionelle måde at opdatere en kedelig trappe på er kun at tilføje noget kunst til væggene omkring det. Du kan tilføje en serie familie- eller personlige fotos, eller du kan oprette en interessant gallerimur.

Gør brug af en banister.

Hvis en eller begge sider af din trappe er åbne, har du sandsynligvis et rækværk eller en bøjle til at arbejde med. Dette kan give dig en helt ny struktur til at dekorere. Til midlertidige formål kan du bruge en banister til at holde sæsonmæssige eller ferie dekorationer. For en mere permanent løsning kan du bruge en banister til at hænge små fotos eller tråde af lys. Du kan endda male det forskellige farver for at vise din personlige smag og komplementere resten af ​​dit hjem design.

Din trappe sandsynligvis er ikke din favorit del af dit hjem. Men hvis du bruger tipsene ovenfor, kan du oprette et mellemrum, der er lidt mere interessant og personligt for dig.

Billeder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar