Barber Butikker rundt om i verden afslører deres understated luksus

En gang et sted af interesse i enhver stor by er barberbutikken nu næsten fuldstændig uddød. Besøg barberbutikken om morgenen plejede at være en daglig rutine i oldtiden, og disse steder var strategisk placeret i sociale centre og områder af interesse. I moderne tid kan en frisør kaldes en barber, og selv om de ikke er så populære som de plejede at eksistere, eksisterer der stadig elite barberbutikker. Så næste gang du spørger dig selv "Hvordan finder jeg en frisørsalon i nærheden af ​​mig?", Kan du faktisk få nogle positive tilbagemeldinger. En af de butikker, vi har medtaget her, kan dukke op på kortet.

Barberia Royal

Barberia Royal er en elite frisørsalon beliggende i Mexico City, omgivet af de vigtigste hoteller i området. Den privilegerede beliggenhed har helt sikkert noget at gøre med succesen med dette usædvanlige sted. Butikken er designet af ROW Studio, og dens interiør er en eklektisk, der byder på en række manglende biter og stykker, der er reddet fra den tidligere eksisterende butik, der skulle have samme funktion. Designerne ønskede, at interiøret skulle være en unik kombination af nutidige former og traditionelle symboler på europæisk royalty, henge navnet og blændende udvalg af former og strukturer.

SOM. Frisør

Byen Sao Paulo har også en frisørsalon, den kan være stolt af. Det er et rum designet af Felipe Hess i 2016 og denne gang er interiøret mere moderne og mindre rodet. Som facaden antyder, er butikken en meget enkel plads med rene og minimalistiske indretningsindretninger. Det har et vinklet loft, og en klassisk barberspole hilser klienter og tilpasses med sort og hvid striber i stedet for den sædvanlige røde. Kunderne hilses straks ind i et meget hyggeligt rum, hvor receptionen og baren ligger. Vintage møbler tilføjer en elegant touch til dette rum. Resten af ​​rummet er dekoreret med træ, jern og marmor, og de fleste af møbeldele og tilbehør er specialdesignede til rummet.

Amsterdam Barber shop

I hjertet af Amsterdam er der denne bygning fra det 19. århundrede, der huser en frisørsalon. Det blev designet her i 2012 af Ard Hoksbergen. Enkle og naturlige materialer og farver blev brugt til indretningen, idet målet var at skabe en autentisk atmosfære og indretning. Rummet er selvfølgelig opdateret for at opfylde moderne standarder. Gulvet er dækket af træbjælker og lergips, læder og beton definerer rummet som helhed. I stedet for at skjule kobberrørene, forlod designerne dem eksponeret og gjorde dem til en del af den indvendige indretning, hvilket gav butikken og et lille industrielt udseende.

Stilfuld VIP frisørsalon i Wuxi

Du kan finde denne stilfulde VIP barberbutik i Wuxi, Kina. Det blev oprettet her i 2015 af arkitekten San Yang. Det er et luksuriøst og sofistikeret rum med en overdådig indretning. Alligevel føler det sig ikke overvældende overdecoreret. Farvepaletten er tilbageholdenhed, og det meste af charmen kommer fra accentbelysningen og det høje loft dækket af rør og metalstænger. Der er bestemt en stærk industriel indflydelse, men det er tonet ned og suppleret med moderne elementer. Rummets geometri er spændende, og receptionen er en af ​​de mest iøjnefaldende sektioner med en overdimensioneret lysarmatur overhead.

Dubai Akin Barber Shop

Understated luxury definerer Akin Barber Shop i Dubai. Det blev designet af Zak Hoke, og dets interiør er en harmonisk blanding af nutidig minimalisme og elegant tradition. Den overordnede struktur og layout respekterer det klassiske billede af barberbutikker, og for det har designeren tilføjet et strejf af moderne enkelhed, der bringer et småt udsmykkede møbel og tilbehør og finder den perfekte balance mellem disse to kontraststile.

Los Angeles Barber Shop

MoreINSPIRATION
  • En autentisk og alligevel innovativ barberbutik i hjertet af Amsterdam
  • Kaffebutikker rundt om i verden og deres øjenfangende indretningsdetaljer
  • Tip Ton Chair af Barber Osgerby

Du kan også finde en frisørsalon i Los Angeles. Dette er faktisk en smule mere end en traditionel barberbutik, selv om det ikke taber fokus og forbliver simpelt og på punkt. Interiøret i butikken har et stærkt maskulin udseende med mange brune toner, rene linjer og former og mangel på dekorative og unødvendige elementer. Målet var at skabe et rum, der holder traditionelle levende og blander teksturer og materialer på en måde, der gør kunderne behagelige og inspirerede. Genvundne trægulve, udsatte murvægge, porcelæn og lædermøbler er elementer, der tilføjer karakter til designet.

Black Beard barbershop i Moskva

The Black Beard Barbershop er placeret i Moskva, Rusland og er designet af B & V Studio. Designerne ønskede at give butikken et meget maskulin og groft udseende for at gøre det i kontrast til de glamourøse kontorer og forretningssteder omkring det. De formåede at gøre det uden helt at se stil og elegance. Interiøret er organiseret i tre zoner. Den ene er arbejdsområdet, en anden er loungen og afslapningsområdet, og der er også plads til opbevaring. De materialer, der anvendes overalt, er lidt usædvanlige. Det rustne metalloft er helt sikkert en uventet funktion. Fabriksgulvfliserne og graffitiet på væggene er lige så interessante.

Udagawa barberbutik i Tokyo

Designer Mikiya Kobayashi er den ene, der er ansvarlig for det smukke interiør i Udagawa barberbutikken fundet i Tokyo, Japan. Butikken er meget enkel, en stil der går godt med sit lange og smalle layout. Krydsfiner accenter definerer hele rummet, skaber en indbydende stemning og holder indretningen meget enkel. Møblerne og faciliteterne er sorte med hvide rører og væggene og loftet og hvide med indlejrede lys. Et spejl så stort som væggen på bagsiden af ​​butikken giver dybde til indretningen, hvilket giver indtryk af et større rum.

Barber shop i Italien

Frisørsalongen designet af Studio_A + D er så klassisk og elegant som du ville forvente, at den blev givet placeringen. Du kan finde butikken i Fano, Italien. Det har et interiør, der er defineret af en blanding af moderne og traditionelle elementer og påvirkninger. det er den type rum, der ser enkelt ud og er fuld af charme og små elementer, der gør det skiller sig ud. Det faktiske arbejdsområde er ikke stort, selvom butikken indeholder flere tilstødende zoner, der åbner lydstyrken.

Skære hals køkken i Amsterdam

Vi fandt en anden stilfuld barberbutik i Amsterdam. Det hedder skærehalsekøkken og er designet af Tank. Du kan finde det i centrum af byen, og det er et meget indbydende sted. Her kan du få en verdensklasse barbering og hårklippning og blive nedsænket i den smukke arkitektur i rummet. De majestætiske buer og søjler og farvede ruder er kun to af de mest imponerende designfunktioner, der definerer denne butik. Dette er faktisk en del af en bygning fra 1890, som er den ældste moderne børsbygning i verden. Dens arkitektur har polstret tidstesten, forbliver udsøgt og iøjnefaldende og gør denne butik til en unik placering.

Barber Shop i Budapest

Den sidste barberbutik på vores liste er den ene designet af Munkacsoport i Budapest, Ungarn. Det hedder aBorbély, som oversætter som "barberen". Et meget simpelt og suggestivt navn til et sted, der deler de samme egenskaber. Interiøret er lidt vintage og lidt industrielt. Den sort og hvide ternet gulv er et iøjnefaldende designelement, som sammen med metrofliserne på væggene sætter en autentisk stemning. Møblerne er infunderet med vintage karakter og klassisk elegance.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar