En fascinerende blanding af farve, tekstur og lys indfanget i en eklektisk Madrid Residence

Beliggende i Madrid, er dette smukke hus nu hjemmet for fashion designer Carla Rebuelta. Designeren ønskede dette sted for at afspejle hendes passion for skønhed, stil og eklekticisme. Som et resultat er indretningen af ​​dette sted en blanding af farver og teksturer med en dynamisk effekt. Stuen er særligt dynamisk, men det er også et hyggeligt sted. Vi kan se her, hvor smukt afbalanceret er al farve og teksturer. Gulvtæppet har et dristigt mønster, mens puderne, gardinerne og alle de andre accentdele gør dette værelse skiller sig ud med sin unikhed.

Selvom hvert værelse er anderledes og bruger farve og tekstur på en anden måde, er der stadig kontinuitet i indretningen af ​​dette hjem. Da huset blev renoveret, var det vigtigt at gøre det lyst og skabe et funktionelt design. For at opretholde kontinuitet og for at gøre indretningen synes sammenhængende, blev ensartet gulv saksøget i alle rum og væggene opretholdt den samme skygge gennem rummet.

MoreINSPIRATION
  • Charmerende hjem i Madrid med dynamiske farver og mønster
  • Eclectic Residence, udhugget til at lade lyset være i
  • Eclectic Cottage Home med en levende, endnu balanceret farvepalet

Køkkenet er et åbent rum, der er forbundet med spisestuen. En glasvæg adskiller den fra lobby- og loungeområderne. Hvad angår resten af ​​rummene, har de en løbende balance mellem vintage og moderne. Nogle af møblerne har slående vintage linjer og en klassisk charme. Andre imponerer med deres enkelhed.

Som vi allerede nævner, spillede lys en vigtig rolle i bestemmelsen af ​​det overordnede design af dette hjem. Naturligt lys kommer gennem de store vinduer og invaderer hele rummet. Alle disse ændringer, der blev foretaget til huset, var ment at omdanne denne struktur til et drømmehus. Til sidst blev dette mål nået. {Fundet på mixasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar