Amazing Flowing Design Table af Nuvist Architecture & Design

En væske er i en kontinuerlig transformation. Det kan fordampe sig selv eller kan blive fast. Dens omdannelse afhænger af de ydre faktorer, som kan påvirke det. En høj temperatur bestemmer fordampningen, mens en lav temperatur vil omdanne den til en isterning.

Du kan også tage for eksempel vandkredsen ind i naturen. Vandet fordamper, omdanner sig til gasser og fremstår som skyer på himlen, så det bliver igen flydende eller kan også tage form af sne og bliver således solid.

På baggrund af denne dynamik udviklede Nuvist Architecture & Design en fantastisk Flowing Design Table. Dens form ligner en bølge og har et uophørligt flow. Dette møbel kan betragtes som et skulpturelt kunstnerisk stykke, som kan passe til ethvert moderne interiør. Den unikke form kan minde dig om et klaverbord i et operahus. For designerne var det en inspirerende ting, da de var påvirket af deres tidligere arbejde til Izmir Opera House.

MoreINSPIRATION
  • Sculptural Volna Table af Nüvist
  • Operable Round Udvidelig Moderne Spisebord af Bauline
  • Imponerende arkitektur og indretningsdesign på Iron Man's House

Højteknologien, de moderne materialer var de vigtigste ingredienser til produktion af denne type bord, som også kan være perfekte til et tv-studie.

Sort og himmelblå er farver til rådighed for denne vidunderlige Flowing Design Tabel, som vil gøre dit interiør til et dynamisk og energisk sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar