30 Hurtige og enkle badeværelser udsmykning ideer

Hvis du er træt af at gå ind i dit daterede badeværelse og drømmer om en forandring, har vi badeværelse dekorere ideer til dig, der er billige og enkle at gøre.

Den vigtigste opgradering, du kan lave i dit badeværelse, involverer belysning. En svensk undersøgelse viste, at belysning, parret med den rigtige farve, påvirker humør. Udskiftning af din belysning er ikke svært eller dyrt at gøre, men gør et badeværelse se friskere og større.

Ældre belysningsarmaturer og fluorescerende belysning støtter uinteressante skygger og ulige farve nuancer på din hud. Hvis det ikke er muligt at udskifte en armatur, kan du opgradere pæren med nogle af de nye fluorescerende pærer, der er ens i farvevarme til lyset, der kastes på en lys, solrig dag.

Når du har opgraderet dit badeværelses belysningskvalitet, er maling den næste hurtige og nemme opgradering til badeværelset. Vælg lyse farver til store overflader som væggene og gem de mørkere, rigere toner til accenter. Kontroller, hvordan dine farvevalg ser ud i din opgraderede belysning, før du male, da farvetemperaturen kan ændre farvenes skygge.

Sæt en weekend til side, inviter venner over og prøv et par af disse ideer til at give dit badeværelse en ansigtsløftning.

Her er et overblik over vores hurtige og nemme badeværelse dekoration ideer:

Maling

Mal dine vægge med den perfekte nuance du valgte. Det er ikke længere nødvendigt at vælge glans i et badeværelse for at bekæmpe fugt, spørg maleriforretningen for at tilføje et tilsætningsstof til malet maling for at holde det fra maling.

Må ikke bare male væggene - køb en æggeskal eller halvglans maling og malet skabene også.

Udskiftning af belysningsarmaturer

Der er et stort udvalg af overkommelige lysarmaturer til rådighed. Udskift forældede lysarmaturer med nye fra din boligforbedringsbutik. Elektriske projekter er bedst overladt til fagfolk, men med en vis vejledning bør det ikke være vanskeligt for en DIY-er at slukke lysarmaturer.

Vær original når du opgraderer belysning. Badeværelsesbelysningstendenser omfatter hængende vedhæng og lyse barer, der diffunderer lys i et rum. Vælg LED-lysarmaturer, da de er mest energieffektive og ikke opvarmer dit badeværelse.

Badeværelse kunstværker

Der er ingen grund til at stirre på ufarvede vægge i dit badeværelse. Behandlede lærredstryk er vandtætte og overkommelige. Gå for store proportioner for den bedste visuelle effekt. For et unikt udseende, bliv en lokal printer blæse et yndlingsbillede til tilpasset vægkonst. I dag kan brugerdefinerede printere oprette lærredstryk og endda laminere dem til vandmodstand.

Når du tænker på badeværelse, der udsmykker ideer til kunst, tænk ud over et lærredstryk. Et væggalleri af yndlingsgenstande som søstjerner eller kurve kan være en anden måde at dekorere dine badeværelsevægge på.

Redecorate eksisterende flise

Hvis din flise er kedelig, og der ikke er meget du kan gøre ved det, kan du prøve aftagelige klæbemiddelfliser som dem, der er vist ovenfor. De er nemme at skære og installere, ligner den virkelige aftale og kan fjernes uden at beskadige overfladen bagved den.

Hardware opgradering, og vi taler ikke bærbare computere

En hurtig og nem badeværelse dekoration idé indebærer at skifte ud dit badeværelse hardware som skuffe pulls, håndklæde barer og toiletpapir indehaveren. Især hvis du er badeværelse er "smykket" med guld messing omkring 1978.

Udskiftning er lige så simpelt som at skrue eller slukke den gamle hardware og tilføje en ny. For at holde dette projekt hurtigt og nemt, skal du være sikker på at du udskifter gammel hardware med tilsvarende størrelse skruehullet mellemrum, især på stangstik skuffer, der kræver skruer. Det vil betyde mindre huller at lave (og gemme) i skabene og væggene.

Fra Ground Up

Der er DIY-venlige gulvmuligheder i dag, der er moderne og nemme at arbejde med. Overkommelige, elastiske vinylgulvplanker er til rådighed i de fleste hjemforbedringsbutikker og kommer i en række træarter og mønstre. De er realistiske udseende (hvidvasket eg vist ovenfor) og omfatter tekstur og ufuldkommenheder på overfladen, ligesom en ægte trægulv eller stenflise ville. Installering er lige så let som scoring med et kniv, peeling og klæbning. Den bedste del er, at de er vandtætte og har lange garantier mod slitage.

Tilføjelsen af ​​et vævet vinyl gulvtæppe af Chilewich er en anden mulighed. Tæpperne er industrielle styrke, kan bestilles i brugerdefinerede størrelser og har en gummiunderlag, der tilføjer polstring og komfort til dit badeværelse gulv.

Maksimere opbevaring

Decluttering badeværelset vil give det et frisk opdateret look. Hvis du er udfordret i rummet, skal du se, hvordan du kan forbedre eksisterende lagerplads. Tilføjelse af pull-out skuffer (der sorterer elementer lettere) i et skab er en nem weekendopgradering. Standardstørrelser af udtræk skuffer er tilgængelige hos de fleste hjem forbedring butikker.

Andre måder at maksimere opbevaring på omfatter:

-Flodvægshylder-Vil monterede kurve-Adding et lille møbler-stil skab til værelset

Opgrader dine tekstiler

Du er nu på dit endelige badeværelse dekorationstrin. Denne del er som at tilføje en kæmpe bue til en gave. Donér eller smid dine gamle, ikke-tilpassede håndklæder og tilføj nye bløde varer til dit badeværelse. En accent farve eller mønster ville være et moderne design touch. Tilføj følgende nye tekstiler til dit badeværelse:

-Håndklæder-Gulvmåtte-Badeforhæng.Hvis du har en farve, du arbejder med til dine håndklæder og gulvmåtte, skal du vælge et mønster eller trykt brusebadgardin, der indeholder en del af den farve, der tilføjer pop til dit badeværelse

accessorize

Dit badeværelse skal have et opdateret udseende nu. Det er på tide at tilføje personlighed. Nogle badeværelse udsmykning ideer, der tilføjer de sidste hånd til dit badeværelse omfatter:

-A vaskekande og toilet sæbe skål eller sæbe pumpe-A silkeblomstret eller levende plante, hvis der er naturligt lys til rådighed. Orkideer er en stor badeværelse plante - de elsker fugtigheden i et lyst badeværelse-Elementer som et lys eller rum diffusor, der tilføjer en dejlig duft til rummet

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar