En luksus golf og strand resort i det sydlige Portugal

Denne imponerende ejendom er en villa beliggende i Vale do Lobo, en luksus golf og strand feriested i Faro, det sydlige Portugal. Ejendommen dækker et areal på 600 kvadratmeter, og det var et projekt af ARQUI + Lda. Afsluttet i 2011, huset har et minimalistisk og moderne design med en suspenderet pool som brændpunkt.

Ejendommen er omgivet af en golfbane, grønne områder og en lille sø. På grund af de forskellige landskaber besluttede arkitekterne ikke at skabe en klar grænse mellem ejendommen og omgivelserne og dermed afgrænsede den fra resten af ​​landskabet. I stedet brugte de bygningen til at afgrænse de offentlige og private rum. Huset er udviklet i U-form. I midten er der en gårdsplads med en suspenderet pool. Denne skulpturelle skabelse er hovedattraktionen på ejendommen.

MoreINSPIRATION
  • Luksus paradis i Costa Rica
  • Luksus Pool Ejendom i Korfu
  • Luksus CG House i Monterrey, Mexico

Den suspenderede pool kaskader ned i en reflekterende pool, også en stor legeplads for børn. Hvis du troede to puljer var imponerende, bør du også vide, at denne ejendom også har en indendørs pool beliggende i spa-området. De offentlige og private arealer adskilles af lodrette vægge. De rum, der vender mod gården, har skydedøre, der helt kan fjerne barrieren mellem indendørs og udendørs. Interiøret har alternerende sort og hvide områder.

Spabadet er sort, men det primære opholdsstue er et hvidt volumen. Der er også et separat rumfang, der indeholder 5 soveværelser. Villaen har også en tagterrasse med en mini-pool og en kælder, der indeholder et spillelokale, hjemmebiograf og hjemme spa samt en dobbelt garage. {Fundet på archdaily og billeder af FG + SG}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar